ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

Grge017 07.10.2016 20:51

Kod prijave rekli ste da nema "kvacica" kod imena, prezimena, mozda ulice u kojoj zivimo. Kod mene u pasosu ima tih kvacica. "Miloš Stojanović" tako je u pasosu ali sto se tice prijave ja sam pisao "Milos Stojanovic", a ulicu umesto "Čestelinska" stavio sam "Cestelinska"
Da li sam napravio gresku neku ili ne? i naravno za grad sam napisao Vranje.
Pozdrav svima i hvala puno

SRECNO!

BetterFuture 07.10.2016 21:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Grge017 (Poruka 63886)
Kod prijave rekli ste da nema "kvacica" kod imena, prezimena, mozda ulice u kojoj zivimo. Kod mene u pasosu ima tih kvacica. "Miloš Stojanović" tako je u pasosu ali sto se tice prijave ja sam pisao "Milos Stojanovic", a ulicu umesto "Čestelinska" stavio sam "Cestelinska"
Da li sam napravio gresku neku ili ne? i naravno za grad sam napisao Vranje.
Pozdrav svima i hvala puno

SRECNO!

Sve je kako treba. Niste nigde napravili gresku. Srecno...

Belichick 08.10.2016 11:19

Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec negde bilo, ali ja nisam nasao odgovor na njega : da li su vece sanse ako se prijavim na lutriju prvih nekoliko dana ili podjednake sanse ima onaj prijavljen prvog i poslednjeg dana ? Da li kompjuter pri tom "slucajnom izboru" ipak malo vise izvlaci ljude prijavljene prvih nekoliko dana ? Posto vidim da velika vecina zuri da se prijavi prva 2-3 dana. Pa da li ima neki poseban razlog za to ili su samo nestrpljivi ? I ako budete izvuceni, da li dan prijave utice na to da li cete dobiti broj manji od 50 000 ?

radeLe 08.10.2016 11:31

Nema nikakve razlike da li se prijavljuješ prvog ili poslednjeg dana, s tim da nije baš preporučljivo da čekaš poslednje dane jer je moguće da server bude preopterećen pa da na kraju ostaneš bez prijave. Znam par ljudi koji su se prijavljivali poslednjih dana pa su bili izvučeni.

Ja ću sledeće nedelje da se prijavim i planiram da poslednju stranu slikam telefonom čim mi bude izašlo da je prijava uspešna, jer ko zna, možda struja nestane dok budem zapisivao broj :D

Mima13 08.10.2016 13:50

Prvi pokušaj

Danas poslali prvi put, suprug i ja! Puno sreće svima!:bravo:

borislavborko 08.10.2016 19:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik stanema (Poruka 63858)
'nj' ostaje 'nj', 'lj' ostaje 'lj' jer u originalu na srpskoj latinici nemaju kvrzice ili crtice.

'đ' nije 'dj' vec 'd' iz istog razloga sto i 'ć' nije 'cj' vec 'c', 'č' nije 'ch' vec 'c', 'š' nije 'sh' vec 's', 'ž' nije 'zj' vec 'z'. Slovo đ je daleko "najpopulatnije" u navedenoj grupi "izmeni da zvuci bolje". Neki ljudi cak i po papiru napisu Dj umesto Đ, jer su zaboravili kako se pise pravilno.

'dž' je naravno 'dz'

Zaljucak: Ne izmisljaju se neka nova slova da bi nama zvucalo korektnije, vec se samo obrisu kvrzice i crtice kao kod svih ostalih "problematicnih" slova. E to je sustina. Ja sam zavrsio sa ovom pricom.

Poz.

Mnogo thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................ .....................................

Dok. 08.10.2016 19:13

Prijava uspesna iz prve bez ikakvih problema. Srecno svima

krempita 08.10.2016 20:23

Po treci put prijava!Sretno svima ljudi!
Citajte,mastajte,ne puno,taman toliko da vam brze prodje vreme!:book:

samsung11 08.10.2016 20:39

Kliknuo na dugme submit i ne moze da mi se prikaze konfirmaciona stranica, nego mi stoji kao da sam kliknuo da prepravim i nema vise nikakvih dugmadi
:nene:

Dok. 08.10.2016 20:46

Podesiću alarm za maj da me podseti. Niti maštam niti vise razmišljam o tome. Ako dođe došlo, dobro došlo.

BetterFuture 08.10.2016 21:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik samsung11 (Poruka 63919)
Kliknuo na dugme submit i ne moze da mi se prikaze konfirmaciona stranica, nego mi stoji kao da sam kliknuo da prepravim i nema vise nikakvih dugmadi
:nene:

Pročitajte ovaj post moderatora pa uradite tako. Niste jedini koji ste iskusili to.

samsung11 08.10.2016 23:44

Odradih ponovo i dobih konfirmacioni br...
Jos samo da me izvuku :)

Pera Peric 09.10.2016 11:50

Nemogucnost prijave na lutriju dv2018 na zvaničnom sajtu

Da li mi neko može pomoći, već nekoliko dana pokušavam da se prijavim za DV2018 na zvaničnom sajtu https://www.dvlottery.state.gov/ ali svaki put otvara stranicu za DV2017 sa obaveštenjem da je prijava završena.

Ovo je sadržina stranice koja se dobije kada se klikne na gorenavedeni link

''Thank You!

The entry registration period for the 2017 Diversity Visa program (DV-2017) was between October 1, 2015 and November 3, 2015. All submission processing at this web site has finished.

DV Entrant Status Check
2016 and 2017 Entrant Status Check

2017 Entrant Status Check

DV-2017 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 3, 2016. The DV-2017 registration period opens on October 1, 2015, and closes on November 3, 2015. DV-2017 Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2017.
2016 Entrant Status Check

DV-2016 Entrants (those who entered the DV lottery between October 1, 2014 and November 4, 2014) have until September 30, 2016 to check the status of their entry through this website. The DV-2016 registration period was from October 1, 2014, until November 4, 2014.

Please click the link below to check DV-2016 and DV-2017 Entrant Status:

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ ''

da li neko zna, da li je ova adresa validna, ili postoji neka druga na kojoj se može prijaviti na DV2018?

Unapred zahvalan,

Petar

Andrija89 09.10.2016 12:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Pera Peric (Poruka 63932)
Da li mi neko može pomoći, već nekoliko dana pokušavam da se prijavim za DV2018 na zvaničnom sajtu https://www.dvlottery.state.gov/ ali svaki put otvara stranicu za DV2017 sa obaveštenjem da je prijava završena.

Ovo je sadržina stranice koja se dobije kada se klikne na gorenavedeni link

''Thank You!

The entry registration period for the 2017 Diversity Visa program (DV-2017) was between October 1, 2015 and November 3, 2015. All submission processing at this web site has finished.

DV Entrant Status Check
2016 and 2017 Entrant Status Check

2017 Entrant Status Check

DV-2017 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 3, 2016. The DV-2017 registration period opens on October 1, 2015, and closes on November 3, 2015. DV-2017 Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2017.
2016 Entrant Status Check

DV-2016 Entrants (those who entered the DV lottery between October 1, 2014 and November 4, 2014) have until September 30, 2016 to check the status of their entry through this website. The DV-2016 registration period was from October 1, 2014, until November 4, 2014.

Please click the link below to check DV-2016 and DV-2017 Entrant Status:

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ ''

da li neko zna, da li je ova adresa validna, ili postoji neka druga na kojoj se može prijaviti na DV2018?

Unapred zahvalan,

Petar

Obriši keš memoriju pa probaj onda, trebalo bi da radi.

Pera Peric 09.10.2016 13:04

Hvala puno, resilo problem:)

Nisam verovao da to moze biti problem, ali evo kad sam izbrisao kes memoriju otvara doduse, dosta sporo i ponekad bude Problem loading page, ali svakako otvara DV2018.

BetterFuture 09.10.2016 14:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Pera Peric (Poruka 63935)
Hvala puno, resilo problem:)

Nisam verovao da to moze biti problem, ali evo kad sam izbrisao kes memoriju otvara doduse, dosta sporo i ponekad bude Problem loading page, ali svakako otvara DV2018.

Citajte forum, ne otvarajte nove teme za pitanja koja su vec postavljana i na koje je odgovoreno. Koristite opciju Pretraga. Ovo se odnosi na sve, pogotovu nove clanove, a ne samo na Vas. Hvala na razumevanju.

JoRed83 09.10.2016 15:48

Pitanje

Da pitam samo sta treba ovde da ubacim? To me jedino buni.

e. District/County/Province/State (ovde treba da ubacim okrug ?)

Posto zivim u Nisu,tu onda treba da napisem Nisavski okrug ili samo Nisavski i dal tako na Srpskom da ostane ili mora sve na Engleskom da bude ?

Molim da mi neko sto pre odgovori

BetterFuture 09.10.2016 16:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik JoRed83 (Poruka 63940)

Posto zivim u Nisu,tu onda treba da napisem Nisavski okrug ili samo Nisavski i dal tako na Srpskom da ostane ili mora sve na Engleskom da bude ?

Tu slobodno možete da upišete Serbia. Pa posle na kraju opet Serbia.

JoRed83 09.10.2016 16:08

Pitanje

Ne razumem sta mislis pod na kraju opet Serbia? Da nije bolje da stavim ponovo Nis?
Jedino ako mislis Serbia u koloni Country?

Miske789 09.10.2016 16:49

Citat:

Jeste, tu treba okrug da se stavi, ovako: Nisavski okrug, ali mislim da treba da se napise na engleskom 'Nis District'

shanzy 09.10.2016 17:32

Opet davite sa tim okrugom, nebitno je stavi serbia, ionako ti nece slati na kucnu adresu da li si izvucen ili nisi.

BetterFuture 09.10.2016 18:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik JoRed83 (Poruka 63944)
Ne razumem sta mislis pod na kraju opet Serbia? Da nije bolje da stavim ponovo Nis?
Jedino ako mislis Serbia u koloni Country?

Da, naravno da cete upisati Serbia i u polju Country.

Andrija89 09.10.2016 19:18

Citat:

Moja devojka je u tom polju upisala Serbia. Mi smo se isto dvoumili oko toga i to dva puta pre ovog apliciranja :)

Loly 09.10.2016 20:05

I ja sam upisala Serbia, negde sam pročitala to i nije toliko bitno jer više ne šalju koverte već sve ide online. Prema tome, opušteno ;)

fostes 09.10.2016 21:33

Krenuo sam sa prijavom i kada odradim sve kao da me vrati na staro, stoji ovako:
https://s14.postimg.org/d0p0p7lgx/Capture.pngtéléchargement de photos
Sta da radim?

Sasha983 09.10.2016 21:37

re

Koji broswer je ovo ?

Udji preko Internet Explorera i popuni izpocetka

Dantos 09.10.2016 22:47

Pozdrav svima :) ...vec par godina pratim ovaj forum i stvarno je od velike pomoci...ove godine pisem trecu prijavu pa valjda bude uspjesna...pokusavam vec dva dana da okacim kcerkinu sliku na onaj photo tool i kad sam vec bila na kraju zivaca-uspije mi! :) ..naravno, procitam upustva za DV-2018 da nije doslo do nekih promjena i krenem da popunjavam aplikaciju...pred sam kraj popunjavanja pocne da se pusi iz kompa i naravno nestane slike a s njom i svi podaci...! :( sreca pa nisam kliknula submit.....ccc koji maler...sad po komsiluku trazim ko ima komp da krenem ispocetka...valjda mi to zvijezde ne salju znak da odustanem?! :)
Anyway, puno srece i uspjeha svima nama koji smo/cemo aplicirati i ove godine! :)

Brankic 09.10.2016 22:50

Help me.

Dragi svi, popunih prijavu, ali slika od dece i supruga nije u skladu sa trazenim formatom, takodje slucajno mi ostalo kod dece umesto Srbije zemlja druga. Sta da radim? Prijava je vec otisla. :((((

SEEUSAIC 09.10.2016 22:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Brankic (Poruka 63959)
Dragi svi, popunih prijavu, ali slika od dece i supruga nije u skladu sa trazenim formatom, takodje slucajno mi ostalo kod dece umesto Srbije zemlja druga. Sta da radim? Prijava je vec otisla. :((((

Osim ovog :udri: na zalost nista drugo. Ako vas izvuku, onda se dokazujte sa ambasadom.

Sup.Mod.

stanema 10.10.2016 00:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miske789 (Poruka 63946)
Jeste, tu treba okrug da se stavi, ovako: Nisavski okrug, ali mislim da treba da se napise na engleskom 'Nis District'

Pisano je vise puta o ovome... Pravilo je da minimum mora pisati Nis/Serbia, u Vojvodini se pise npr. Zrenjanin/Vojvodina/Serbia (nije greska ni Zrenjanin/Serbia), ako nesto i dopisete pored toga necete pogresiti. Koliko sam razumeo bitno je da napisete onako kako se kod nas najlakse prepoznaje, jer nece Amerikanci deliti postu u Srbiji pa ne morate biti previse bukvalni sa tim, oni samo salju, a skoro pa sigurno nece nista ni slati tom postom, sve jedno. Previse diskusije za ovakav trivijalan "problem".

Poz.

Andrija89 10.10.2016 08:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik fostes (Poruka 63955)
Krenuo sam sa prijavom i kada odradim sve kao da me vrati na staro, stoji ovako:
https://s14.postimg.org/d0p0p7lgx/Capture.pngtéléchargement de photos
Sta da radim?

Mislim da ti ustvari kliknes da te vrati nazad. Kad popunis prijavu ides na submit i onda ti on prikaze podatke koje si upisao i onda dole na kraju imas submit(sto tebi treba) i backto....(tako nesto).

Ana1989 10.10.2016 11:40

Mailling adress

Pozdrav svima,

Slusala sam predavanje u vezi lutrije koje je odrzano u American corner Novi Sad, gospodin iz ambasade je pricao o uslovima prijavljivanja i kako sta treba, pri kraju predavanja je reko da se u Mailling adresu pise Americka adresa, da li je neko upoznat sa tim ili zna nesto o tome?

Evo ga link predavanja: https://m.facebook.com/story.php?sto...11081498953442

Ako neko zna da li je to tacno, bilo bi lepo da nam potvrdi ili negira :)

stanema 10.10.2016 11:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ana1989 (Poruka 63971)
Pozdrav svima,

Slusala sam predavanje u vezi lutrije koje je odrzano u American corner Novi Sad, gospodin iz ambasade je pricao o uslovima prijavljivanja i kako sta treba, pri kraju predavanja je reko da se u Mailling adresu pise Americka adresa, da li je neko upoznat sa tim ili zna nesto o tome?

Evo ga link predavanja: https://m.facebook.com/story.php?sto...11081498953442

Ako neko zna da li je to tacno, bilo bi lepo da nam potvrdi ili negira :)

Pricali smo o tome na petnaestoj stranici ove teme.

Grge017 10.10.2016 12:33

Za okrug sam napisao samo Vranje i to je to...
Grad u kome sam rodjen, jer nemamo mi poseban "disctrict" ili kako vec

Nego ono kao u Srpskom, rodjen u Vranju, opstina Vranje i tjt...

E sad da pitam samo, ono sto je izbacio neko za dupliciranje prijave to li znaci da neko ako je vec poslao 2x to znaci da ako dobije confirmation number nema cega da se plasi ili ipak postoji sansa da je duplicirao prijavu?

Ako bi neko mogao na srpskom to sve lepo da objasni, ipak malo je teze ovako da se razume. Jer sam sa google-a jednom poslao na submit i nista, cekao sam 2 sata mozda i nista stalno isao check submit i nista nije bilo.
Pa sam otvorio internet explorer i iz prve kad sam poslao dobio sam confirmation number, e sad da li je prva prijava prosla pa se sve dupliciralo ili ne to me zanima?
Pozdrav :)

Andrija89 10.10.2016 12:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Grge017 (Poruka 63976)
Pa sam otvorio internet explorer i iz prve kad sam poslao dobio sam confirmation number, e sad da li je prva prijava prosla pa se sve dupliciralo ili ne to me zanima?

Ja mislim da se nisi prijavio prvog puta jer se nije ucitala stranica, naravno ne mogu ovo da tvrdim 100% ali eto to je cisto moje misljenje.

BetterFuture 10.10.2016 12:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Grge017 (Poruka 63976)
Za okrug sam napisao samo Vranje i to je to...
Grad u kome sam rodjen, jer nemamo mi poseban "disctrict" ili kako vec

Nego ono kao u Srpskom, rodjen u Vranju, opstina Vranje i tjt...

E sad da pitam samo, ono sto je izbacio neko za dupliciranje prijave to li znaci da neko ako je vec poslao 2x to znaci da ako dobije confirmation number nema cega da se plasi ili ipak postoji sansa da je duplicirao prijavu?

Ako bi neko mogao na srpskom to sve lepo da objasni, ipak malo je teze ovako da se razume. Jer sam sa google-a jednom poslao na submit i nista, cekao sam 2 sata mozda i nista stalno isao check submit i nista nije bilo.

Za okrug je OK, a za ovo drugo, taj "neko" je moderator sajta i preneo je informaciju od "tamo nekog" U.S. Department of State, da ce Vas sistem obavestiti da vec postoji Vasa prijava i da Vam nece dozvoliti da napravite duplikat iste. Dakle, Vama je "prosla" ta prijava iz IE i na osnovu nje ste dobili CN. Sve je OK.

Grge017 10.10.2016 17:10

To cekam da mi neko kaze, hvala @better future na ovakvom odgovoruuu, da je sve ok i da ucestvujem u lutriji :D

Svima zelim srecu i uspehaa :D

pattgareth 10.10.2016 17:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 63763)
Ne znam otkud vam to? Onda ne bi bilo "random" izvlacenje za 50,000 gc, vec "first 50,000 that apply" Kakve crne "kvote ekipa"?

E pa draga/dragi moj te "cake" smo naučili "ispod tezge",znači to nam govori da ni lutrija nije uvijek samo lutrija,da ne ulazim sad u ta objašnjavanja jer su doista opskurna,ali nagovještaj da u tome ima "granum salis" ilitiga bar mrva "soli" tj istine,razvidna je i iz same činjenice,da te "kao" na interweiu pitaju pitanja tipa "a šta vi uopće mislite raditi u USA???"-:wtf: šta te koji moj briga,jesam dobio lutriju ili nisam,ako ne uspijem pičim natrag u svoju vukojebinu,zar ne???? e neeeee...:==D:
ili tipa imate li vi uopće dovoljno novca za započeti život u USA,nadam se da ne mislite živjeti od socijalne pomoći???
Šta to tebi govori moj prijatelju??
nadalje,brojni forumaši tvrde-odnosno da budemo precizniji presumiraju,da se naknadno ipak izabiru kandidati (pošto se uvijek za početak bira veći broj aplikanata od potrebnih,i to DUPLO!!!što nas sada dovodi do odgovora na tvoje pitanje) koji su bilo završili viši stupanj edukacije (kažu najčešće fakultetski kadar),zatim čak navode i starost,tj mlađi kandidati su preferabilniji (mada ja znam neke koji tvrde da u dobili iznad 45-te),i na koncu oni koji su trenutno već u SAD samo čekaju GC...
Naravno ovo nije,zasigurno pravilo,već samo sumnja forumaša-ali me ne bi niti čudilo da je ipak tu i tamo ćešće primijenjeno...to su inače više pravila za ishođenje drugih tipova viza.
Eto iz tog razloga opreznosti nikad dosta :book:
Ipak da dodam,ovo ispuniti što prije odnosi se ponajviše za 2 krug apliciranja,nakon što je osoba izvučena,što su i potvrdili u ambasadi,jer ima duplo više izvučenih od onih koji dobijaju-nadam se da je to jasno(zbog brojnih predomišljanja,i naknadnih odustanaka),dakle svakako nije "random" na koncu konca,već je na koncu prvih toliko i toliko od toliko i toliko,ili još gore- kako se njima ćefne...;)

Andrew Wiggins 10.10.2016 18:25

@ pattgareth
nisam procitao da su nekog pitali u vezi para. Niti je praksa da pitaju "sta planirate raditi u USA. Nek me neko demantuje.
Ne bira se duplo kandidata nego dodatnih 35.000.
I niste mi odgovorili na pitanje kakve "kvote ekipa" spominjete. Al nije ni vazno. Ocigledno volite da zivite u svetu teorija zavera

pattgareth 10.10.2016 18:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 63990)
@ pattgareth
nisam procitao da su nekog pitali u vezi para. Niti je praksa da pitaju "sta planirate raditi u USA. Nek me neko demantuje.
Ne bira se duplo kandidata nego dodatnih 35.000.
I niste mi odgovorili na pitanje kakve "kvote ekipa" spominjete. Al nije ni vazno. Ocigledno volite da zivite u svetu teorija zavera

E baš mi je drago da je kod Vas u Srbiji sve po nekadašnjem JUS-u,ako uopće imaš pojma šta je to...eto kad nas "neuređenih Balkanskih država" ti je sve po teoriji zavjere pajdo moj...tj sve je namješteno,zato i ti imaš namjeru gibati odavde,što naravno ne garantira ništa u "obećanoj zemlji",korupcija je svuda,ali o tom potom,to su tvoje riječi o nekim zavjerama,a po meni nažalost to je danas "mode di vivere"...
UUUUU ovo je jakoo fulano,kaže on:bira ih se SAMO 35000 više,e jesi mi ga sad...svaka ti čast.O čem ti laprdaš?? Osim toga rekao čovjek iz Ambasade sam,da se bira doslovce još toliko,dakle duplo! I ne pametuj onda tu.
Evo ja upravo ponovno čitam da je praksa da pitaju šta ćete tamo raditi i čak još važnije:kod koga i gdje ćete stanovati!...ono što je već prije preko dekade iščitavano na forumima,sada opet čitam u 2015/16g,i nažalost kao i tada gasi mi se svaka nada...jer kako se čini vidim da većinom uspijevaju dobiti parovi(negdje već pisah o tome kako singles ionako nisu poželjna vrsta),a nažalost i to da, "gle kakve li čudne igre slučaja",to su sve ljudi koji su mahom već bili u USA,i imaju nekog "svog" tamo..naravno trude se da ne dovedu loosere,i mahom su to,ako već jesu samci,ljudi s fakultetom i turističkim vizama SAD,a ne ljudi koji bi kročili na američko tlo bez igdje ikoga.Premda se upravo tako reklamira.

(BTW ukucaj intervju zelena karta,pa si čitaj, o pametni veliki guruu)
još nešto,tu smo svi isti i nadamo se jedan drugome što više pomoći,pa mi nemoj te šeme persiranja i profesionalne deformacije tobož' kulturnog persiranja prodavati,jer me ne zanima ni tko si,niti šta si završio,a bogami niti koju funkciju u RL obavljaš...samo uzgred- očito samo mi s fakultetima nemamo taj komplek,s da se i na anonimnim forumima služimo službenom formalnom korespondencijom..
Ups pardon,možda misliš da nas je ovdje na mom nicku više..nije frende,bez brige- sam sam. :D

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:48.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.