Zoje (katarina) i Ejpril88 (Irena). Sa nama je i Kacin muz. Ma sjajna ekipa! Samo nam ti falis! Ali nadam se uskoro!
Hvala ti puno na divnim recima. ZNas casa jeste stvarno polu puna ovde. Osetila sam u nekoliko navrata da prvi put u zivotu planiram buducnost ono kao vidim nekoliko godina unapred. ZNas li ti kako je to cudno sto se odjednom ovde dogodilo. Kao da mi je pala koprena sa ociju. Ne znam zasto je tako jedna duboka promena nastala dolaskom.
Znas kad je moj sin od 9 godina rekao - ovde su deca i odrasli mnogo finiji. Danas vozac poceo glasno da prica, mene uhvatio grc u stomaku - reko pocela neka frka - a on samo tako prica i zeza se s putnicima. Nekako smo bre istraumirani i osteceni. Ovde sam opustenija i sa mnogo manje nego sto sam realno imala u Srbiji. Bas se nadam da ces sledece godine dobiti priliku da proveris ovo sto pricam.
Bila sam na nekom razgovoru na faksu, ovaj put za posao. ALi neformalan razgovor i mnogo sam se dobro skontala s zenom i rekla je da mogu da je stavim kao referencu. Pomoci ce mi i oko CV za njihove oglase. Bas bih volela da se tamo zaposlim. Ja iskreno ceznem za poslovima koji se i ovde ne placaju nesto ali pruzaju licno zadovoljstvo - akademsko okruzenje ili non for profit. A sa recimo te dve i ne bas materijalno zadovoljavajuce plate, ovde moze fino da se zivi. Nadam se da cemo ubrzo dotle da stignemo