ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

thrice 07.06.2010 22:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragance (Poruka 16454)
Pa taj broj kad se prijaviš se zove Confirmation Number.Inače i ja sam ga poslao malo pre u mailu formalnosti radi da se ne čeka Jul.

pa da, ali sam ja pod CN mislio na Case Number, a case number se dobija samo u slucaju da si izvucen

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ISTRIJANKA (Poruka 16456)
Da pitali su me moj broj tj. Case number i ime i prezime te datum rodenja i drzava iz koje dolazim. I rekli mi da nisam odabrana. Danas sam tako tuzna ali ne dam se prijavljivati cu se ja svake godine pa sta bude ne dam da me obeshrabri........Dozvolite mi samo danas da tugujem.....:tot::udri:

Cekaj ti si se dopisivala sa njima? jel si svaki put cekala po 5 dana na odgovor??
Cisto da se ne zbuni neko, ko planira isto da im pise i pita da li je izvucen, u pitanju je znaci Confirmation Number a ne Case Number..

Citat:

Prvobitno poslao korisnik celestine (Poruka 16455)
Moze jedno pitanje? Zasto pise ostaje i dalje pitanje da li cu otici...

Zasto sto, koliko vidim, za razliku od vecine forumasa, ja uopste nisam sa nestrpljenjem ocekivao rezultate lutrije... Odvojim tih par minuta u oktobru da se prijavim, uvek me neko podseti i vise nikad ne pomislim na lutriju, ocekivao sam mozda nesto prviput kada sam ucestvovao ali tada se jos slala postom prijava i verovatno nisam lepo ni popunio... A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina, ovde ne zivim lose uopste, volim svoju porodicu, svoju devojku (ne zelim da je ostavim a ni da se zenim :D ) pa nisam siguran da li sam spreman na tolika odricanja i pocetak od nule... Upravo kao sto sam negde procitao, pazi sta zelis da ti se ne ostvari...

ISTRIJANKA 07.06.2010 23:10

Da poslala sam Confirmation number da se ispravim. Poslala sam mail prvi put sa upitom jesam li izvucena ali nisam napisala datum rodenja pa su mi odgovorili da mi ne mogu reci dok ne dam pune podatke. Pa sam poslala drugi mail sa svim podacima i eto mi odgovora......:no:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik thrice (Poruka 16460)
pa da, ali sam ja pod CN mislio na Case Number, a case number se dobija samo u slucaju da si izvucen

Cekaj ti si se dopisivala sa njima? jel si svaki put cekala po 5 dana na odgovor??
Cisto da se ne zbuni neko, ko planira isto da im pise i pita da li je izvucen, u pitanju je znaci Confirmation Number a ne Case Number..

Zasto sto, koliko vidim, za razliku od vecine forumasa, ja uopste nisam sa nestrpljenjem ocekivao rezultate lutrije... Odvojim tih par minuta u oktobru da se prijavim, uvek me neko podseti i vise nikad ne pomislim na lutriju, ocekivao sam mozda nesto prviput kada sam ucestvovao ali tada se jos slala postom prijava i verovatno nisam lepo ni popunio... A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina, ovde ne zivim lose uopste, volim svoju porodicu, svoju devojku (ne zelim da je ostavim a ni da se zenim :D ) pa nisam siguran da li sam spreman na tolika odricanja i pocetak od nule... Upravo kao sto sam negde procitao, pazi sta zelis da ti se ne ostvari...

ISTRIJANKA 07.06.2010 23:11

I da jos jednom na obadva maila sam cekala odgovor otprilike 5 dana...............Odmah ti posalju mail da su primili tvoj upit i onda samo cekas.................

celestine 08.06.2010 08:34

Citat:

pa da, ali sam ja pod CN mislio na Case Number, a c

Ha, ha bas tako. Ma i kod mene slicno samo sto ja ovde ne zivim dobro i imam i dete pa bih zbog njega otisla....

Neverhood 08.06.2010 08:42

Citat:

A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina, ovde ne zivim lose uopste, volim svoju porodicu, svoju devojku (ne zelim da je ostavim a ni da se zenim :D ) pa nisam siguran da li sam spreman na tolika odricanja i pocetak od nule... Upravo kao sto sam negde procitao, pazi sta zelis da ti se ne ostvari...

Uuuuu pa ti si mator covece... ko biblija... :lool:

Smith6000 08.06.2010 10:09

Citat:

Pa imaš do dana intervjua da razmisliš da li je SAD za tebe, samo meni je glupo kad se ljudi uplaše i nikad ne vrate prvu kovertu... godinu dana je sasvim dovoljno da razmisliš... :naughty:

thrice 08.06.2010 11:50

Naravno, ja sam brze bolje vratio kovertu u KCC :)

nemili 08.06.2010 13:34

Citat:

A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina...

hahaha izvini ali moram da se nasmejem na ovo. Ovde ima ljudi koji dosta ljudi (dobitnika) koji imaju 40 god i porodicu :skviz: pa se odlučuju da krenu iz početka. Njima je verovatno mnogo teže jer njihovi roditelji verovatbno imaju dosta godina i ko zna koliko će živeti...

thrice 08.06.2010 13:48

pa dobro, to je individualna stvar, kod svakog je drugacije..
po meni je idealno da se dobije na lutriji posle zavrsetka srednje skole, tako da tamo mozes na vreme poceti nesto da studiras...

Neverhood 08.06.2010 14:04

Bi bilo ali kad vec nije...

nataly 08.06.2010 14:12

Zasto sto, koliko vidim, za razliku od vecine forumasa, ja uopste nisam sa nestrpljenjem ocekivao rezultate lutrije... Odvojim tih par minuta u oktobru da se prijavim, uvek me neko podseti i vise nikad ne pomislim na lutriju, ocekivao sam mozda nesto prviput kada sam ucestvovao ali tada se jos slala postom prijava i verovatno nisam lepo ni popunio... A pitanje da li cu otici jer je to velika promena, imam vec 29 godina, ovde ne zivim lose uopste, volim svoju porodicu, svoju devojku (ne zelim da je ostavim a ni da se zenim :D ) pa nisam siguran da li sam spreman na tolika odricanja i pocetak od nule... Upravo kao sto sam negde procitao, pazi sta zelis da ti se ne ostvari...[/quote]

ej pa ti si moje godiste:grin::grin::grin::grin: , ma sad smo u najboljim godinama za taj novi pocetak :;D:...

Positive Vibe 08.06.2010 14:43

Citat:

Zreo za penziju... Zreo! :dedica1:

nataly 08.06.2010 14:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Positive Vibe (Poruka 16484)
Zreo za penziju... Zreo! :dedica1:

ma kakva penzija:no:
zreo za zenidbu :harmonik: !!

spectra 08.06.2010 16:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik thrice (Poruka 16481)
pa dobro, to je individualna stvar, kod svakog je drugacije..
po meni je idealno da se dobije na lutriji posle zavrsetka srednje skole, tako da tamo mozes na vreme poceti nesto da studiras...

Da, sa 18 bi bilo ok ako bi imao nekog da te finansira! :wtf:

Inace, ja smatram da je 29 godina taman! :)
Imas dovoljno iskustva, posao da nesto ustedis za put i imas priliku da "to tvoje idealno" pruzis svom djetetu sutra! ;)

nataly 08.06.2010 18:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik spectra (Poruka 16489)

Inace, ja smatram da je 29 godina taman! :)
Imas dovoljno iskustva, posao da nesto ustedis za put i imas priliku da "to tvoje idealno" pruzis svom djetetu sutra! ;)

potpuno si u pravu, ja sam tako razmisljam...pa tek mu je 29-ta a ne 99-ta godina
:ludak:

nataly 08.06.2010 19:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ISTRIJANKA (Poruka 16456)
Da pitali su me moj broj tj. Case number i ime i prezime te datum rodenja i drzava iz koje dolazim. I rekli mi da nisam odabrana. Danas sam tako tuzna ali ne dam se prijavljivati cu se ja svake godine pa sta bude ne dam da me obeshrabri........Dozvolite mi samo danas da tugujem.....:tot::udri:

Draga Istijanka neko te zeza ocigledno, poslala im ja isto kao i ti datum rodjenja, broj sa prijave, ime ,prezime, zemlju i u roku od 12 h su mi odgovorili ...evo dela maila

Thank you for your inquiry.

Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2011 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2010. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry.

Notification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program.

Please check the website at http://www.dvlottery.state.gov to check your confirmation number after June 30, 2010.

KCC Diversity Visa

Kentucky Consular Center/jlo

Email: KCCDV@state.gov

nemili 08.06.2010 19:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nataly (Poruka 16496)
Kentucky Consular Center/jlo

jennifer lopez? :grin: Sorry za offtopic. Mozda su im ljudi dosadili sa mailovima, pa su okrenuli novi list, tako da ne mora da znaci da je mail sto je ona dobila zezanje. BTW ovo sto su tebi napisali ima logike, jer i zasto bi se neko raspitivao dok se izvlacenje ne zavrsi. Mozda bas ISTRIJANKA dobije u narednih 20-tak dana kovertu.

dragance 08.06.2010 20:14

Isti mail dobih, ISTRIJANKA dobar fazon :==D:

nataly 08.06.2010 20:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nemili (Poruka 16497)
jennifer lopez? :grin: Sorry za offtopic. Mozda su im ljudi dosadili sa mailovima, pa su okrenuli novi list, tako da ne mora da znaci da je mail sto je ona dobila zezanje. BTW ovo sto su tebi napisali ima logike, jer i zasto bi se neko raspitivao dok se izvlacenje ne zavrsi. Mozda bas ISTRIJANKA dobije u narednih 20-tak dana kovertu.

tako je :clap: , a mozda i ti i ja i jos mnooogi koji cekaju uskoro dobiju koverte :RRofl:...

da, zamisli licno JLO mi poslala mail :srbinosm:

nataly 08.06.2010 20:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragance (Poruka 16498)
Isti mail dobih, ISTRIJANKA dobar fazon :==D:

a ja htela da ih nadmudrim , pa za 2 prijave, pisala sa razlicitih meilica, ali JLO me provalila, pa samo copy\paste:==D: :nananana:

City Lights 08.06.2010 21:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik spectra (Poruka 16489)

Apsolutno se slazem! To mi je jos najgora varijanta za otic..nit imas skole, love, radnog iskustva...

Spectra, sretno!

dragance 09.06.2010 10:48

Od sada za ISTRIJANKU važi 'pics or didn't happen', bar što se mene tiče

ISTRIJANKA 09.06.2010 11:54

Ljudi moji pa zasto mislite da sam vas lagala evo jos jednom cu vam napisati sta su mi napisali u odgovoru: Thank you for your inquiry,
According to the information you provided our sistem indicates that you were not selected for further processing in th DV Lottery 2011.

Eto to je njihov odgovor ali dao Bog da bude kao sto vi kazete da dobijem kovert pa nitko sretniji od mene...............Velika pusa svima :bigkiss:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nemili (Poruka 16497)

nataly 09.06.2010 12:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ISTRIJANKA (Poruka 16507)
Ljudi moji pa zasto mislite da sam vas lagala evo jos jednom cu vam napisati sta su mi napisali u odgovoru: Thank you for your inquiry,
According to the information you provided our sistem indicates that you were not selected for further processing in th DV Lottery 2011.

Eto to je njihov odgovor ali dao Bog da bude kao sto vi kazete da dobijem kovert pa nitko sretniji od mene...............Velika pusa svima :bigkiss:

ma neko tebe laze, evo opet da ti prosledim odgovor koji su meni i mom dragom dali : Thank you for your inquiry.

Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2011 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2010. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry.

Notification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program.

Please check the website at http://www.dvlottery.state.gov to check your confirmation number after June 30, 2010.

KCC Diversity Visa

Kentucky Consular Center/jlo:wtf: , ima nade jos uvek .

City Lights 09.06.2010 17:40

Meni je smijesno uopce slati takva pitanja.. ako je lijepo napisano u pravilima da se moze provjeriti od 01.07. online, onda je fer toga se i pridrzavati. Zamislite da 13 milijuna ljudi krene na KCC slati svoje upite, pa di bi stigli...
A druga stvar, i da me boli briga za pravila (a nije tako), opet bi me bilo frka slati upit da ne zavrsim na nekakvoj crnoj listi (nikad ne znas) za daljnje lutrije.

nataly 09.06.2010 20:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik City Lights (Poruka 16509)
Meni je smijesno uopce slati takva pitanja.. ako je lijepo napisano u pravilima da se moze provjeriti od 01.07. online, onda je fer toga se i pridrzavati. Zamislite da 13 milijuna ljudi krene na KCC slati svoje upite, pa di bi stigli...
A druga stvar, i da me boli briga za pravila (a nije tako), opet bi me bilo frka slati upit da ne zavrsim na nekakvoj crnoj listi (nikad ne znas) za daljnje lutrije.

a evo sta kazu u ambasadi : http://belgrade.usembassy.gov/consular/iv/dv_ser.html

Good Spirit 10.06.2010 12:31

Citat:

Apsolutno se slažem sa tobom

Citat:

Ma kakva crna lista, pa svačije je pravo da se raspita kako hoće, čim su naveli kontakte onda ne mogu da se ljute što ih neko zove ili piše. Druga je stvar što ne vidim razlog za pisanje njima kada već može od 1. jula da se proveri ali ajde..

tataprase 11.06.2010 20:11

:icon_coo::icon_coo:znam daje glupo pitati,ali prvi put sam ovde,a 1000 ti zelim u USa,pa me interesuje(nemojte se smejati),da li se na lutriju prijavljuje SAMO od oktobra do novembra? Vredi li se prijaviti sad?Da nesto ne uprskam...

tataprase 11.06.2010 20:13

:pekarka:Odgovor mi je bitan,ali bogami i hitan...imam i zenu i malo dete,pa vidite da se ovde vise ne moze...dosta je prezivljavanja...hajmo da zivimo....

celestine 11.06.2010 20:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tataprase (Poruka 16535)
:pekarka:Odgovor mi je bitan,ali bogami i hitan...imam i zenu i malo dete,pa vidite da se ovde vise ne moze...dosta je prezivljavanja...hajmo da zivimo....

Ima tacno rok van kojeg se ne moze prijavljivati. PS Nema glupih pitanja :suure:

tataprase 11.06.2010 20:30

:smrc:znaci da potvrdimo...SAMO je prijava od oktobra do novembra?Sada mi ne vredi prijaviti se,zar ne?Mozda bi time i umanjio svoje i sanse porodice za odlazak

nataly 11.06.2010 20:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tataprase (Poruka 16537)
:smrc:znaci da potvrdimo...SAMO je prijava od oktobra do novembra?Sada mi ne vredi prijaviti se,zar ne?Mozda bi time i umanjio svoje i sanse porodice za odlazak

sad ne vredi i da hoces, nema nacina, osim ako moze preko neke agencije ...

lanas 12.06.2010 16:01

Nemoj da se prijavljuješ preko agencije, jer samo uzimaju novac i dosta ljudi sa njima ima problema. Sačekaj oktobar, ionako će te izvlačiti(ako te izvuku), kada i ostale.

celestine 12.06.2010 16:43

Pa cak i da se ide preko agencije i one mogu izvrsiti prijavljivanje samo u predvidjenom vremenskom periodu. Ali zasto placati agenciju za nesto sto mozes sam da uradis. Nicim ti prijavljivanje preko agencije nece povecati sanse. Ja sam se sama prijavila i dobila nedavno prvu kovertu.

tijana_s 23.06.2010 14:53

evo ljudi da vam se pridruzim. i ja sam se prijavila. iz Hrvatske sam iako mislim da nisam izvucena jer posta je prazna vec vise od mjesec dana. :smrc: kontam da nade nema vise. :no: sretno svima!

Milosdv 25.06.2010 23:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana_s (Poruka 16770)
evo ljudi da vam se pridruzim. i ja sam se prijavila. iz Hrvatske sam iako mislim da nisam izvucena jer posta je prazna vec vise od mjesec dana. :smrc: kontam da nade nema vise. :no: sretno svima!

Bez ocajavanja sta je tu je ipak je ovo lutrija, uostalom proverices na sajtu 01.07.:grin:

vrhunski 27.06.2010 03:37

jos 3 dana :)

Bode 27.06.2010 12:44

Evo i ja da se prijavim. 29.05.2010. stigla prva koverta iz KCC
02.06.2010. vracena u KCC, a 04.06.2010. stigla u KCC.
SAd se ceka druga, a CN je 5xxx

nemili 27.06.2010 13:01

Cestitam Bode! :1081:

celestine 27.06.2010 13:17

Cestitke Bode!!!!!!
Kakvi su ti dalji planovi? Gde si namerio u USA?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:31.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.