View Full Version : vise pitanja
allenton11
25.11.2008, 22:02
evo uzmimo da sam izvucen na ovoj lutriji.
prvo pitanje je za koliko vremena treba da udjem u usa i dobijam li trajnu vizu.
drugo bi bilo
u slucaju da se dobije na lutriji i da dobijem ulazak u usa ..sta dalje, kako otici tamo ..finansira li iko to..ili se moras snalaziti o svom aranzmanu..kako odlazak tako i smjestaj tamo.
i sto se tice posla jel se ti sam snalazis isto....
i koliko treba da dobijes usa drzavljanstvo....
Ajd' ja prvi da te pozdravim:grin:
Vidi, na sva ova pitanja i mnoga druga vezana za GC imas precizne odgovore svuda po ovom forumu, samo moras da zapnes i listas redom ili preko pretrage. Za pocetak cu ti ja kratko odgovoriti:
evo uzmimo da sam izvucen na ovoj lutriji.
prvo pitanje je za koliko vremena treba da udjem u usa i dobijam li trajnu vizu.
Od trenutka dobijanja vize imas 6 meseci da je aktiviras tj. odes u USA.
u slucaju da se dobije na lutriji i da dobijem ulazak u usa ..sta dalje, kako otici tamo ..finansira li iko to..ili se moras snalaziti o svom aranzmanu..kako odlazak tako i smjestaj tamo.
i sto se tice posla jel se ti sam snalazis isto...
Za sve se apsolutno sam snalazis.
koliko treba da dobijes usa drzavljanstvo....5 godina urednog boravka u USA.
steficacvek
26.11.2008, 08:59
dobrodosao na forum! ne bih da pocnem sa kritikama, ali daj malo progooglaj ili procesljaj forum, sva pitanja koja si postavio su stvarno osnovna na koja smo odgovorili svi zajedno jedno 100 puta, nemoj nas tjerat da to radimo i 101 put pliiiiiiiz :grin:
allenton11
26.11.2008, 18:26
ok hvala..............
landlord
27.11.2008, 07:42
Nema na cemu
:)
allenton11
27.11.2008, 11:07
nemogu nikako da se prijavim.......
prezauzeta stranica izgleda
landlord
27.11.2008, 11:41
Pogledaj moj post na Zasto ne radi prijava za DV2010? - jedan od zadnjih postova..
Imas opisano kako da se prijavis koristeci proxy... tj.. americku IP adresu
Procitala sam da je apliciranje za drzavljanstvo (ako vec imate green card) moguce 90 dana pre isteka 5 godina posedovanja green card i urednog boravka u USA. Interesuje me ako se tada podnese prijava za drzavljanstvo za koliki se vremenski period moze dobiti drzavljanstvo?
I interesuje me jos nesto u vezi verenicke vize. Ako je On drzavljanin USA, koliko vremena je potrebno od Njenog podnosenja zaheva za verenicku vizu do dobijanja vize?
Unapred vam hvala na odgovorima :)
sunnyL,
odgovori na tvoja pitanja su ubacena u sekciju Pitanja i Odgovori na strani Put do Drzavljanstva (http://www.zelenalutrija.com/imigracija/drzavljanstvo.php). Javi ako postoji jos nesto sto je nejasno. :grin:
Z
To sam sve procitala, ali nigde nisam nasla odgovor na ova 2 pitanja koja sam gore postavila.
Molim nekoga ko je obavesten da mi odgovori na ta dva pitanja. Hvala :bigkiss:
Ups, izgleda da sam nasla odgovore :grin:
Koliko sam shvatila za drzavljanstvo se ceka od 5 do 14 meseci. Uh, to je bas puno, zamislite 14 meseci :wtf:
A za verenicku 5-6 meseci, sto je kol'ko-tol'ko ok.
sunnyL,
odgovori na tvoja pitanja su ubacena u sekciju Pitanja i Odgovori na strani Put do Drzavljanstva (http://www.zelenalutrija.com/imigracija/drzavljanstvo.php). Javi ako postoji jos nesto sto je nejasno. :grin:
Z
To sam sve procitala, ali nigde nisam nasla odgovor na ova 2 pitanja koja sam gore postavila.
Molim nekoga ko je obavesten da mi odgovori na ta dva pitanja. Hvala :bigkiss:
Tvoja dva pitanja su parafrazirana i odgovori su postavljeni na pomenutoj strani nakon sto si postavila pitanja na forumu :grin:
Aha, pa verovatno zato nisam videla odmah to sto sam pitala. Ok, u svakom slucaju, hvala, videla sam posle odgovore.
Copyright ©2005-2010, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC