PDA

View Full Version : fotografija, dimenzije, kvalitet...

Stranice : 1 [2]

BAXI
04.11.2011, 22:02
baxi, da li ona ponuda i dalje vazi? :) ocajna sam :smrc:

Važi što dane, tu smo da se pomažemo, reci šta treba i kako mogu da pomognem?

SevenByEight
04.11.2011, 22:03
isla sam na onaj sajt i po onim parametrima velicina lica je van datih granica :udri:

sad ne znam da li da se slikam ponovo ili...

BAXI
04.11.2011, 22:04
Jesi li uspela da odradiš fotografije, ili si već i prijavu završila?:)

Kako mogu da pomognem? tu sam koliko god mogu da učinim.

BAXI
04.11.2011, 22:06
isla sam na onaj sajt i po onim parametrima velicina lica je van datih granica :udri:

sad ne znam da li da se slikam ponovo ili...

A gde si prvo odradila slike, jesi li sama slikala ili kod fotografa?

SevenByEight
04.11.2011, 22:08
slikala sam se kod fotografa koji je tvrdio da zna sta treba da radi i da ne moram nista da im objasnjavam...na kraju ta slika je bila veca od 240 kb (sto sam sredila )ali me sad brinu ostale dimenzije. mogu li ti poslati slike da ih cekiras?

BAXI
04.11.2011, 22:11
slikala sam se kod fotografa koji je tvrdio da zna sta treba da radi i da ne moram nista da im objasnjavam...na kraju ta slika je bila veca od 240 kb (sto sam sredila )ali me sad brinu ostale dimenzije. mogu li ti poslati slike da ih cekiras?

može, pošalji mi original slike koje je odradio fotograf.Samo mi reci jel on podešavao dimenzije ili te je samo uslikao, pa si ih sama kratila?

SevenByEight
04.11.2011, 22:19
iz nekog razloga ne mozes da primas poruke..evo ti moja pa mi posalji svoju :) rjelena@t-com.me

BAXI
04.11.2011, 22:25
iz nekog razloga ne mozes da primas poruke..evo ti moja pa mi posalji svoju :) rjelena@t-com.me

Dodao sam te na windows live, prihvati zahtev, sad možeš da pošalješ da vidimo šta može da se odradi

SevenByEight
04.11.2011, 22:28
mozes li mi na ovu adresu, koju sam ti dala, poslat prazan mail jer sam ja vec prikacila i samo min treba mail adresa? ja ne koristim windows live :/

BAXI
04.11.2011, 22:33
mozes li mi na ovu adresu, koju sam ti dala, poslat prazan mail jer sam ja vec prikacila i samo min treba mail adresa? ja ne koristim windows live :/

poslao sam prazan e-mail:) sad možeš da pošalješ--------------------------------

BAXI
04.11.2011, 22:57
poslao sam prazan e-mail:) sad možeš da pošalješ--------------------------------

jesi li uspela da mi pošalješ, kod mene još uvek nije ništa stiglo

SevenByEight
04.11.2011, 23:04
mail mi nije stigao, a slike sam u medjuvremenu sredila. mnogo ti hvala u svakom slucaju :pozz:

BAXI
04.11.2011, 23:06
mail mi nije stigao, a slike sam u medjuvremenu sredila. mnogo ti hvala u svakom slucaju :pozz:

čudi me., poslao sam 2 meijla i nijedan nije stigao, nije ni važno, važno je da si sredila slike, pa se javi kad se uspešno prijaviš na lutriji.SREĆNO!!!

SevenByEight
04.11.2011, 23:45
Baxi, poslala sam prijave...hvala ti jos jednom :)
p.s. sad mozes da primas poruke od forumasa ;)