Citat:
Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb
(Poruka 46619)
Sta da ti kazem mi smo se prijavili oktobra 2012, u maju 2013 smo izvuceni, i evo nakon godinu i po dana jos uvek strepimo da li cemo pri promeni statusa dobiti datum i vreme zakazanog intervjua ili poruku "zao nam je vise srece drugi put". I sto se blizi kraju sve je napetije. Ko prezivi, pricace :)
|
Imam neki osecaj da cu da strepim isto kao i ti, prijavio sam se u oktobru 2013, izvucen u maju 2014, a kako stvari stoje cekacu do septembra 2015:)
|
gruja.kg.srb |
30.05.2014 13:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 46620)
Imam neki osecaj da cu da strepim isto kao i ti, prijavio sam se u oktobru 2013, izvucen u maju 2014, a kako stvari stoje cekacu do septembra 2015:)
|
Ako mi stignemo ove godine, ti stizes 100% iduce. Cim dobijem neke nove informacije javljam.
|
Citat:
(Poruka 46608)
Negde sam uhvatio na stranim forumima proslog meseca kada je neko zvao KCC da pita za cut-off za EU, da mu je sluzbenica rekla 36300 i da se ide ka tome da mozda iduceg meseca objave current. Bilo bi divno, mada ja licno ne verujem ostalo je jos dosta brojeva, plus ima blizu 7000 brojeva kojima ja vec zakazan intervju takozvani "ready" status. Ali nekako se ipak nadamo Current-u za jedno nedelju dana :)
|
Cak i ako objave CURRENT, ne znaci da ce svi dobiti sansu za intervju. Do popunjenja slobodnih brojeva (ako ja dobro razumem)...nekima ce stajati unavailable. Grujo sta ti mislis? Da li neko ima evidenciju koliko nas je jos u Srbiji preostalo?
|
gruja.kg.srb |
30.05.2014 19:33 |
Koliko sam ja shvatio iz vise izvora pa cak i wikipedije CURRENT znaci da je njihova procena da je preostalo dovoljno viza za sve preostale selektovane, naravno da je moguce i da za nekoga bude unavailable, ali koliko sam shvatio to je dosada postojalo samo u teoriji, bar sto se EU regiona tice. Nadam se da mi necemo biti prvi koji ce iskusiti i praksu :). Sto se tice broja preostalih, mislim da je preostalo oko 150 selektovanih, mozda nesto manj. E sad je pitanje koliko njih ispunjava uslove i koliko njih ce odustati.Moja slobodna procena mozda oko 70-ak :)
|
milija55 |
30.05.2014 19:42 |
Citat:
(Poruka 46618)
2014 su izvukli vise brojeva za EU. Negde sam procitao podatak da u Rumuniji ima brojeva do 59xxx, mada ono sto sam ja video da su se ljudi prijavljivali ide negde do 56xxx. Za DV2015 nisam video vecih brojeva od 45xxx bar sto se Srbije tice.
|
Ima vecih brojeva. Ja sam pronasao na Immi forumu Rumuna EU 59xxx tako da Ameri sigurno znaju zasto su izvukli 2013. 105K, 2014. 140K i 2015. 125K
|
milija55 |
30.05.2014 20:09 |
Citat:
(Poruka 46611)
Ne, nego na onih 12000 vec izdatih viza sto je Macodlak pisao. Moze se lepo videti na grafiku.
|
Koliko shvatam kada povezes i Visa Bulletin podatak za maj 2014 (EU 30700). i dodas oko 7000 ready dodjes do sume EU 36300, tj. da do kraja jula ce stici svi zakljucno sa 36300.
Da li sam u pravu?
|
gruja.kg.srb |
30.05.2014 20:13 |
Pa da, mislim da si u pravu. Tako otprilike i ja gledam na sve ovo :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett
(Poruka 46617)
Znaci mi sto smo zavrsili cetvorogodisnju skolu i nismo osudjivani, nemamo sta da brinemo :) Sto se tice brojeva, mislim da je isti slucaj za 2014. i 2015, odnosno da brojevi idu do nekih 51-52 hiljade.
|
Nije izvucen isti broj ljudi za dv 2014 i dv 2015.
Za dv 2014 je izvuceno 140.660, a za dv 2015. je izvuceno 125.514.
Ovo je link sa zvanicnim podacima o tome:
http://travel.state.gov/content/visa...tatistics.html
Otuda i razlika u visini brojeva izmedju ove dve godine.
|
Za DV2014 CN ide do 55000 mozda i vise, a za DV2015 mislim da sam do sada video da je najveci oko 47000.
|
zna li neko kako da kontaktiram korisnika koji je bio aktivan pre 4 godine, ali ne toliko da moze da mu se salje PP?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:50. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.