View Full Version : Kolja, landlord... ko je sledeci?
...nema potrebe da se pravi neka tenzija ovde (na forumu) bez razloga-ko dolazi ovamo u NY videce i sam kako stoje stvari i koliko sam bio objektivan ili subjektivan -ostavio sam broj telefona na nekim postovima pa ko zeli moze da me okrene za savet ili ako nekome treba adresa nekih ''institucija ''ovde (SS office ,Town Hall itd.),ako sam u mogucnosti pomocicu koliko mogu .
Sorry, ostalim clanovima na ovom postu, vjerovatno rizikujem i bananu za ovaj post, ali svakako ne zelim da budem dio ove zajednice, koja iskazuje ksenofobiju, nacionalizam itd.
Svakako ostajem u kontaktu sa ljudima dragim, koje imam na skypeu.
E ovako, ne zelim da ovo gore budu zadnji postovi dragih mi likova koji imaju veoma bitnu ulogu u zazivljavanju i usponu ovog foruma. Sa obojicom sam kontaktirao, salio se i zajebavao a siguran sam da nisam jedini.
Ne zelim ni da se ovako nastavi, znao sam da ce na ovo izaci i samo je jos falila nacionalna glupost i na ovom mestu. Kao da nismo dovoljno sranja videli, doziveli i preziveli.
Svi smo ovde odrasle osobe i mislim da ko hoce moze da nadje nacin. Lako je pametovati, da, ali dal' sam ja trebao da napustim forum posle nesporazuma sa Vekom oko brate-sestro stvari? Veronika i ja smo se posvadjali i malo izvredjali pa smo kao ozbiljne i zrele osobe se ugrizli za jezik, izvinili jedno drugome i nastavili kao i pre. A mogli smo tada oboje da odemo odavde. Sta bi time dobili mi, vi i svi buduci clanovi?
Ma naravno je da svakoga neko nervira ali ne dozvolite da vam to u zdravom rasudjivanju prevagne... bla...bla...bla:nene:
Znaci drugari, evo ja vas javno pozivam da se vratite jer mi bez vas ovde nije kao pre:smrc:
Vas xeg
Slazem se sa tobom da ljudi treba da ostanu. S druge strane voleo bih da mi neko citira post u kome je iskazana ksenofoibja ili shovinizam posto ja to nisam uspeo da nadjem. Pretrazivao sam po temi "Chestitke za predsednika Obamu: i "Kako nas vide Ameri".
Vidim da se landlord uvredio, ali ne znam sta je bio povod toga:wtf:
Bilo je par stvari koje su obrisane, moderirane, ja sam samo pola video ali bolje da ne nastavljamo i ovde ko je sta rekao.
Ova tema bih zeleo da bude poziv njima da se vrate i apel ostalima da prevazidju nesuglasice na drugi nacin, ne napustanjem foruma.
dreamerns
18.02.2009, 16:22
@landlord
Pa majku mu, nije valjda da cela zajednica izrazava ksenofobiju i nacionalizam?
wingreen
18.02.2009, 19:59
Daj Lande stvarno, zbog koga da odes?!
Nemoj se saliti nego nastavi da pises i dalje.:)
Lande, vrati se please.Mi smo svi ovde EX YU. Zapravo ko je malo stariji sigurno zali za starom Yugom. Svi te ovde :1072:. Ovaj forum nece biti kao pre bez tebe .
Kolja vrati se i ti, :1072: i tebe. Nisu te bas srecne okolnosti tamo docekale ili volis da malo rizikujes.Svaka promena donosi i dosta stresa pa daj napravi promenu u svom americkom zivotu i sigurna sam da ce se sve iskristalisati.
Nek se prasina malo slegne, jutro je pametnije od veceri, i ajd onda Lande i Kolja :bigkiss:
Now we wait.
Kolja je otisao jer nije covek mogao da svari ogromnu kolicinu sran.ja koja se ovde plasira.....i da mu se govori da laze kada iznese svoja, malo drugacija iskustva i zapazanja.
a Landlord, sta reci, decko se isuvise prima na bratstvo & jedinstvo, pa je mislio ako vec taj koncept nije uspeo u ex-YU, da su u Americi sigurno svi jedna "velika srecna porodica", jer je tako pisalo u brosuri koju je video u americkoj ambasadi, bez obzira na etnicku, nacionalnu, versku....a narocito rasnu pripadnost......kad on tamo, a ono medjutim......i onda se na mene naljutio sto o tome pisem.....a zaboravlja "1st amendment" americkog ustava i cuveni "freedom of speech". ne kapira da nije vise u SFRJ u kojoj nije smelo da se pisne o takvim stvarima.
ja i dalje ostajem pri svom stavu da je danas u Americi rasizam gori nego ikada pre, a jedni od najvecih rasista i hejtera su upravo ti isti crnci koji stalno kukaju na rasizam i nepravdu koja im je ucinjena. i to je to.
steficacvek
19.02.2009, 09:46
Ne ... Kolja nije prihvatao drugaciju sliku i smanjio je sa postovima. Landlord se razocarao u smjer kojim je komunikacija na forumu krenula i ja ga apsolutno shvatam. Rasizam jeste sveprisutan, kao i nacionalizam, fasizam i dosta ostalih negativnih -izama, ali to nikako nije nesto cemu mi na forumu trebamo pridavati paznju. Dosta sranja nam se izdesavalo svima i ne trebamo jos i ovdje da si sranja priredjujemo. Zato molim vas, ko ne zeli da nastavlja foumanje u pozitivnom i prijateljskom duhu, neka i ne dolazi.
Pozdrav!
landlord
19.02.2009, 15:22
@landlord
Pa majku mu, nije valjda da cela zajednica izrazava ksenofobiju i nacionalizam?
Da dreameru, u pravu si u potpunosti, ovde ima jako puno divnih ljudi zbog kojih sam odlucio da ostanem aktivan na forumu.
Necu nikoga da izdvajam, ali ni da se petljam u postove koji imaju veze sa stvarima koje zelim da zaboravim.
Hvala svima na podrsci i pozivu za povratak. Stvarno ste divni.
EHEEEJ DRUGAR:bravo:
Nemoj vise to da radis, veci si ti od takvih stvari a imas i vece zelje, sanse i mogucnosti.
...ali ni da se petljam u postove koji imaju veze sa stvarima koje zelim da zaboravim.
Naravno, tako i ja radim pa uvek ispadnem kriv:;D:
wingreen
19.02.2009, 18:25
Tako treba Lande:bravo:
:bravo:Lande, bas mi je drago sto si se vratio.
Hvala svima na podrsci i pozivu za povratak. Stvarno ste divni.
I mi tebe :1072:.
Vidim da se ovdje svasta izdesavalo ali i da se zavrsilo srecnim hepiendom :grin:
Lande, svaka cast na tvom stavu o onim raznim izmima (namjerno ih ne nabrajam), ali neka si se vratio. Ako ni zbog cega drugog, onda zbog tvog avatara :obrva:
Ja bih stvarno voleo da vidim i Kolju da se pojavi ponovo, on je pionir nas DV2009, prvi zeleni u nasoj generaciji, pa nije ovaj emotikon za samo par upotreba
http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/Kolja.gif
Meni je jako zao sto je Kolja otisao, voljela sam da citam njegove postove.
I ne bih zeljela da drugi idu, narocito vi koji ste vec tamo, jer nam svaki info dobro dodje.
Ja mislim da svijet opcenito ima sliku o Americi kao nekoj savrsenoj zemlji (ne uzimam u obzir sadasnje stanje) a iz vasih postova i komentara, svi imamo priliku da vidimo lose i dobre strane Amerike.
Ja licno sam dosta saznala iz postova sviju vas, a prije sam imala neku skroz drugaciju sliku, tako da nam dobro dodje da tamo dodjemo koliko toliko upoznati sa odredjenim situacijama.
Koji ste vi... da ne kazem sta:belj:
Sta ste krenuli svi da se drvite? Zana, Ljeto, sta vam bi?:wtf:
Ajde drugari, pa ne mora svako sa svakim... birajte drustvo koje vam odgovara ali ne napustajte forum... cemu to:nene:
wingreen
03.04.2009, 12:14
Slazem se Xeg u potpunosti sa tobom. Bas mi je zao sto se ovo dogodilo :nene: Zana je zaista svima pomogla svojim savetima a i Stizeljeto je imala dobre informacije. Bas mi je zao i nadam se da ce se predomisliti.
Good Spirit
03.04.2009, 14:07
Slazem se Xeg u potpunosti sa tobom. Bas mi je zao sto se ovo dogodilo :nene: Zana je zaista svima pomogla svojim savetima a i Stizeljeto je imala dobre informacije. Bas mi je zao i nadam se da ce se predomisliti.
Slažem se sa tobom u potpunosti. Mada možda sam ja kriv sa velikim bratom :suure:
srdjevic
03.04.2009, 20:45
Same here...
Valjalo bi malo smanjiti strasti, ja stvarno uopšte ne vidim razloga za ovakve reakcije... :nene:
steficacvek
03.04.2009, 20:57
ja stvarno uopšte ne vidim razloga za ovakve reakcije... :nene:
Također ... Bezveze totalno
wrath:of:the:lich:king
04.04.2009, 03:26
life sucks :-)
Copyright ©2005-2012, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC