ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

sonny_crockett 30.05.2014 11:42

Da li je iko bio odbijen za DV2014 do sada u Beogradu? Video sam ovde na forumu za samo jedan slucaj zato sto je vanredno zavrsio cetvrtu godinu srednje skole. Osim toga, da li ima jos neko ili su svi prosli? Pitam cisto informativno. :)

milija55 30.05.2014 11:46

Kako mislis ima jos 7000 kojima je zakazan intevju. EU36300 plus 7000 = EU 43300?

Hvala

gruja.kg.srb 30.05.2014 11:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milija55 (Poruka 46610)
Kako mislis ima jos 7000 kojima je zakazan intevju. EU36300 plus 7000 = EU 43300?

Hvala

Ne, nego na onih 12000 vec izdatih viza sto je Macodlak pisao. Moze se lepo videti na grafiku.

gruja.kg.srb 30.05.2014 11:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett (Poruka 46609)
Da li je iko bio odbijen za DV2014 do sada u Beogradu? Video sam ovde na forumu za samo jedan slucaj zato sto je vanredno zavrsio cetvrtu godinu srednje skole. Osim toga, da li ima jos neko ili su svi prosli? Pitam cisto informativno. :)

Prema CEAC podacima za DV2014 do sada je odbijeno 7 nosilaca vize u ambasadi u Beogradu, od toga dvoje su porodice (jedno cetvoroclana, jedno troclana), ostalo su pojedinci.
Izdato je 65 viza (za nosioce); 45 nosioca vize je u "Ready" statusu, tj. ima zakazan intervju; i 4 nosioca su na bezbednosnoj proveri "Administrative processing". To je trenutno stanje za ambasadu u Beogradu.

voja82 30.05.2014 12:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb (Poruka 46612)
Prema CEAC podacima za DV2014 do sada je odbijeno 7 nosilaca vize u ambasadi u Beogradu, od toga dvoje su porodice (jedno cetvoroclana, jedno troclana), ostalo su pojedinci.
Izdato je 65 viza (za nosioce); 45 nosioca vize je u "Ready" statusu, tj. ima zakazan intervju; i 4 nosioca su na bezbednosnoj proveri "Administrative processing". To je trenutno stanje za ambasadu u Beogradu.

Grujo svaka cast na informacijama;)Da li mozda znas razlog odbijanja tih 7 nosioca?To je bas katastrofa, toliko cekas, nadas se i na kraju corak, ne daj boze nikome.

gruja.kg.srb 30.05.2014 12:26

Na zalost ne znam tacno, ali uglavnom koliko sam citao po forumima budu odbijeni oni koji nemaju 12 godina skolovanja u kontinuitetu, tj. osnovno 8 god. i srednje obrazovanje 4 godine. I drugo mislim da manji problem imaju oni sa policijskim dosijeom. Njihovi uslovi su jasni i striktni, ako ispunjavate sve uslove, nema razloga za brigu. Nama su veca briga ovi visoki brojevi :(.

Mala napomena CEAC podaci su od 10. maja, tako da je sigurno trenutno situacija nesto drugacija.

voja82 30.05.2014 12:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb (Poruka 46615)
Na zalost ne znam tacno, ali uglavnom koliko sam citao po forumima budu odbijeni oni koji nemaju 12 godina skolovanja u kontinuitetu, tj. osnovno 8 god. i srednje obrazovanje 4 godine. I drugo mislim da manji problem imaju oni sa policijskim dosijeom. Njihovi uslovi su jasni i striktni, ako ispunjavate sve uslove, nema razloga za brigu. Nama su veca briga ovi visoki brojevi :(

Pa da, najgora moguca stvar, izvuku te ali imas visok CN i strepis do zadnjeg momenta, sta reci, ima da izgubim sve zivce:)Koji je najvisi CN za evropu za dv2014, a koji za dv2015?

sonny_crockett 30.05.2014 12:47

Znaci mi sto smo zavrsili cetvorogodisnju skolu i nismo osudjivani, nemamo sta da brinemo :) Sto se tice brojeva, mislim da je isti slucaj za 2014. i 2015, odnosno da brojevi idu do nekih 51-52 hiljade.

gruja.kg.srb 30.05.2014 12:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett (Poruka 46617)
Znaci mi sto smo zavrsili cetvorogodisnju skolu i nismo osudjivani, nemamo sta da brinemo :) Sto se tice brojeva, mislim da je isti slucaj za 2014. i 2015, odnosno da brojevi idu do nekih 51-52 hiljade.

2014 su izvukli vise brojeva za EU. Negde sam procitao podatak da u Rumuniji ima brojeva do 59xxx, mada ono sto sam ja video da su se ljudi prijavljivali ide negde do 56xxx. Za DV2015 nisam video vecih brojeva od 45xxx bar sto se Srbije tice.

gruja.kg.srb 30.05.2014 13:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 46616)
Pa da, najgora moguca stvar, izvuku te ali imas visok CN i strepis do zadnjeg momenta, sta reci, ima da izgubim sve zivce:)Koji je najvisi CN za evropu za dv2014, a koji za dv2015?

Sta da ti kazem mi smo se prijavili oktobra 2012, u maju 2013 smo izvuceni, i evo nakon godinu i po dana jos uvek strepimo da li cemo pri promeni statusa dobiti datum i vreme zakazanog intervjua ili poruku "zao nam je vise srece drugi put". I sto se blizi kraju sve je napetije. Ko prezivi, pricace :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:29.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.