PDA

View Full Version : Fiksna telefonija


Misa
15.05.2009, 10:57
Povoljno: Minut razgovora sa SAD 4,8 dinara!
Cetvrtak, 14. maj 2009. 14:50

Telekom Srbija je za sve korisnike fiksne telefonije koji pozivaju brojeve u inostranstvu obezbedio novi tarifni dodatak Međunarodni razgovori.

Ova usluga omogućava telefoniranje ka destinacijama u inostranstvu sa fiksnog telefona po znatno nižim cenama, što samim tim može da utiče na smanjenje mesečnih troškova.

Mesečna pretplata za Međunarodne razgovore iznosi 99 dinara (bez PDV-a) i plaća se kroz telefonski račun. Dodatnu pogodnost u korišćenju ove usluge predstavlja i to što se poziv upućuje na isti način kao i kod uobičajenih međunarodnih poziva: 00 za međunarodni poziv, zatim pozivni broj zemlje i grada, a potom broj telefona.

Aktiviranjem tarifnog dodatka Međunarodni razgovori, za samo 4,8 dinara po minuti korisnici će moći da pozivaju fiksne mreže u Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Nemačkoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj, Francuskoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji, Mađarskoj, Kini, SAD, Kanadi i Australiji, dok će za minut razgovora sa Rusijom, Rumunijom i Grčkom izdvojiti 9,6 dinara.

Cena minuta razgovora prema svim mobilnim mrežama u SAD i Kanadi takođe iznosi 4,8 dinara sa uračunatim PDV-om.

Zahtev za aktivaciju tarifnog dodatka Međunarodni razgovori korisnici mogu podneti pozivanjem broja Info servisa 9813 ili u korisničkim servisima Telekoma Srbija.