View Full Version : Jel gotovo za dv-2011?
vrhunski
17.06.2010, 01:47
Da li je kraj za ovu godinu? Mislim hoce li stizati jos zutih koverata do 01.Jula ili da se nadam dv-2012?
Gotovo je.... jedino ako je koverta zalutala ali od 01. jula se moze provjeriti i to...tj. online da li ste izvuceni ili ne
dragance
17.06.2010, 10:31
Vrlo verovatno da je gotovo, spremajte slike za okotbar :papa:
City Lights
17.06.2010, 19:00
Neki ljudi su iz US zvali KCC i dobili informaciju da ce se koverte slati tokom citavog 6.mj (sto znaci jos kasnije pristizanje)..
No ne znam koliko je to tocno; suša (barem gledajući forumske aktivnosti) traje već neko vrijeme...
Skeptična sam da se uopće ima smisla još nadati. Čini mi se da je finito..
vrhunski
18.06.2010, 01:14
dosao mi papiric da podignem nesto u posti...kad ono POREZ.....:smrc:
dosao mi papiric da podignem nesto u posti...kad ono POREZ.....:smrc:
Citala sam par tvojih prethodnih postova... Fakat bi i mene tako obradovalo da napokon dobijes. Najiskrenije!
Drzim ti fige da je bas tvoja koverta zalutala!
Neki ljudi su iz US zvali KCC i dobili informaciju da ce se koverte slati tokom citavog 6.mj (sto znaci jos kasnije pristizanje)..
No ne znam koliko je to tocno; suša (barem gledajući forumske aktivnosti) traje već neko vrijeme...
Skeptična sam da se uopće ima smisla još nadati. Čini mi se da je finito..
tako pise u onom mailu da salju koverte sve do 1. jula:wtf: ali nema ih.... zato jos 14 dana do provere, mozda neki od nas imaju srece pa ipak budu na spisku...mozda je nekome ljubomorni postar bacio kovertu:grin:...pozzz i SVIMA PUNO SRECE 1. JULA !!!!!
vrhunski
18.06.2010, 21:32
@spectra
e hvala ti do neba :)
Positive Vibe
19.06.2010, 01:04
@ City Lights
Dopada mi se prva recenica tvog posta.
Nadam se da jos uvek nije gotovo. :)
Nije gotovo dok nije gotovo!
City Lights
19.06.2010, 11:45
@ City Lights
Dopada mi se prva recenica tvog posta.
Nadam se da jos uvek nije gotovo. :)
Onda ostanimo na prvoj recenici :)
Barem do kraja 6. mj. i online statusa ;)
Copyright ©2005-2010, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC