PDA

View Full Version : Forum (ne) sadrži nove poruke


xeg
16.10.2008, 11:57
Srdjevicu pomazi, nesto me mnogo nervirahttp://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/229031_bomb.gif
Aj' da krenem nasiroko...

Znas da sam uglavnom ulogovan ali invisible jer nisam uvek psihicki prisutan:blink:, radim i onda s vremena na vreme bacim pogled da vidim ima li novih postova.
Ne koristim Nove poruke opciju iz navike i zbog preglednosti.
Znaci ono sto koristim je F5 i ako ima novih postova stoji http://www.zelenalutrija.com/forum/images/statusicon/forum_new.gif
Recimo da je u tom podforumu postovana samo jedna poruka (uglavnom je tako) i onda, logicno, kliknem http://www.zelenalutrija.com/forum/images/buttons/lastpost.gif da bih je direktno procitao.
Vracam se na Home klikom na ZELENA KARTA - LUTRIJA gore levo ali ikona podforuma je i dalje http://www.zelenalutrija.com/forum/images/statusicon/forum_new.gif iako sam ja to upravo procitaohttp://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/angry.gif
Da bih dobio http://www.zelenalutrija.com/forum/images/statusicon/forum_old.gif moram da iz nove poruke odem prvo na stranu podforuma u kome se nalazim pa tek odatle na Home foruma.
Ali tu nije kraj... ako se ubrzo nakon toga izlogujem kad se ulogujem ponovo (za recimo 15-20min) opet mi stoji kao da nisam procitao te iste poruke.
Onaj dupli klik na ikonu i Označi forume pročitanim mi isto ne zavrse posao, ili mi se ubrzo ponovo prikaze isto ili nemam obavestenje o nekom novom postuhttp://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/p1433583.gif

Mozes li da namestis da bude: ima novih - procitam -vratim se - nema novih?
http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Made/new_old.gifhttp://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/plasmaray.gif

srdjevic
16.10.2008, 16:21
Znam, primetio sam i ja to, i nisam bas 100% siguran zasto je to tako... izgleda da je kombinacija nekoliko stvari... moguce je da se taj podatak kesira, ali je mnogo verovatnije da su prosto organizovali to tako da moras da odes da pogledas forum da bi ga sistem oznacio kao "video ga covek"...

ja recimo samo koristim Nove Poruke, i mogu da ti kazem da mi ni to ne deluje Bog-zna-kako tacno... :nene:

valjalo bi sesti i procitati dokumentaciju foruma saao da bih znao kako radi; naravno, menjati im kod bi bilo suludo, jer bi mi onda upgrade kasnije uzeo duplo vise vremena... :smrc:

xeg
16.10.2008, 16:35
Ma kakvo menjanje kod, sitnica je to ali zna da nervira jer ne visim non-stop nego bacam pogled i na brzaka se ukljucujem pa mi kvari preglednost.
Mogu da zivim s tim... eeeh vi programeri:no:
:grin:

srdjevic
16.10.2008, 18:07
ma znam, i mene nervira, samo ne bas toliko da imam zelju da uletim da ga menjam.... :grin: