![]() |
A sa ovim su baš problemi. Napravim profil i rođak iz USA prošle sedmice mi probao da uplati ali nije mogao, kao probajte 13.04. tj ove sedmice. Ove sedmice probao par puta i onda opet nije mogao, kao sad probajte 20.04., a posljednji put mu izbacili da Alien broj nije ok.
Tako da probaće 20.04. taman kad ja letim, ako ne mogne, onda ću ja kad tamo dođem da nešto izvedem. |
Placanje za zelenu kartu
Cao i dobar dan svima,
hteo bih da pitam one koju su prosli ceo sistem za zelenu kartu. Koliko sam razumeo kada se prodje interviju onda mora da se plati za zelenu kartu , zar ne ? Mi smo 4 clana porodica dali to znaci da moramo za svakog clana porodice da platimo po 165 $, dali to znaci da moramo da imamo 4 accounta, ili mogu samo ja da otvorim account i da preko mene platim za sva 4 clana porodice? Molim vas da mi pomognete i obajsnite ceo proces sta se sve radi od kada se zavrsi interviju i dobijete vizu, do ulaska u USA , i sta se radi prvo kada se stigne u USA vezano za zdravstvena osiguranja, SSN i ostale obavezna dokumenta Hvala svima, Puno pozdrava, Saso |
Sasa je postavio pitanje koje i mene zanima, a to je da li na USCIS kada placamo IV fee potrebno napraviti account za svakog clana porodice ili se napravi jedan account i preko njega uplati za sve clanove?
|
Mozete platiti za sve clanove porodice jednim nalogom. :)
http://www.uscis.gov/sites/default/f...CIS%20ELIS.pdf Sasa 70, ima nekoliko tema sa pitanjima i odgovorima koje ti trazis, kao i iskustvima drugih clanova koji su prosli kroz kompletnu proceduru i opisali je do detalja, samo malo pregledaj forum... :) |
Pahuljica,
Hvala ti puno na informaciji, vec duze vreme pratim ovaj sajt sa raznim temama, i da budem iskren malo sam se pogubio. Ima dosta razlicitih iskustva vezano za SSN pa za GC , nasao sam nesto i za kupovina kola, ali retko ali bas retko mogu naci za zdravstveno osiguranje. Zato zelim da ako neko moze da mi pomogne oko odabira i nacin funkcionisanje zdravstvenog osiguranje u USA. Prvo moram da vidim kako da osiguram decu ( idemo za Illinois) citao sam da ima osiguranje za decu , ali da se dosta ceka. Veliko hvala svima vama koji nam pomazete da sto bolje shvatimo zivot u Americi. Sasa |
Ljudi da li dobijanjem mail-a ove sadrzine sam uradio sve sto je potrebno oko placanja FEE?
Your payment has been submitted to Pay.gov and the details are below. If you have any questions or you wish to cancel this payment, please contact National Customer Service Center at 1-800-375-5283. |
green card fee
Nakon nekoliko nedelja pokusavanja, konacno smo danas uspeli da uplatimo green card fees. Nismo nista menjali u postupku ili brojevima u odnosu na prethodne dane, prosto je do njih. Danas nam je normalno proslo, sa istog naloga sam uplatila i za sebe i za supruga i sve je jednostavno kada sajt radi.
|
Citat:
Ostali koji trebaju da uplate, udjite u proces da to uplatite cim prije, jer se zaista razvuce jer im sajt uopste nije za pohvalu, stalno je nekom nesto stekalo, mada ima i primjera da su pojedini platili bez bilo kakvih komplikacija. |
Srecno sa uplatom. Slazem se da treba sto pre pokusavati, jer ocito treba docekati da imate srece da proradi sajt :-(
|
Pozdrav. treba mi ljudi detaljna pomoc oko USCIS fee placanja, ako iko zna sto detaljnije jer ono sto oni kazu da treba da se uradi, uopsta se ne slaze sa situacijom na toj stranici
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:07. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.