Niste član? Učlanite se...

Zašto se učlaniti?

Članovi sajta ZelenaLutrija.com imaju pristup (pored onoga što mogu videti i posetioci):

  • opširnim člancima i uputstvima
  • praćenju svoje prijave na Lutriju
  • praćenju "liste zadataka" za uspešnu imigraciju
  • besplatnu pomoć oko prijave na Lutriju

Šta ako se ne učlanim?

Svi posetioci sajta mogu se informisati o:

  • načinima prijave na Lutriju za Zelenu Kartu
  • kompletnoj proceduri imigracije putem Lutrije američke vlade
  • tome šta čini imigraciju u USA/SAD
  • lokacijama u USA/SAD

Imate nalog? Ulogujte se...

Ako želite da koristite napredne opcije sajta ili da pišete na forumu, morate se učlaniti, odnosno otvoriti svoj nalog. Učlanjenje je besplatno!
 

Novo na forumu

Poruke na forumu

Statistike foruma

Teme: 1 574
Poruke: 73 591

Forum za imigraciju (ENGL)

Statistike foruma

Teme: 1 574
Poruke: 73 591

Poruke na forumu

Teme na forumu

16/08/2019 03:59 Dv - 2021
хтео бих да отворим нову тему за надолазећу годину, пошто још нико није а ближи нам се. још мање од 2 месеца до првих пријава.
шта нас очекује у овој години? изгледа да затежу све више и више.
Dobar dan svima na forumu. Svima koji su podneli zahteve za zeleni karton puno srece. Dakle ovako,
ja sam zavrsio srednju tehnicku ptt skolu, trogodisnju (procitao sam sve vezano za 12 godina skole ili ti osnovnu i cetvorogodisnju). U planu mi je da zavrsim cetvrtu godinu. elem, radim u americkoj kompaniji Carnival. u pitanju je kompanija za krstarenja. Evo 6 godina sam vec sa njima, poceo sam kao krupije, sada sam supervizor-pit bos. Nisam osudjivan niti hapsen, imam kucu na svoje ime u Beogradu. Znam da ako podnesem zahtev sledece godine, 2020, ja sam na redu tek 2022. sto je ok, taman da pozavrsavam neke sitnice. Imam dosta rodbine u USA, od kojih mogu da ocekujem da ce mi neki izaci u susret (da budu morning person). Neki su u New Yorku, neki na FLoridi neki u Kaliforniji, a imam i jednog caletovog ortaka sa ratista koji je u Vegasu ( sto mene najvise i zanima). Dakle da li bi ispunjavao uslove ako bi podneo zahtev sledece godine? I ako moze neki savet oko toga, treba mi neka proverena agencija, jer ja i dalje radim na kruzeru i nisam u Srbiji po 6-7 meseci. Hvala na citanju i odgovorima i ako nekoga zanima nesto vise oko navedenog neka pita, ja odgovaram cim budem na netu pozdrav Nikola :wee:
13/08/2019 10:09 Porodično u USA
Pozdrav svima,
Zamolio bih sve koji imaju iskustva ili saznanja koja bi mogla da mi pomognu da napišu.
Naime, već 5-6 godina planiramo da se iselimo iz Srbije. Prvenstveno smo hteli preko asistenta iz Bg, onog čoveka iz Zemuna(Adriatic enterprise) da odemo u Kanadu, ali se to nekako izjalovilo jer se iz te kancelarije niko više ne javlja. Okrenuli smo se USA.
Nas je četvoro, supruga, dve cerkice 5 i 7 godina i ja. Supruga(31god) ima završenu višu - strukovni sumarski inzenjer, a posle toga i visoku dipl menadžer, dosta sla o poznaje engleski.
Ja imam 34 God, po struci dipl ekonomista, imam položen engleski u britanskom konzulatu IELTS sa ocenom 7. Član sam Mensa-e mada to ne znači ništa. Oboje radimo kao agenti prodaje (trg putnici po starom) ja 10 ona 6 godina.
Privatno se kinologijom već 10 godina, čuvamo samojede, a ja pored toga i sisam pse već 4 god.

E sad evo situacije:

Hoćemo da odemo u USA, ali nekako porodično. Da li postoji neki nacin mimo sreće sa Green card lottery.
Imamo prijatelje, jednu gospodju i njenog supruga izuzetno dobro situirane. Oni su Amerikanci žive u Mississippi, upoznali smo se preko pasa. Ti ljudi jako žele da nam pomognu da dodjemo tamo, ali ne znaju kako.

Molio bih bilo koga ko može pomoći da nas uputi šta bi mi i ovi naši prijatelji trebalo da uradimo da ostvarimo svoj san.

Hvala svima unapred.
Poslednja poseta:
Danas u 05:56
Donacije
Ponude
Pratite nas
Partneri
Query: INSERT INTO `org_log_access` ( `id`, `url`, `referer`, `comment`, `sid`, `tstamp` ) VALUES ( 0, '/forum.php', '', 'POST:\nArray\n(\n [ajax] => 0\n)\n\n\nCOOKIE:\nArray\n(\n [vbulletin_collapse] => \n [bbreferrerid] => 0\n [bbuserid] => 0\n [bbpassword] => \n [bblastvisit] => 0\n [bblastactivity] => 0\n [bbthreadedmode] => \n [bbsessionhash] => \n [bbstyleid] => 0\n [bblanguageid] => 0\n)\n\n\n', '4176008', NOW() ) Error 1114: The table 'org_log_access' is full