PDA

View Full Version : greska prilikom prijave


marzik
28.03.2011, 02:47
prvi put sam otvorila ovaj site danas i pokusala da nadjem nesto slicno nasem slucaju...ali nisam...tj. jesam mnogo toga slicnog..ali ne ono sto nama stvarno treba.
elem, mi smo par i prijavili smo se za DV2012 i pre nego sto smo to uradili razgovarali smo sa jednim poznanikom koji je dobio pre par godina GC i on nas je posavetovao da ako mislimo da zajedno idemo u US i ne cekamo jedan drugog ako jedan dobije poziv, da se odmah prijavimo da smo vencani i tako apliciramo a da se mi u medjuvremenu vencamo svakako i to je to.
mi smo tako i uradili...apsolutno ne proveravajuci ovu informaciju !!!!

e sad...mi evo ovih dana planiramo vencanje koje ce biti za nekih 2 nedelje i u razgovoru da li da ja uzmem muzevljevo prezime ili ne dodjemo i do pitanja: sta ako nas izvuku za GC ?! da li je problem ako mi je prezime drugacije ?
tu se ja latim interneta...zavrsim na ovom site-u i shvatim da smo napravili glupost...jer je ocito praksa da se to vencanje obavlja po dobijanju poziva i da posle toga sve protice glatko !!!

...mi cemo se svakako vencati, pri tom cemo i dobiti dete za koji mesec i sad se pitamo sta ako bas po svim zakonima marfija budemo izvuceni..
kako objasniti ovu pricu....koja je potpuno apsurdna, jer nismo imali pojma da su fakti u tom trenutku toliko bitni....mislimo da je mnogo bitniji momenat kad se pojavimo kod njih na razgovoru, sta od dokumenata imamo...a ne sta smo imali u momentu apliciranja (sto mi sad zvuci glupo...ali.....)

da li je iko pogresio ovako besmisleno kao mi....i sta se desava u takvom slucaju...jer ispada svakako da je u pitanju laganje....sto sam evo veceras shvatila, da se drakonski kaznjava

hvala unapred

ZeljkoUSA
28.03.2011, 09:00
Mislim da si u drugom delu posta lepo objasnila vasu situaciju, na zalost...:smrc:

Ostaje vam da se nadate da cete biti izvuceni sledece godine kad sve bude kako treba, puno srece!!!

Good Spirit
28.03.2011, 17:12
Ako vas izvuku objasni situaciju i nadaj se najboljem.

olivera77
28.03.2011, 18:59
Kao sto rece Good spirit ako vas izvuku lepo pojasnite kako je bilo pa sta vam Bog da.Ali da te umirim malo,citala sam davno neki inostrani forum vezano za DV i bio je slucaj coveka iz Nigerije kome je prijatelj popunjavao prijavu i nije mu naveo u prijavi dete koje je tada imalo oko godinu dana.On je pitao druge clanove za savet,da li uopste treba da ide na intervju(u kentaki je slao i dokumenta za dete i ako ga nije bilo u prijavi).
Javio se kasnije i rekao je da je dobio vizu,objasnio je konzulu da on nije popunjavao,doneo dokumentaciju za dete,slike sa vencanja,slike deteta od rodjenja na dalje itd.

Mr.Marzik
20.07.2011, 00:57
Ovde (kao što mi ime kaže) muž gospođe Maržik.
Sada (pošto smo u ponovljenom izvlačenju oboje izvučeni) nam samo preostaje da se nadamo da nam neće uzeti za zlo grešku koju smo napravili.
Sreća i strepnja se prepliću...