PDA

View Full Version : Moja aplikacija.


Homo sapiens
26.05.2008, 16:14
Pozdrav svima :),
ja sam se prijavio za ovu godinu, ali verovatno nece stici nista, posto su mnogi vec dobili koverte. Prvi put sam se prijavio ove godine, ranie sam mislio da se za GC placa :)
Ja sam dva puta u dve godine bio odbijan da dobijem US turisticku vizu, imao sam sve super garancije, ali pravi razlog mi nikad nije bio recen. Pa sam onda sam konstatovao, da sam prvi put bio zavrsio srednju skolu i po njihovom ja bi ostao tamo, a drugi put sam odbijen jer nemam zavrsenu vojsku (mada mi je receno da sam isuvise mlad:).
Ako bi me kojim slucajem izvukli ikad', da li bi oni proveravali sve ovo da sam bio odbijan?
U svakom slucaju recimo da me nisu izvukli za lutriju, voleo bi da znam, da li su moje slike u "dobrom stanju", da li su svetle tamne itd...

http://www.sendspace.com/file/jpwybk (na slici smo ja, mama, tata i sestra)

Da li vi idete (da li ste vi isli:) kod fotografa specijalno za lutriju?
Sve najbolje:)

xeg
27.05.2008, 10:26
Slike su ti, blago receno, UZASNE:D!
Naravno, mislim na njihov kvalitet. Ne moras da ides kod profesionalnog fotografa, slikajte se sami digitalnim aparatom ispred belog zida, sa adekvatnim svetlom, bez senki. Ove tvoje su skenirane. Kasnija obrada slike treba da bude samo skaliranje na trazene dimenzije (naravno, mozes da radis sta god hoces - samo ako se to ne primecuje).
Tvoja 2 prethodna odbijanja za US vizu nece uticati na lutrijsku GC ako su razlozi bili samo ti koje si naveo (zavrsena srednja i ne sluzenje vojske). Ako su tu neki drugi razlozi koje ti nisu rekli a uticu na bilo koju vrstu vize (osudjivanost i sl.) uticace i na lutriju.
Sve u svemu, ne gubi nadu ako ti ne stigne koverta ove godine i prijavljuj se na zvanicni site kada budu krenula prijavljivanja (svake godine 2 meseca ~oktobar i novembar).