![]() |
Zvao sam Kentaki. Nema problema sto u gornjem desnom uglu nema case number, kaze devojka: this won't affect your case at all, sir :))
Eto, to je to :) |
hi
Poslao prvu kovertu danas,tezina 54 grama.Nadam se da je sve ispravno napisano,proverio sam hiljadu puta...:inluv::inluv:
|
Zanima me da li pre popunjavanja prve koverte treba obavestiti Kentaki da vam je bračni status promenjen iz single u marrried u odnosu na kad ste se prijavljivali za lutriju?
Ili najnormalnije popunjavam obrasce za sebe i supruga, a tek kasnije šaljem bračni list i šta je već potrebno? |
Popuniš dokumenta sa trenutnim statusom (ako si menjala prezime) pošalješ za oboje dokumenta, napišeš (odštampaš) na jednom papiru u par rečenica da ste se venčali (datum, ovo ono...) i pošalješ Internacionalni venčani list.
Proveris 1000 puta jesi sve stavila u kovertu heheh :grin: Pozdrav |
Na formularu DS-230 koji sam skinula sa njihovog sajta pise u gornjem desnom uglu EXPIRES: 02/29/2012
Jel to ne pravi problem :blink: |
Poslao danas. Sad čekam i nadam se. :bravo:
@bubamarica Piše negde u tim silnim pravilima da nema veze datum. Pročitao sam negde. |
Jos jedno pitanje- nije kasno poslati dokumenta do kraja maja?
Jel utice to na vreme kada salju drugu kovertu i zakazivanje intervjua? Ili je ipak do broja 12xxx |
Hej ekipa, da li neko ima situaciju da mu je različita adresa u ličnoj karti i pasošu?
Ja sam promenio mesto prebivališta - i u l.k. mi je nova adresa. U pasošu je još uvek stara adresa - nisam vadio novi pasoš, što zbog procedure, što zbog viza koje su aktivne u ovom pasošu a ne znam kakva im je sudbina u slučaju poništenja pasoša. Smatrate li da treba da upisujem adresu iz L.K. (tu trenutno živim i ona je ista kao adresa moje devojke-od-juče-supruge :) ) ili adresu iz pasoša kao relevantnijeg dokumenta? Takođe - mali off topic - kako se šalje poruka nekom korisniku foruma? :) |
@bubamarica
Imas fore do septembra, svakako nece ni otvoriti koverte do tada. Ne postoji vise druga koverta. @pedjaas Adresa je potpuno nebitna. U pasosu mi je adresa koja ne postoji u mom gradu, neko je u supu izmislio; u licnoj mi je opet druga adresa koja opet nije moja, a u ambasadi u sarajevu sam im rekao da zivim u beogradu, jer tu i zivim. Svakako ti nista ne salju na adresu. Samo opusteno, sve je sad formalnost i takvi detalji su potpuno nebitni. |
...
Kako cemo sada biti obavesteni,tacnije sta je zamena za drugu kovertu???:wtf:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:04. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.