-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
srdjevic |
11.10.2006 06:50 |
Slika mora da ti bude 300x300 (ako si je skenirao) ili 240x320 ako je digitalac.
|
Dibitnica sam DV2007,i sta da radim sa momkom,jer smo planirali da se vencamo u januaru 2008,a ova lutrija nas skroz poremetila.Da li da idem sama u USA,pa da on dodje tamo da se vencamo, ili da se vencamo pre i da ako je moguce odemo zajedno?
|
srdjevic |
12.10.2006 06:38 |
Uh Kaca, pa nije ti to bas pitanje za sajt... :-)
Ali ajde, kad trazis savet, evo ga:
Ako ste vec planirali da se vencavate, onda ne odlazite nego to i uradite, PRE intervjua u ambasadi.
Kako ti se svidja savet? ;-)
|
Nikako mi se ne svidja, pogotovo zbog toga sto imam intervju 20.10.2006 godine.Molim te da mi objasnis koja je procedura ,ako se vencamo po planu u januaru 2008, da li mozemo uci zajedno u USA, u aprilu 2008 god.Hvala
|
srdjevic |
13.10.2006 06:52 |
Kaca,
Stvarno nisam siguran. :-( Neko mi je jednom rekao da se vencao 4 dana (valjda) pred intervju, da su odmah javili ambasadi, te su pustili da sve odrade zajedno, odjednom. Moj predlog bi ti bio da nazoves ambasadu i da ih lepo pitas, ne treba se bojati amera u smislu "mozda me ispale za vizu". (i tako ce ti se javiti neko nas)
Pretpostavljam da se sve da srediti, i da mozete da idete zajedno, ako ti naravno ne otpalis odmah 21. X... :-)
|
Meelose ja opet posto mi je slab engleski a moram da apliciram drugovima znam da ja High School sredna skole ali bunime High School, no Degree i High School Degree bunime ovo(Degree)i(no Degree).Pozdrav.
|
Degree- to ti je visa skola i ja sam se prijavila za lutriju ali sam kliknula na TWO-YEAR COLLEGE DEGREE posto sam to zavrsila a smijer mi je KINDERGARTEN TEACHER eto mozda ti sta pomogne. Cao!
|
srdjevic |
14.10.2006 12:28 |
Degree je u ovom slucaju DIPLOMA. U prevodu, da li si maturirao ili nisi. Za nasu zemlju prilicno glupo pitanje. Imas degree. ;-)
|
@ Kaca
Ti imas bukvalno isti problem o kome smom ja i moja zena(tada devojka) razmisljali prosle godine u ovo vreme.
Pogledaj komentare No 4,6,7,8 i 14 na pocetku ove teme I srecno!
|
Ako ti treba dodatih informacija mozes mi se javiti na mail
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:11. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.