ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Jel poslao neko prve formulare? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=944)

Vangelistexas 07.05.2012 14:40

Zvao sam Kentaki. Nema problema sto u gornjem desnom uglu nema case number, kaze devojka: this won't affect your case at all, sir :))

Eto, to je to :)

ivanmilosavljevic 09.05.2012 22:32

hi

Poslao prvu kovertu danas,tezina 54 grama.Nadam se da je sve ispravno napisano,proverio sam hiljadu puta...:inluv::inluv:

bubamarica 10.05.2012 12:42

Zanima me da li pre popunjavanja prve koverte treba obavestiti Kentaki da vam je bračni status promenjen iz single u marrried u odnosu na kad ste se prijavljivali za lutriju?

Ili najnormalnije popunjavam obrasce za sebe i supruga, a tek kasnije šaljem bračni list i šta je već potrebno?

Milosdv 10.05.2012 13:11

Popuniš dokumenta sa trenutnim statusom (ako si menjala prezime) pošalješ za oboje dokumenta, napišeš (odštampaš) na jednom papiru u par rečenica da ste se venčali (datum, ovo ono...) i pošalješ Internacionalni venčani list.

Proveris 1000 puta jesi sve stavila u kovertu heheh :grin:

Pozdrav

bubamarica 10.05.2012 16:18

Na formularu DS-230 koji sam skinula sa njihovog sajta pise u gornjem desnom uglu EXPIRES: 02/29/2012

Jel to ne pravi problem :blink:

Nele 10.05.2012 16:38

Poslao danas. Sad čekam i nadam se. :bravo:

@bubamarica

Piše negde u tim silnim pravilima da nema veze datum. Pročitao sam negde.

bubamarica 11.05.2012 14:38

Jos jedno pitanje- nije kasno poslati dokumenta do kraja maja?
Jel utice to na vreme kada salju drugu kovertu i zakazivanje intervjua?
Ili je ipak do broja 12xxx

pedjaas 15.05.2012 00:04

Hej ekipa, da li neko ima situaciju da mu je različita adresa u ličnoj karti i pasošu?

Ja sam promenio mesto prebivališta - i u l.k. mi je nova adresa.

U pasošu je još uvek stara adresa - nisam vadio novi pasoš, što zbog procedure, što zbog viza koje su aktivne u ovom pasošu a ne znam kakva im je sudbina u slučaju poništenja pasoša.

Smatrate li da treba da upisujem adresu iz L.K. (tu trenutno živim i ona je ista kao adresa moje devojke-od-juče-supruge :) ) ili adresu iz pasoša kao relevantnijeg dokumenta?

Takođe - mali off topic - kako se šalje poruka nekom korisniku foruma? :)

milosx 15.05.2012 00:13

@bubamarica
Imas fore do septembra, svakako nece ni otvoriti koverte do tada. Ne postoji vise druga koverta.

@pedjaas
Adresa je potpuno nebitna. U pasosu mi je adresa koja ne postoji u mom gradu, neko je u supu izmislio; u licnoj mi je opet druga adresa koja opet nije moja, a u ambasadi u sarajevu sam im rekao da zivim u beogradu, jer tu i zivim.

Svakako ti nista ne salju na adresu.

Samo opusteno, sve je sad formalnost i takvi detalji su potpuno nebitni.

ivanmilosavljevic 15.05.2012 09:50

...

Kako cemo sada biti obavesteni,tacnije sta je zamena za drugu kovertu???:wtf:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:04.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.