PDA

View Full Version : Lektorisanje uputstva za prijavu


srdjevic
08.10.2008, 06:44
Počeo sam pre par dana da pišem uputstvo za prijavu na lutriju za zelenu kartu (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?p=959#post959), a kako sam i aktivniji na forumu, pored obaveza ne stižem da napišem više od pasusa ili dva dnevno... Toliko toga imam da kažem (brbljivac), da ću ga završiti nakon lutrije... :smrc:

Treba pomenuti pravila, common pitfalls (volem ovu frazu) i sve po redu, a složićete se da ima tu podosta... :twitch:

Želeo sam samo da vas obavestim da radim na tome, te da bi mi koristio neki savet, ispravka, bilo šta... imam writers block. :nene:

Plan mi je da ga završim što ranije, te da pošaljem opet Newsletter (kao onomad kad otvorih domen, nisam od tad spamov'o, te bih mogao malo)... :a014:




Imam još stvari u planu, neki od tih tangiraju i ovo, a tiču se obaveštenja i podsetnika email-om... Imamo jak mailing sistem (ne kažem zato što sam ga ja pis'o, ja to objektivno...kao :srbinosm:) instaliran iza foruma i integrisan u heder, te bih mogao da vam tražim (ne javno vidljivo, naravno) recimo broj pod kojim ste izvučeni, pa da Vam šaljemo obaveštenja da je "Vaš mesec" stigao (po bulletinu), da je izašao novi vbulletin, da je vreme za intervju/lekarski, ili ovo recimo, podsetnik ljudima da je počela prijava (mnogi zaborave)....




No, opet brbljam. Akcenat (tema) je na tekstu koji pišem i predlogu da Vas spamujem još jedared (za sada :srbinosm:), a vi već izvučeni ćete mi, valjda, oprostiti na uznemiravanju... :;D:
A ovo iznad što sam "skrenuo" (da li sa puta ili inače) ostavljam samo zato što me žao da brišem.... :woohoo:

srdjevic
25.11.2008, 16:21
Zavrsio sam uputstvo 7 dana pred istek roka za prijavu.... ahahahahahha :smrc:

šta sad, bolje ikad nego nikad, je li.... večeras šaljemo email svima da ih podsetimo za slučaj da su zaboravili da se prijave, tako da, ako neko ima predlog, sugestiju, ili komentar na ovaj tekst (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=9), molio bih da se javi ovde pa da menjamo... :;D:

Unapred hvala :grin:

ritanlognic
24.04.2012, 17:48
da li imate nekoga za preporuciti za lektorisanje tekstova? Neku firmu ili osobu treba mi to? Hvala!

Gorana
26.04.2012, 14:40
Meni je radila ova firma iz Hrvatske lektorisanje tekstova (http://verba-webstudio.com/) i oke su skroz, mozes preko neta sve dogovoriti