ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Makica@ 05.07.2017 22:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik misternice (Poruka 67814)
Krajem avgusta pocinju da stizu mejlovi :)
Prvo onima sa nizim brojevima i koji su ranije poslali ds260.
Dalje na svakih mesec dana idu nove grupe :)

Hvala :) Znaci pratimo Buletin ;) :grin: Ali posto smo svi trenutno Current,da li to znaci da se nasi podaci mislim na Ds obradjuju jos uvek,ili su u obradi? :) Hvala na odgovoru :1072:

BetterFuture 05.07.2017 23:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 67815)
Hvala :) Znaci pratimo Buletin ;) :grin: Ali posto smo svi trenutno Current,da li to znaci da se nasi podaci mislim na Ds obradjuju jos uvek,ili su u obradi? :) Hvala na odgovoru :1072:

To sto vidite current se odnosi na DV-2017. Za Vasu "generaciju", kao sto je receno, obavestenja o zakazanim intervjuima u oktobru, pocece da stizu u drugoj polovini avgusta.

Makica@ 05.07.2017 23:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 67819)
To sto vidite current se odnosi na DV-2017. Za Vasu "generaciju", kao sto je receno, obavestenja o zakazanim intervjuima u oktobru, pocece da stizu u drugoj polovini avgusta.

Hvala vam kao i uvek na odgovoru :1072:
Kako citam forum sve mi je jasnije kako sve funkcionise ono sto nisam znala I Hvala jos jednom :)
Maja :1081:

Svenson 12.07.2017 10:23

Kad budeš dobila GC, bićeš majstor igre. :grin: :;D::punk:

Ggaga 15.07.2017 16:01

Cao procitala sam skoro ceo forum ali bih volela da mi neko potvrdi da sam dobro razumela:
- Imamo broj 10xxx poslat Ds 28.05. Intervju ocekujemo novembar/decembar; da li smo safe ako odlozimo intervju za kraj februara jer ne zelimo da odemo u Usa pre kraja avgusta dok ne pozavrsavamo ovde sve stvari
- Mora da se udje u Usa pre 6 meseci od datuma lekarskog pregleda ne intervjua?
- koliko unapred ste zakazivali lekarski pregled pre intervuja?
- Neko je spominjao odlazak na intervju u dodeljenom terminu a odlaganje viziranja pasosa radi odlaganja odlaska?da li to znaci da ako se probije rok mora opet da se radi lekarski/primaju vakcine?
Hvala

Dukeduki 15.07.2017 18:27

Odgovori

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ggaga (Poruka 67887)
Cao procitala sam skoro ceo forum ali bih volela da mi neko potvrdi da sam dobro razumela:
- Imamo broj 10xxx poslat Ds 28.05. Intervju ocekujemo novembar/decembar; da li smo safe ako odlozimo intervju za kraj februara jer ne zelimo da odemo u Usa pre kraja avgusta dok ne pozavrsavamo ovde sve stvari
- Mora da se udje u Usa pre 6 meseci od datuma lekarskog pregleda ne intervjua?
- koliko unapred ste zakazivali lekarski pregled pre intervuja?
- Neko je spominjao odlazak na intervju u dodeljenom terminu a odlaganje viziranja pasosa radi odlaganja odlaska?da li to znaci da ako se probije rok mora opet da se radi lekarski/primaju vakcine?
Hvala

Mislim da necete imati nikakvih problema ako pomerite intervju za kasnije, tojest za februar, uglavnom svi dodju do gc ako je sve papiroloski kao sto traze i necete zakasniti nigde.
Kad uradite lekarski, od tada pa narednih 6 m treba da udjete u USA ili morate raditi nov lekarski pregled.
Lekarski zakazite desetak dana ranije do dve nedelje i sve je ok.

vojkaninho 26.07.2017 11:12

LJudi samo jedno pitanje, nisam dobio mail kada sam poslao ds 260 , ali na stranici kada sam zavrsio pise da je aplikcija poslata u Kentaki, je li to ok sve?

Golic 26.07.2017 13:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vojkaninho (Poruka 67951)
LJudi samo jedno pitanje, nisam dobio mail kada sam poslao ds 260 , ali na stranici kada sam zavrsio pise da je aplikcija poslata u Kentaki, je li to ok sve?

Kad zavrsis, dodjes do kraja na zadnjoj strani trebao bi da imas konfirmaciju sa tvojim podatcima na dnu strane, pise case no. i confirmation no. a na vrhu imas ponudjeno da uneses mail adresu da ti potvrda dodje na mail, mozes i sad ponovo uci i dodati mail. Pored tvog imena kad ponovo udjes na DS 260 stoji COMPLETED.

vojkaninho 26.07.2017 13:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Golic (Poruka 67952)
Kad zavrsis, dodjes do kraja na zadnjoj strani trebao bi da imas konfirmaciju sa tvojim podatcima na dnu strane, pise case no. i confirmation no. a na vrhu imas ponudjeno da uneses mail adresu da ti potvrda dodje na mail, mozes i sad ponovo uci i dodati mail. Pored tvog imena kad ponovo udjes na DS 260 stoji COMPLETED.

Hvala ,upravo sam to uradio mada mi pise mi da je completed. I pise iznad YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC

tile83 26.07.2017 17:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dukeduki (Poruka 67888)
Mislim da necete imati nikakvih problema ako pomerite intervju za kasnije, tojest za februar, uglavnom svi dodju do gc ako je sve papiroloski kao sto traze i necete zakasniti nigde.
Kad uradite lekarski, od tada pa narednih 6 m treba da udjete u USA ili morate raditi nov lekarski pregled.
Lekarski zakazite desetak dana ranije do dve nedelje i sve je ok.

Mene interesuje da li se zaista moze raditi ponovni lekarski ako prodjw 6 meseci?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:08.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.