Joka1809 |
31.05.2014 14:30 |
Cao daragi zelenasi, evo i ja da se javima da je iscekivanje datuma intervjua proslo ( zakazano 23.07. u 08:30, case number 35XXX), a sad sledi novo iscekivanje do datuma intervjua :blink:
Planiram da polako ove nedelje krenem u prikupljanje dokumentacije, najhitnije mi je ovo iz suda i policije, dok ovo ostalo u principu vec imam :D
E sad imam pitanjca u vezi lekarskog pregleda, kapiram da mi treba da zovemo i zakazemo ali nisam sigurna gde, pominje se neka Smiljaniceva ulica, i koliko ranije ste zakazivali, i za kad ste zakazivali, tj da li mozemo to sto pre da odradimo ili ima tacno koliko vazi, i koliko se placa? mislim da li se tamo na licu mesta placa ili treba negde da uplacujemo :obrva:
Hvala jos jednom svim formasima na detaljnim informacijama, i svima zelim puno srece :) naravno kada dodje d day pisem vam svoja nadam se pozitivna iskustva sa intervjua!!!
SRECNO SVIMAAAAAA :wee::wee:
|
sonny_crockett |
31.05.2014 16:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Joka1809
(Poruka 46654)
Cao daragi zelenasi, evo i ja da se javima da je iscekivanje datuma intervjua proslo ( zakazano 23.07. u 08:30, case number 35XXX), a sad sledi novo iscekivanje do datuma intervjua :blink:
Planiram da polako ove nedelje krenem u prikupljanje dokumentacije, najhitnije mi je ovo iz suda i policije, dok ovo ostalo u principu vec imam :D
E sad imam pitanjca u vezi lekarskog pregleda, kapiram da mi treba da zovemo i zakazemo ali nisam sigurna gde, pominje se neka Smiljaniceva ulica, i koliko ranije ste zakazivali, i za kad ste zakazivali, tj da li mozemo to sto pre da odradimo ili ima tacno koliko vazi, i koliko se placa? mislim da li se tamo na licu mesta placa ili treba negde da uplacujemo :obrva:
Hvala jos jednom svim formasima na detaljnim informacijama, i svima zelim puno srece :) naravno kada dodje d day pisem vam svoja nadam se pozitivna iskustva sa intervjua!!!
|
Znam kako ti je. Meni je 08.07. intervju i ovo iscekivajne me ubija :) Sto se tice lekarskog, sve ti pise ovde http://travel.state.gov/content/dam/...20Belgrade.pdf i mozes da zoves kad hoces. Ja sam zvao juce i zakazali su mi za 07. jul u 9:30, taj dan cu i dobiti rezultate. Placas na licu mesta i poneses jos dodatnih 2-3 hiljade u slucaju da moras da primis neku vakcinu ali to ce ti sve oni reci kad zakazes. Srecno!
|
I najbolje bi bilo da lekarski zakazete par dana pred intervju. Ne zbog vazenja lekarskog (mogli ste da ga obavite i pre dva meseca), nego zbog vazenja vize. Viza koju dobijete u ambasadi vazi 6 meseci od lekarskog pregleda, ne od intervjua.
|
milija55 |
31.05.2014 18:33 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett
(Poruka 46656)
Znam kako ti je. Meni je 08.07. intervju i ovo iscekivajne me ubija :) Sto se tice lekarskog, sve ti pise ovde http://travel.state.gov/content/dam/...20Belgrade.pdf i mozes da zoves kad hoces. Ja sam zvao juce i zakazali su mi za 07. jul u 9:30, taj dan cu i dobiti rezultate. Placas na licu mesta i poneses jos dodatnih 2-3 hiljade u slucaju da moras da primis neku vakcinu ali to ce ti sve oni reci kad zakazes. Srecno!
|
Da li u Smiljanicevoj imaju sve vakcine za decu i odrasle, ako vam nesto zafali?
|
sonny_crockett |
31.05.2014 18:58 |
Nisam zakazao u Smiljanicevoj vec u Skenderbegovoj, ali pretpostavljam da imaju, ipak se placa 150$ pregled. Najbolje da nazovete pa se raspitate.
|
sunflower87 |
31.05.2014 18:58 |
Evo da se i ja javim, u iscekivanju sam intervjua i mislim da cu puknut od silnog cekanja i nervoze i sakupljanja papira.
Moj broj je 31xxx i intervju je zakazan sljedeci tjedan (5.6.) ali sam ga morala odgoditi sve dok mi ne stigne jedan dokument iz inozemstva (tocnije iz Kanade) Brine me jedino cinjenica da sam pred neke 3 godine bila odbijena za J1 vizu. tada sam izasla iz ambasade sokirana i naravno u suzama. Sad, posto je ovo ipak ozbiljnija stvar, veci su ulozi (financijski i emocionalno) zanima me, ako ispunjavam sve uvjete po pravilima za dv lottery (diploma fakulteta, radno sposobna, zdrava, nikad kaznjavana) da li imam realnog razloga za strah?
|
mikagrubinen |
31.05.2014 19:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Joka1809
(Poruka 46654)
|
Imas temu Lekarski pregledi i tamo je gomila postova koji u detalje sve opisuju, konkretno za Smiljanjicevu. http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=205&page=35
Vakcine kostaju 4200 din, ali najbolje je da ih pozoves i sve ce ti oni reci.
|
sunflower, ne bi trebala imati problema zbog odbijene J1 vize, ona je non-immigrant i tu su druga pravila od immigrant viza. Mnogi koji idu preko family visa (K1, CR1 ili IR1) imaju dosta odbijenih tursitickih viza i bez problema dobiju imigrantsku vizu.
|
Ako sam ja dobro shvatio ovo za current, ako bude, zovemo sami I zakazujemo intervju ili kako?
|
SRBghost |
01.06.2014 06:57 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 46667)
sunflower, ne bi trebala imati problema zbog odbijene J1 vize, ona je non-immigrant i tu su druga pravila od immigrant viza. Mnogi koji idu preko family visa (K1, CR1 ili IR1) imaju dosta odbijenih tursitickih viza i bez problema dobiju imigrantsku vizu.
|
A ako imamo vazece turisticke vize? Ja bih nama dao GC i bez intervjua :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:19. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.