ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

Green2014 22.08.2013 08:49

Po postovima, mislim da je svima ili vecini status promenjen. A i ne znam zasto cekas sa pozivom. To je bar besplatno (osim medjunarodnog poziva):woohoo:
Kao sto sam ranije rekao, ja sam zvao pre par dana i rekli su mi da ocekujem promenu statusa (i Email) od sad pa do 30. avgusta. Bar ces posle poziva znati sta se desava i neces se vise nervirati :)

via 22.08.2013 08:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc (Poruka 40307)
ledolomcima sretno...iako smatram da im neće trebati i da je to ziher :)

via pošto si dobila mail da je dokumentacija primljena i da se procesuira mislim da nemaš brige ali svakako provjeri sa KCC.

i ja mislim da nema razloga za brigu, ali nije lijep osjećaj, nešto kao što je kod vas bilo, svi dobili odgovor osim vas. Na kraju vidiš da je sve ok, ali crv sumnje ti neda mira...

IgorMAD 22.08.2013 08:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 40309)
A šta smijemo provjeriti status i prije nego što dobijemo mail? :udri: :RRofl:

Naravno da sam provjeravala. Give me some credit, nisam nepismena :) :)

Nismo dobili mail i nije nam promijenjen status. Ukoliko status nije promijenjen ni ostalima koji su dobili mail, sačekat ću još sa zvanjem. Ukoliko je svima već i status promijenjen, onda nemam šta čekati, zovem... Simple as that

Pa otkud znam, tako sam razumeo ovu tvoju poruku, pa mi nije bilo bas jasno :D
Izvini :)

robo 22.08.2013 09:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 40305)
Napisala sam već mail, ali nisam još poslala. Znam da je i ranije bilo slučajeva da članovi nisu dobijali mail, samo im se promijeni status. Zato sam pitala da li je članovima koji su dobili mail promijenjen i status na DV sajtu. Ako nije promijenjen, sačekat ću dok se to desi pa da vidim hoće li i nas "zakačiti". Molim vas što prije za odgovor, ako je promijenjen da odmah šaljem mail, zovem...

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 40309)
A šta smijemo provjeriti status i prije nego što dobijemo mail? :udri: :RRofl:

Naravno da sam provjeravala. Give me some credit, nisam nepismena :) :)

Nismo dobili mail i nije nam promijenjen status. Ukoliko status nije promijenjen ni ostalima koji su dobili mail, sačekat ću još sa zvanjem. Ukoliko je svima već i status promijenjen, onda nemam šta čekati, zovem... Simple as that

Via ja samprovjerio mail i nije nista mi bilo doslo nakon nekog vremena se ulogam na onu njihovu stranicu i vidio da su promjenili i zakazali intervju, i provjerim ponovo mail tad mi je stigla i poruka, znaci u nekih pola sata otprilike sam dobio i mail i ovu promjenu.

Green2014 22.08.2013 10:50

Na mom 2NL pise The diversity lottery fee must be paid in full before the visa interview and is non-refundable. Ranije sam citao da se ide prvo na intervju pa se tamo na licu mesta plati. Da li moze da mi potvrdi neko od veterana da li je i njima isto tako pisalo?

via 22.08.2013 10:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik robo (Poruka 40313)
Via ja samprovjerio mail i nije nista mi bilo doslo nakon nekog vremena se ulogam na onu njihovu stranicu i vidio da su promjenili i zakazali intervju, i provjerim ponovo mail tad mi je stigla i poruka, znaci u nekih pola sata otprilike sam dobio i mail i ovu promjenu.

Hvala robo, ova informacija mi je bila potrebna. Znači, nema druge nego zvati i provjeriti gdje je zapelo...

Inside@22 22.08.2013 11:44

Jel može neko stavit screeshot maila koji ste dobili i stranice na kojoj vam je promijenjen status da mi ostali znamo kako to izgleda, itd.

fala...

mikiSA 22.08.2013 12:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Green2014 (Poruka 40314)
Na mom 2NL pise The diversity lottery fee must be paid in full before the visa interview and is non-refundable. Ranije sam citao da se ide prvo na intervju pa se tamo na licu mesta plati. Da li moze da mi potvrdi neko od veterana da li je i njima isto tako pisalo?

Dokumente predas, oni pregledaju pa kazu da sacekas. Onda prvo placas cijenu vize, a onda te zovu na salter na razgovor sa konzulom. Konzul je taj koji odlucuje na psnovu dokumenata i tvojih odgovora hoces li dobiti vizu ili ne.

johnny_nyc 22.08.2013 15:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 40311)
i ja mislim da nema razloga za brigu, ali nije lijep osjećaj, nešto kao što je kod vas bilo, svi dobili odgovor osim vas. Na kraju vidiš da je sve ok, ali crv sumnje ti neda mira...

još uvijek znam kako ti je...jer još nemamo nikakav odgovor, čekamo 9 mjesec. čitao sam dosta po stranim forumima i najbitnije da je dokumentacija tamo i da se to zakotrljalo, ali kao što kažu kolege zovi KCC...međunarodni poziv košta ali ništa ne vrijedi kao tvoj mentalni mir :)

via 22.08.2013 17:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc (Poruka 40322)
još uvijek znam kako ti je...jer još nemamo nikakav odgovor, čekamo 9 mjesec. čitao sam dosta po stranim forumima i najbitnije da je dokumentacija tamo i da se to zakotrljalo, ali kao što kažu kolege zovi KCC...međunarodni poziv košta ali ništa ne vrijedi kao tvoj mentalni mir :)

Dakle, johnny izgleda da nam je sudbina ista... čekanje. :( :( :(

Zvala sam Kentucky, naš CN jedostavno nije obrađen do momenta kad je urađen cut-off i zakazani intervjui. Mislila sam da mi je jasno kako stvari funkcionišu, ali moram priznati da mi sad ništa nije jasno. Dakle, iako imamo CN 3xxx, intervju ćemo vjerovatno imati u novembru iako je cut-off za oktobar 8000. Nekoliko puta sam je pitala da mi potvrdi da je sve ok što se tiče dokumentacije i da sam intervju nije upitan već samo datum tj. mjesec što je i potvrdila (nekoliko puta :)) Dakle, sve je u redu, vaš intervju će vjerovatno biti u novembru i provjerite nakon 15 septembra za tačan datum...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:59.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.