PDA

View Full Version : Kazne i prekrsaji


kaneolopa
25.08.2010, 08:07
Mislim da niko nije pisao o ovoj temi, koja su vasa iskustva i sta ste naucili iz toga.
Moje iskustvo je sledece:
Juce mi je stigao "Notice of final determintation" Shto mu po nashki dodje poslednja opomena.... jer ja navodno nisam platila kaznu za prolazak kroz crveno svetlo.... elem Meni u posti niti je stigla kazna, niti mi je iko izdao kaznu niti nishta zivo do ovog obaveshtenja. Sva sludjena odem na link koji daje kazna --> cityofchicago.org/revenue nadjem red lite violation ukucam broj svoje kazne i broj kola.... i naravno ja sam prosla kroz crveno svetlo, uslika me kamera i jbg. Nazovem sluzbu da vidim gde su moja prethodna obaveshtenja Oni (savetnik za prekrshaje) se vade na to da je njihova posta pretplacena i da oni nemaju treking system za to, te da je opste poznato da se se kazne mogu na istom sajtu i pretraziti na doticnom sajtu (naravno da sam odma pretrazila i sve po redu --- nemam ni jednu vise kaznu evo linka (https://parkingtickets.cityofchicago.org/CPSWeb/web/SearchTickets.jsp)) i da bi svi vozaci trebali to da rade. Ovakva vrta kazne ne ide na file i ne utice na nivo osiguranja u gradu Chicago-u, ali u drugim gradovima i drzavama je malko drugacije. Sa jedne strane srecna, shto nishta nije otishlo na rekord i ugrozilo osiguranje vozacku istoriju itd, a sa druge strane popizdela jer mi prethodne kazne nisu stigle, te moram da platim duplo... kuckam ovo... pa eto, ako neko ima drugacijih iskustava neka se javi :D. Zakljucak.... red light violation uhvacen od strane kamere je identican kao i da si ostao na parking mestu duze pa ti je ostavljeno ljubavno pismo u vidu od 100 dolara koje dugujesh gradu ;)

dreamerns
25.08.2010, 17:51
Naravucenije, pogledati jednom mesecno onaj link i videti da li imas nekih kazni, kako ne bi kasnije placao duplo....jer oni ne salju pisma.

Siberian
25.08.2010, 18:28
to je jos dobro ti si super prosla, ovde 180$ kazna za crveno svetlo a "when workers present" double and also double for speeding.

I plus jos poeni sa vozacke...lele