-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
Evo link za IT poslove u Americi za ovu kompaniju....ako hoces da pregledas a i ostali koji su zainteresovani:) ne kosta nista logovati se, prijaviti on line, ubaciti rezime, aplicirati za nekoliko ponudjenih poslova....nikad se nezna a "ne iste hljeba" - jos te i obavijeste ako su odabrali nekog drugog za taj posao pa barem znas na cemu si :)
https://kbr.myvurv.com//main/careerp...&szCategory=63
a evo link i za ostale kategorije pa mozda neko nadje nesto interesantno....
https://kbr.myvurv.com//main/careerp...szIsJobBoard=0
:)
|
Ovakvih i slicnih kompanija ima ovde mali milion.
|
landlord |
11.02.2009 15:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lucky
(Poruka 7478)
Ovakvih i slicnih kompanija ima ovde mali milion.
|
Super pa postavi neki link..
|
Sloba_Kg |
11.02.2009 16:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord
(Poruka 7481)
Super pa postavi neki link..
|
E a mogli bi stvarno da napravimo temu za job searching sajtove gde bi se ostavljali linkovi firmi ili spec sajtova za to.
Znam da uglavnom svi koristimo iste ali mozda neko ima nesto sto neko drugi nema pa da to podelimo medjusobno
|
landlord |
11.02.2009 16:17 |
Bravo slobo.. o tome i pricam.. lako je reci takvih siteova ima milion..
Ja sam primjetio u Europi.. ima jako puno poslova koji nisu oglaseni na Monsteru ili sl. pogotovo IT poslovi. Njih cuvaju Recruiteri. I zato nije lose imati stranice Recruitera
|
dreamerns |
11.02.2009 17:15 |
A ujedno moze ljudima olaksati da nadju sajtove koji nisu prevara (jer prevaru cini vecina sajtova....to je u US legalno).
|
Mi se vratili
Evo javljam vam se iz beograda. Na zalost citava situacija je bila takva da smo morali da se vratimo. Posla nije bilo, troskovi su bili ogromni. U svakom slucaju, odrzvacemo zelenu kartu, mozda cemo probati ponovo kada prodje ova kriza.. U svakom slucaju, hvala svima vama koji ste nam sa vasim iskustvom i informacijama pomogli.
Srecno svima
ivana
|
steficacvek |
03.03.2009 15:24 |
Jao bas steta pence. Nadam se da ce uskoro biti vise srece! Stvarno nas je lose vrijeme uhvatilo, ali sta da se radi...
Zelim vam svu srecu, kako u Bg tako i u USA!
|
kaneolopa |
03.03.2009 15:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pence
(Poruka 7992)
Evo javljam vam se iz beograda. Na zalost citava situacija je bila takva da smo morali da se vratimo. Posla nije bilo, troskovi su bili ogromni. U svakom slucaju, odrzvacemo zelenu kartu, mozda cemo probati ponovo kada prodje ova kriza.. U svakom slucaju, hvala svima vama koji ste nam sa vasim iskustvom i informacijama pomogli.
Srecno svima
ivana
|
Stvarno mi je zao sto ste morali da se vratite. Svi mi dolazimo ovde sa nekom nadom o "americkom snu" bez obzira koliko to otrcano zvucalo... ali eto svi se uvek nadaju da sa zelenom kartom i svime po redu mogu da se zaposle pa barem onako najminimalnije... Situacija je takva da je stvarno jako jako tesko opstati ako nema kvalifikacija koje su "trazene" :no:
|
dreamerns |
03.03.2009 15:58 |
I meni je jako zao sto ste morali da se vratite. Amerika je super dok imas posao, ali ako nemas posla....troskovi su stvarno ogromni i jako je tesko opstati. Cak i ti poslovi koji su trazeni, evo znam ljude koji su bas visoki strucnjaci (otpusteni iz firme u kojoj ja radim) i trebalo im je 2-3 meseca da nadju posao. Jednostavno....tesko je.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:45. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.