ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

SRBghost 10.06.2014 09:24

Ja mislim da sam pasose sa turistickim vizama dobio za 3-4 dana.

Iwana 10.06.2014 11:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Joka1809 (Poruka 46894)
Drugari, jedno pitanjce :naughty:
Koliko dugo odprilike ste cekali po ovom novom da vam stigne pasos posle intervjua posto sam procitala da se ne ide u ambasadu ?
Veliki pozdrav :bravo:

Mi smo intervju imali pre 20ak dana, a na vize smo cekali 12 dana. 5 dana nakon intervjua suprugu su javili iz ambasade da ce se viziranje malo odloziti jer moraju jos nesto da provere, pa smo tek nedelju dana nakon toga dobili vizirane pasose :1081:

SRBghost 10.06.2014 12:00

A iskustva sa intervjua? Ne secam se da sam video negde ;)

Iwana 10.06.2014 12:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 46909)
A iskustva sa intervjua? Ne secam se da sam video negde ;)

Hehe u pravu si :) Bice ovih dana, suprug je izrazio zelju da on to napise ali ne stize od obaveza.. A ja zaista ne zelim da mu uskracujem to zadovoljstvo pa cu iskustvo sa intervjua sa vama podeliti kroz odgovore na konkretna pitanja :)

Zvoncica88 10.06.2014 13:58

Ajde jedno pitanje za one koji su vec u US.. Koliko ste cekali da vam stigne zelena karta? Ovde sam od 24-og aprila, onaj poslednji fee od $165 sam platila nedelju dana nakon ulaska u zemlju (dok sam otvorila racun itd..). Proslo je nesto vise od mesec dana a zalena karta ne stize :realmad:

Joka1809 10.06.2014 14:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Iwana (Poruka 46911)
Hehe u pravu si :) Bice ovih dana, suprug je izrazio zelju da on to napise ali ne stize od obaveza.. A ja zaista ne zelim da mu uskracujem to zadovoljstvo pa cu iskustvo sa intervjua sa vama podeliti kroz odgovore na konkretna pitanja :)

Hvala na info :D
Kapiram da ste vi nezgodno upali zbog ove guzve oko woork and travel :D
e pa cestitam, sve najlepseeeeeee tamo preko :naughty:

Joka1809 10.06.2014 14:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 46897)
Ja mislim da sam pasose sa turistickim vizama dobio za 3-4 dana.

Tako nesto i ocekujem, nezgodan mi je termin 23.07. pa da znam da mogu da planiram malo na more dok sam jos na ovim prostorima xexe hvalaaaaaaaaaa :naughty:

SRBghost 10.06.2014 14:38

Heh... Obavezno na more!! Tamo toga nema :) Samo neki okeJani i gluposti...

sonny_crockett 10.06.2014 14:54

Kontam da CIA,FBI i NSA proveravaju da li imas neke teroristicke namere :D :D :D

IgorMAD 11.06.2014 03:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zvoncica88 (Poruka 46920)
Ajde jedno pitanje za one koji su vec u US.. Koliko ste cekali da vam stigne zelena karta? Ovde sam od 24-og aprila, onaj poslednji fee od $165 sam platila nedelju dana nakon ulaska u zemlju (dok sam otvorila racun itd..). Proslo je nesto vise od mesec dana a zalena karta ne stize :realmad:

Nama je stigla tek posle dva meseca. Rok je valjda osam nedelja, ali u nasem slucaju su probili i taj rok. Cekaj, stici ce sigurno, mada nije ni potrebna ni za sta u ovom trenutku...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:14.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.