Zvoncica88 |
11.06.2014 04:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 46940)
Nama je stigla tek posle dva meseca. Rok je valjda osam nedelja, ali u nasem slucaju su probili i taj rok. Cekaj, stici ce sigurno, mada nije ni potrebna ni za sta u ovom trenutku...
|
Hvala puno Igore, zvala sam danas i kazu da je rok 45 dana, imam jos malo do isteka pa videcemo... Ali kakav sam maler verujem da ce meni trebati i duze od dva meseca :=V:
Da li mozda znas nakon koliko vremena mogu za Srbiju po dobijanju GC, tj da li postoji neki rok? Cula sam da moram da ostanem u zemlji 6 meseci i onda da putujem a meni to malo nema smisla.. Danas kad sam zvala dobila sam odgovor da rok ne postoji, pa reko da potvrdim :)
|
Gluposti :)
Ti treba da budes u USA najmanje sest meseci godisnje, mogla si da se vratis odmah po sletanju nazad. Ti imas u pasosu zelenu karta (vizu) koja i bez zelene kartice vazi godinu dana.
|
odgovor
Citat:
Prvobitno poslao korisnik coda81
(Poruka 46835)
Evo broja telefona iz Smiljaniceve 22 2451919 rade od 9-13h od ponedeljka do petka cena je $150 ja sam zakazao za sledecu nedelju!
I U Skenderbegovoj 3 3282072 :3282073 rade od 9- 16;30 od pon-pet. mislim da je ista cena! Znam da imas jos vremena ali eto cisto da se zna:)
|
coda81
Hvala veliko za brojeve. Ovi koje sam ja nasao nisu bili aktivni. Jos jednom VELIKO HVALA
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik coda81
(Poruka 46849)
Hvala na odgovoru RBSMC i jos jedno pitanje posto sam video da treba da se popunjava neki obrazac DS 260 jesi li i to popunjavao ili je to za one koji su izvuceni za 2015!?
|
coda81
Ne bi da te lazem Ja za 2014 god nisam podneo ali za 2015 jesam i izvucen sam tacno 1.5.. tako da sam popunjavao taj formular online i poslao ga u KCC (online) ali na kraju nisam imao sliku da stavim ili nije trebala ili jeste nemam blage ali poslao sam bez slike. Pisalo je da ako nesto nije OK da ce javiti da se dopuni, a i tako nosim 2 slike kad zakazu interv. tako da je to to.... Iskreno bio sam toliko zbunjen da nisam ni znao kako se zovem...ali za sigurno znam da nisam poslao. Nadam se da ce javiti ako nesto treba. Kad se logujem na sajt pise da sam popunio tj ispunio...tako da...nadam se da je sve oK
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett
(Poruka 46831)
Druze jesi ti izvucen za DV2014 ili DV2015? Ako je za 2015, fiskalna godina jos nije pocela, pocinje tek od oktobra ove godine, tako da tek onda mozes da pocnes da razmisljas o tome kada ce ti biti intervju.
|
sonny_crockett
Da izvucen sam za 2015 godinu. Ali u onome sto mi je na kraju dao onaj bar kod i konfirmaciju da je sve ok i da izadjem 19. maja cini mi se na sajt i da popunim formular. To sam i uradio sli na kraju opet mi daju 2 bar koda u konfirmaciji 1. i ovaj iz ds260 i pise da se pocne sa skupljanjem papira. Ja "mozda" malo pozurih tako da sam ih sve vec sakupio ali svi vaze osim supa i suda. To cu morati ponovo da izvadim jer ce biti zastareli. Ostala dokumenta su univerzalna..eventualno drzavljanstvo.
|
sonny_crockett |
12.06.2014 15:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SasaVA
(Poruka 46964)
sonny_crockett
Da izvucen sam za 2015 godinu. Ali u onome sto mi je na kraju dao onaj bar kod i konfirmaciju da je sve ok i da izadjem 19. maja cini mi se na sajt i da popunim formular. To sam i uradio sli na kraju opet mi daju 2 bar koda u konfirmaciji 1. i ovaj iz ds260 i pise da se pocne sa skupljanjem papira. Ja "mozda" malo pozurih tako da sam ih sve vec sakupio ali svi vaze osim supa i suda. To cu morati ponovo da izvadim jer ce biti zastareli. Ostala dokumenta su univerzalna..eventualno drzavljanstvo.
|
Drzavljanstvo ti ne treba, a uostalom imas jos vremena, tako da budi strpljiv. U kom rangu ti je broj?
|
SRBghost |
12.06.2014 16:21 |
Sonny, koliko jos brojis? Kako izdrzavas? Ja sam na kraju uspeo da ubedim polovinu da se valja probati :)
|
Nikolaniko |
12.06.2014 17:17 |
Konacno!
Status promenjen, intervju zakazan za 05 Avgust. :1081::1081::1081:
Zelim svim clanovima ovog foruma da sto pre osete ovaj osecaj, trenutno olaksanje i pozitivnu tremu!!!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko
(Poruka 46984)
Konacno!
Status promenjen, intervju zakazan za 05 Avgust. :1081::1081::1081:
Zelim svim clanovima ovog foruma da sto pre osete ovaj osecaj, trenutno olaksanje i pozitivnu tremu!!!
|
I meni tj. nama isto 5.8. u 8.30h. Znaci vidimo se tamo Nikolaniko :1081:
|
Nikolaniko |
12.06.2014 18:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik familly
(Poruka 46985)
I meni tj. nama isto 5.8. u 8.30h. Znaci vidimo se tamo Nikolaniko :1081:
|
Cetitam Familly, ali neverujem da cemo se videti :) Ja sam Makedonac, meni je intervju zakazan u Skoplju :) ali mozemo zajedno da proslavimo u Lanterni, u Gondoli se puca :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:19. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.