- -
Dv-2019
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson
(Poruka 72625)
Postoji samo jedno izvlačenje godišnje. U oktobru je šansa za DV-2020. Ko se prijavi, može da čeka izvlačenje u maju 2019
|
Ma znam da postoji samo jedno izvlačenje. Sve se nadam da će biti još jedno posto su odložili prijavu. Ali izgleda definitivno nista. :no:
Hvala na odgovoru u svakom slučaju.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dok.
(Poruka 72646)
Ali izgleda definitivno nista. :no:
|
Nije definitivno ali svakako su male sanse, minimalne :;D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lazooooo
(Poruka 72643)
Hvala ti na svemu!!! Mislio sam samo jer oni imaju bas diplomu u Americi na kojoj pise High School Diploma graduate a mi to nemamo ali to je to bitno je da je zavrsena i da imamo dokaze! :==D: ;) :)
|
:;D: Any time :) High School je sasvim dovoljna tj. 8+4 redovnog skolovanja (datumi da pisu na svedocanstvima kako je zavrsena godina za godinom). Nas sluzbenik u Ambasadi mi je pogledao jedno po jedno svedocanstvo pa onda diplomu ;) Datumi :book:
|
tataprase |
09.06.2018 10:25 |
Pozdrav društvo, nisam se javljao od izvlačenja, jer sam se razočarao po ko zna koji put. Zanima me, ako već ima neka statistika, koliko srećnika je izvučeno iz maćehe Srbije, ako neko ima neku evidenciju. Hvala unapred, a ako ništa, opet oktobar, opet prijava, opet čekanje, opet nada pa da vidimo šta će biti.
|
DV 2018 560 izvučenih
DV 2017 376
DV 2016 283
DV 2015 399
DV 2014 582
Za DV 2019 još uvek nisu objavili podatke.
|
Cudi me da jos uvek nisu objavili broj izvucenih po zemljama.
Ali barem za sada cini mi se da je manji broj u odnosu na proslu godinu, ili ljudi mozda ne znaju za forum.
Secam se prosle godine da je nakon izvlacenja bilo puno novih tema i postova, sada znatno slabije . Uostalom nisam pratio ovu temu redovno, video sam da ima izvucenih , ali ne previse
|
SarMan89 |
10.06.2018 13:36 |
Vjerovatno je kod raje previše razočarenja jer nisu izvučeni, pa polako odustaju i okreću se drugim putevima, pa je interes slabiji... Meni to djeluje nekako logično, posebno za one koji igraju godinama.
Jbg
|
ALEX2606 |
03.08.2018 00:14 |
560 iz Srbije u DV 2018.... 350 u 2017-oj.
Slučajno sam našao na netu statistike nekoliko godina unazad.
Pozz
|
Tereza2019 |
09.08.2018 21:25 |
Pozdrav svima,
Evo i ja da se prijavim da sam izvucena za DV2019. Moj broj je 2019EU264XX DS 260 popunila sam 04.06.2018 pa sretno nam bilo ove godine posto DV2018 se zavrsila sa 25775 za Evropu.
|
Ove godine može da bude još nezgodnije, pošto je počelo još sporije. :blink::smrc:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.