- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
:bravo:
Svaka cast i iskrene cestitke generacijo DV-2016 :) , za broj hocete li stici na red ove godine na intervju se ne trebate brinutu, jos vam svima zelimo da prodjete u ambasadi. :bravo:
|
Cestitke svima koji su postali CURRENT, svi stizete na red, samo opusteno, nadam se da se dv2014 i dv2015 vise nece ponoviti:) Da li neko zna koliko je ljudi iz srb izvuceno za DV2016?
|
Evo zvanicni vb za maj je 28000 a britsimon rece da u Evropi nema veci broj od je 24517. Znaci postala je current u maju. Koja razlika u udnosu na proslu godinu skoro su prepolovili broj dobitnika iz Evrope.
Cini se da su evropu najvise smanjili.
Sta to moze da znaci za DV2017?
|
Dukeduki |
08.09.2016 13:01 |
malo mi je nejasna prica oko visa bulletin-a, izvucen sam u dv 2017, nedavno sam popunio ds260i aplicirao i sad mi je malo nejasno koji su mi naredni koraci?, kad zakazujem intervju,kako da znam kada mogu ici na intervju, hvala unapred!
|
BetterFuture |
08.09.2016 13:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dukeduki
(Poruka 63068)
malo mi je nejasna prica oko visa bulletin-a, izvucen sam u dv 2017, nedavno sam popunio ds260i aplicirao i sad mi je malo nejasno koji su mi naredni koraci?, kad zakazujem intervju,kako da znam kada mogu ici na intervju, hvala unapred!
|
Sada cekate da dobijete 2NL (2nd notification letter) u kome ce Vas obavestiti o datumu intervjua. Koji ste CN i kada ste poslali DS-260?
|
Dukeduki |
08.09.2016 15:56 |
broj cn mi je oko 16xxx poslao sam ds formular krajem avgusta meseca
|
bilten
Imate na ovom linku OVDE bilten za ovu tekucu godinu i mislim da su stigli do Novembra. Mozete se i orijentisati na osnovu predhodnih godina , samo uzmite sve sa rezervom , jer ja koliko vidim ove godine obradjuju oko 500 zahteva vise nego prosle godine u ova dva meseca. Pogledaj prosle godine OVDE
Sad sve zavisi od poslatog DS formulara. Znam za ljude koji su broj oko 3000, DS sibnuli u Junu i jos nemaju mail. :udri:
|
Niksovac |
02.05.2017 23:54 |
izgledi
izvucen, :suure: broj 21700 ...procitah da iz evrope idu prvih 20.000, sto znaci da je meni teesno ili sam preko granice?? ..a opet, gore, par postova, vidim da je decko pre dve godine bio broj 40000 i ipak dobio green card, jel moze neko da me uputi malo...
|
Izmedju 0 i 21700 moze da bude manje od 10000 izvucenih. Tvoj broj sigurno dolazi na red.
|
Mikimiki |
03.05.2017 07:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Niksovac
(Poruka 66549)
izvucen, :suure: broj 21700 ...procitah da iz evrope idu prvih 20.000, sto znaci da je meni teesno ili sam preko granice?? ..a opet, gore, par postova, vidim da je decko pre dve godine bio broj 40000 i ipak dobio green card, jel moze neko da me uputi malo...
|
Moj broj je 24xxx, i isto pitanje smo postavljali prosle godine, budi bez brige i pripremaj se za intervju vec u aprilu ili maju sledece godine, cestitam. I da, posalji ds 260 sto pre, na moras danas ali u roku od desetak dana. Tacno si procitao da iz regiona Evropa ide 20000, ali na tvoju srecu 50% ljudi koju su izvuceni zaborave da su uopste aplicirali, zaborave sifru, pri tom zaborave mail adresu sa kojom su aplicirali pa ne mogu uopste da povrate zaboravljenu sifru (Comf. No), nemaju para da idu, predomisle se, ili dobiju GC na neki drugi nacin. Nadam se da je sad lakse :grin::grin::grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:38. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.