View Full Version : Discharge papers - Potvrda o sluzenju vojske kod nas
Da li su nekog pitali da prilozi "Discharge papers" - Potvrda o sluzenju vojske kod nas? Da li to nasi uopste daju? Ako da, gde da to trazim?
Da li su nekog pitali da prilozi "Discharge papers" - Potvrda o sluzenju vojske kod nas? Da li to nasi uopste daju? Ako da, gde da to trazim?
Potvrda o sluzenju vojske kod nas (mislim na Srbiju) se vadi u vojnom odseku. Najbolje bi bilo da pozoves svoju opstinu i pitas da li je u sklopu opstine i vojni odsek. Ranije u sklopu opstine Zvezdare bio je vojni odsek, cak mislim da je jos uvek tu.
Jel to mora licno da se ide? Moze li da to uradi neko ko ima punomoc? Mi smo u SAD.
Jel to mora licno da se ide? Moze li da to uradi neko ko ima punomoc? Mi smo u SAD.
Pa trebalo bi da moze. Neka neko iz srbije pozove opstinu i raspita se, to bi ti bila najbolja informacija.
Vojni odsek-Ustanicka 189 Tel:011/3475-250 ili 011/3478-668 Tu im kazes sa koje si opstine i oni te upute gde treba da ides. Umesto tebe moze drugo lice da to izvadi, ali treba punomocje iz suda.
Vojni odsek-Ustanicka 189 Tel:011/3475-250 ili 011/3478-668 Tu im kazes sa koje si opstine i oni te upute gde treba da ides. Umesto tebe moze drugo lice da to izvadi, ali treba punomocje iz suda.
Hvala, zvali, nabavili. Nisam znala da li se izdaje uopste.:1081:
Copyright ©2005-2019, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC