Niste član? Učlanite se...

Zašto se učlaniti?

Članovi sajta ZelenaLutrija.com imaju pristup (pored onoga što mogu videti i posetioci):

  • opširnim člancima i uputstvima
  • praćenju svoje prijave na Lutriju
  • praćenju "liste zadataka" za uspešnu imigraciju
  • besplatnu pomoć oko prijave na Lutriju

Šta ako se ne učlanim?

Svi posetioci sajta mogu se informisati o:

  • načinima prijave na Lutriju za Zelenu Kartu
  • kompletnoj proceduri imigracije putem Lutrije američke vlade
  • tome šta čini imigraciju u USA/SAD
  • lokacijama u USA/SAD

Imate nalog? Ulogujte se...

Ako želite da koristite napredne opcije sajta ili da pišete na forumu, morate se učlaniti, odnosno otvoriti svoj nalog. Učlanjenje je besplatno!
 

Novo na forumu

Statistike foruma

Teme: 1 605
Poruke: 77 163

Forum za imigraciju (ENGL)

Statistike foruma

Teme: 1 605
Poruke: 77 163

Poruke na forumu

22/10/2020 17:50 Fotografija za prijavu
Citat:

Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik (Poruka 81356)
A da neki photoshop majstor ispegla te linijice samo da proverite da li je do toga? Nista ne gubite ako samo proveravate slike.

Hvala na odgovoru, probaćemo. Smije li da se blago edituje fotografija da se malo kontrast i osvjetljenje podese ali da to ne bode oči već za nijansu da se popravi. Jer ne znam kako na koji način oni mogu da provale da je fotografija editovana,mislim da ne mogu ako to nije baš puno vidno i neprirodno. Jer po forumu sam nailszio na komentare da se to ne smije raditi?
22/10/2020 06:38 Dv - 2021
Nesto bas kasni visa bulletin ovog meseca... Obicno je par dana posle 15. izbacivan nov, ali sada je vec 22. i nista.
21/10/2020 22:21 Dv-2022
Citat:

Prvobitno poslao korisnik marko1995 (Poruka 81346)
Je l’ moguće drug vidim u signaturi da je ovo 17ti put da se prijavljuješ?
Prosto za nepovjerovati, da ne radiš nešto pogrešno? :==D::no::nene:

Zasto da nije moguce? Sansa se ne menja sa povecanjem broja prijava.
Citat:

Prvobitno poslao korisnik Futbalista (Poruka 81316)
Koja je prica za cdl A class vozace? Jel mora da se krene kao paker pa po redosledu ili odma u kamion?

Mnogi centri zaposavljaju off the street, mislim da je po contract 6:1 za inside radnike. Problem je da mnogi ne zele full time poziciju, njima treba samo osiguranje i to imaju sa part time. Neki dan sam pricao sa jednom zenom radi preko 20 godina kao par time i sada ima oko 25$/h sve preko 5h je overtime,ima 6 sedmica godisnjeg i ubrzo se moze penzionisati ( part time imaju 50$ po godini staza).
Kod mene u centru su u zadnjih 3 godine 50% vozaca off the street, samo zadnjih godinu dana zaposljavaju te 22.4 pozicije vozaca koji mogu raditi u habu i kao vozaci zavisno od obima posla ( i njima je satnica manja ali imaju sve benefite kao ostali). Nije lose krenuti sa 22.4 pa kasnije se prebaciti na RPCD (regular package car driver) , startna je lova za 22.4 je 20.50 $/h a max progresija ide do 34$/h poslije 4 god. Ova pozicija 22.4 je velika greška union sto su to dopustili , zanji
17/10/2020 05:16 Lekarksi pregledi - iskustva
Citat:

Prvobitno poslao korisnik Michi20 (Poruka 81303)
Naravno da je karton obavezan. To će vam čak naglasiti kada zakazujete termin za pregled. Sve što vam kažu, odradite.


Naravno da nije obavezan, ne traze nikakav karton, niti karton vakcine. Ako neko hoce da se ciganise za par hiljada dinara onda mu je obavezan karton da dokaze da je primio tetanus.
Trenutno pored dve standardne vakcine prima se i treca jer je sezona gripa.
07/10/2020 15:22 Turistička viza
Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 81154)
I dalje ambasade ne izdaju turisticke vize, a i kad pocnu sigurno nece biti termina bar dva-tri meseca.

Hvala,nasao sam i ja podatak,samo u hitnim slucajevima izdaju
07/10/2020 12:02 Pobjednici iz Crne Gore
Citat:

Prvobitno poslao korisnik Drago86 (Poruka 81167)
Broj ti je superrrrr... Kazi mi jesi li prevodila dokumneta ( uvjerenja da nijesi osudjivana... itd) zelim ti brz datum za intervju

Instrukcije koje dobijete u emailu su sasvim jasne i više puta je rečeno da se dokumenti šalju na engleskom ili na jeziku države u kojoj se aplicira... Dakle, nema potrebe za prevođenjem dokumenata i dodatnim nepotrebnim troškovima.
03/10/2020 20:00 Interviews DV 2020
Evo šta kaže AILA vezano za presudu. Izbacio je i BritSimon video, ali iskreno nisam ga pogledao, ali verovatno je malo detaljnije objasnio ovo dole napisano.
Citat:

Dear Gomez Class Members,

We write to update you on the status of the Gomez case. As you may have heard, on Wednesday the federal court issued an order certifying a class of 2020 Diversity Visa Selectees and requiring the State Department to reserve 9,095 diversity visas for processing once we win our case on behalf of the class. The court also appointed the lawyers at the American Immigration Lawyers Association, Justice Action Center, and Innovation Law Lab as class counsel. Please read the court’s order here.

We are disappointed that the court did not order the State Department to reserve the full 30,000 visas that we had requested. The court’s order reserving only 9,095 visas means that more than half of all DV-2020 Selectees will not receive a diversity visa. If we win our case, we assume, but cannot be sure, that the State Department will process and issue the 9,095 reserved visas in numerical order based on diversity visa confirmation number.

You are automatically a member of the certified class if you are a DV-2020 Selectee but have not yet received your 2020 Diversity Visa as of April 23, 2020. You do not need to take any additional steps to become a member of the class, and you will not receive any documentation from the court or counsel of your membership.

Please note that the diversity visas that the court ordered the State Department to reserve will not be processed or issued immediately. We must continue litigating the case in federal court. If we win, the State Department will be required to process and issue the reserved visas.

We understand and appreciate that the uncertainty this has created has been challenging for you and your families, and we will continue to advocate on your behalf. We will continue to share any important updates about the status of the case. We will also post updates on our websites, which are listed below. If you would like to subscribe to our email updates, please click here.

Sincerely,

American Immigration Lawyers Association, www.aila.org

Justice Action Center, www.justiceactioncenter.org

Innovation Law Lab, www.innovationlawlab.org
25/09/2020 23:47 Prijava za GC i J1 vizu
Nema to veze. Lutrija je postala mnogo popularna u zadnjih par godina i bukvalno svi koje znam da su isli na work and travel su ujedno igrali i za green card
25/09/2020 01:00 Visa Bulletin
Citat:

Prvobitno poslao korisnik Michi20 (Poruka 80890)
Znaš kako. Ovo više nije besplatna lutrija, ovo je ruski rulet. Ja bre ako zakažem intervju u septembru moram da izdvojim 2800$ za vizu.Jer nas je četvoro. I onda da čekam jebeni januar da vidim da li će pasti ban. Ludilo. Smara sve više ovo:drool::udri: Plus ako ne daj bože pobedi Tramp. Onda realno aj zdravo GREEN CARD lutrija za sve

Nista sto je dobro nije jeftino.:ajojoj:

A ovde dodaju i da nema besplatnog rucka. :==D:

Teme na forumu

25/09/2020 21:52 Prijava za GC i J1 vizu
Pozdrav,

planiram da sledece godine idem na Work and Travel program (ako ga bude), pa me interesuje da li neko mozda zna da li prijava za green card lutriju moze da nekako utice na dobijanje J1 vize?
Uglavnom sam od ljudi cuo da ne utice , medjutim cuo sam da su jednu devojku dosta ispitivali u vezi toga i da je zbog toga odbijena, pa sad ne znam da li je to zapravio bio razlog ili mozda nesto drugo.
Zbog ovoga sam sad u dilemi da li da se ove godine prijavljujem za lutriju ili ne.
Znacila bi mi vasa misljenja, hvala :grin:
Poslednja poseta:
Danas u 19:17
Donacije
Ponude
Pratite nas
Partneri