- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Druze promasio si temu,a obavestenje o intervjuu dobijas putem maila, u zavisnosti od Case Number-a i u zavisnosti od toga kada si popunuo DS obrazac, pozz
|
BetterFuture |
16.08.2017 23:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Saritaa92
(Poruka 68105)
Pozdrav svima :) Bojanche vidim da pises o nekoj viber grupi... i ja sam izvucena za 2018 i volela bih da se povezem sa ljudima pa ako mozes da me uputis na grupe, teme na forumu itd bila bih ti zahvalna :)
Da li znas ko je zaduzen za ovu nasu tabelu DV-2018 selectees da azurira tabelu i sa mojim podatcima?
Inace ovo je moj prvi post na nekom forumu ikada, tako da ako se ne snalazim najbolje nemojte zameriti... Prelistala sam svasta nesto ali se i dalje osecam kao kuce u magli... trebace mi malo vremena da se snadjem i hvala svima na razumevanju sto se toga tice :D
|
Dobro dosli na Forum!
Do sada nisam komentarisao razne Viber grupe, pa ne bi ni sada da pocinjem jer ovo nije ni tema za tako nesto, ali smatram da jedino na forumu mozete dobiti adekvatne odgovore i da ovde mozete procitati razna iskustva koja nesebicno dele svi clanovi.
Sto se tice Vasih podataka, slobodno ih sada i kada god budete imali neku promenu napisite ovde, pa cu ih ja uneti u tabelu. Ne zaboravite da umesto poslednje tri cifre upisete xxx.
|
BetterFuture |
16.08.2017 23:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NullPointer
(Poruka 68106)
Pozdrav svima. Izvučen sam za DV2018 CN: 20xxx
Popunio sam DS-260, ali mi nikako nije jasno kako funkcioniše sada intervju. Odnosno zakazivanje istog.
Tamo u uputstvu piše da je potrebno da se zakazuje, međutim kada odem na ponuđeni link nešto mi ne deluje da je to to. Ovde na forumu sam našao da se "dobija termin".
Pa me zanima jel se to automatski zakazuje (dobija neko obaveštenje na mail) ili posle DS-260 je potrebno još nešto da se uradi?
|
Dobro dosli!
Uradili ste sve sto je trebalo, za sada. Kada ste poslali DS-260? U mom potpisu imate linkove ka tabelama za ovu i proslu godinu u kojoj okvirno mozete videti kada bi mogli da ocekujete intervju. Srecno!
|
Supernaut |
17.08.2017 09:42 |
Citat:
(Poruka 68106)
Popunio sam DS-260, ali mi nikako nije jasno kako funkcioniše sada intervju. Odnosno zakazivanje istog.
Tamo u uputstvu piše da je potrebno da se zakazuje, međutim kada odem na ponuđeni link nešto mi ne deluje da je to to. Ovde na forumu sam našao da se "dobija termin".
Pa me zanima jel se to automatski zakazuje (dobija neko obaveštenje na mail) ili posle DS-260 je potrebno još nešto da se uradi?
|
Zdravo Null,
ja sam 26xxx, nešto posle tebe, ja sam računao da sam na polovini ili početku druge polovine fiskalne godine za očekivani intervju. Kako fiskalna godina traje od 01.10. do 30.09, pretpostavljam da bi trebalo da dođemo na red u aprilu, maju...
|
Saritaa92 |
17.08.2017 11:32 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 68110)
Dobro dosli na Forum!
Do sada nisam komentarisao razne Viber grupe, pa ne bi ni sada da pocinjem jer ovo nije ni tema za tako nesto, ali smatram da jedino na forumu mozete dobiti adekvatne odgovore i da ovde mozete procitati razna iskustva koja nesebicno dele svi clanovi.
Sto se tice Vasih podataka, slobodno ih sada i kada god budete imali neku promenu napisite ovde, pa cu ih ja uneti u tabelu. Ne zaboravite da umesto poslednje tri cifre upisete xxx.
|
Hvala Vam puno na odgovoru :)
2018EU00031×××
DS260 poslat 11.maja
Srbija :)
|
Citat:
(Poruka 68106)
|
Pocnite sa citanjem foruma,Forum je prava riznica :1072: Sve podatke koji su vam potrebni cete naci ovde :)
Intervju se ne zakazuje,no cete na email-u dobiti update da se ponovo javite na pocetnu stranicu gde ste se prijavili na lutriju prvobitno. Trenutno po Bulletinu brojevi do 2600 idu u Oktobru na intervju,svakog narednog meseca se brojevi povecavaju,a samo vam preostaje cekanje datuma nakon popunjenog DS 260 obrazca :) Pozdrav veliki :1072:
|
bojan1981 |
21.08.2017 07:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bojanche
(Poruka 68070)
bojan 1981 sta to treba da znaci vise srece ? ja sam napisao sta je pisalo na jednom sajtu koji je ovog tipa,sami znate da 2600 njih pola ni ne krene u dalju proceduru.
|
Nisam nigde napisao "vise srece", vec puno srece!
Moj zakljucak je da na toj vasoj grupi su uglavnom dobitnici za 2018 god. Dakle retko ko je tu ko je prosao citav proces!!!
Koja je verovatnoca da cete tu dobiti relevantniju informaciju za razliku od foruma?
Da li ti moje iskustvo i iskustva drugih ljudi koji smo sve prosli kroz sta cete vi proci moze biti korisnije od price rekla - kazala? Ja sam cuo, ona mi je rekla, on je procitao tamo negde... Toliko pitanja postoji na ovom forumu, toliko odgovora, iskustava... Ljudi pa ovde pistoje moderatori koji su prosli kroz proces oni uredjuju forum, brisu nerelevantne pidatke, opominju, daju smernice... Ima nas dosta koji smo i dakje aktivni. Citajte, citajte, citajte. Verujte mi da ne mozete smisliti pitanje, a da vec neko nije dobio odgovor na isto!!!!
Ne sporim vam vasu viber grupu ali ovo ovde je keva svih keva!!!
Opet cu reci: Puno srece jer ce vam zaista trebati.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bojan1981
(Poruka 68159)
Nisam nigde napisao "vise srece", vec puno srece!
Moj zakljucak je da na toj vasoj grupi su uglavnom dobitnici za 2018 god. Dakle retko ko je tu ko je prosao citav proces!!!
Koja je verovatnoca da cete tu dobiti relevantniju informaciju za razliku od foruma?
Da li ti moje iskustvo i iskustva drugih ljudi koji smo sve prosli kroz sta cete vi proci moze biti korisnije od price rekla - kazala? Ja sam cuo, ona mi je rekla, on je procitao tamo negde... Toliko pitanja postoji na ovom forumu, toliko odgovora, iskustava... Ljudi pa ovde pistoje moderatori koji su prosli kroz proces oni uredjuju forum, brisu nerelevantne pidatke, opominju, daju smernice... Ima nas dosta koji smo i dakje aktivni. Citajte, citajte, citajte. Verujte mi da ne mozete smisliti pitanje, a da vec neko nije dobio odgovor na isto!!!!
Ne sporim vam vasu viber grupu ali ovo ovde je keva svih keva!!!
Opet cu reci: Puno srece jer ce vam zaista trebati.
|
Opusteno Bojane, razlozi za postojanje viber grupe mogu biti brojni, ne samo puko deljenje informacija.Informacije mozemo naci na forumu kao i brojna iskustva svih divnih ljudi koji su bili voljni da podele sopstvene dozivljaje. Ipak, mozda ta viber grupa sluzi da ljudi caskaju onako, vise kao moralna podrska dok se pregura period do iseljena i sl. Kada bi svaka generacija iznosila svoje licne dozivljaje brojne teme bi bile zatrpane glupostima i ne bi imale smisla.Glupo je uopste komentarisati sto neko zeli/ne zeli da postane deo neke grupe.Svasta. Sad moderator da obrise gluposti opet:nene:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tia
(Poruka 68166)
Opusteno Bojane, razlozi za postojanje viber grupe mogu biti brojni, ne samo puko deljenje informacija.Informacije mozemo naci na forumu kao i brojna iskustva svih divnih ljudi koji su bili voljni da podele sopstvene dozivljaje. Ipak, mozda ta viber grupa sluzi da ljudi caskaju onako, vise kao moralna podrska dok se pregura period do iseljena i sl. Kada bi svaka generacija iznosila svoje licne dozivljaje brojne teme bi bile zatrpane glupostima i ne bi imale smisla.Glupo je uopste komentarisati sto neko zeli/ne zeli da postane deo neke grupe.Svasta. Sad moderator da obrise gluposti opet:nene:
|
P.S. Takodje je malo verovatno da je neko toliko retardiran da ce proces imigracije bazirati na nesto sto je rekao Zika, Pera ili Mika. A i ako postoji neko toliko glup(stvarno ne verujem), svakakoje bolje da se saplete na samom pocetku puta.
|
Bojanche |
21.08.2017 12:02 |
poz narode,viber grupa je napravljena iz vise razloga da bi mi koji smo izvuceni bili povezani i u svako doba mogli da se cujemo ako je to potrebno , naravno svi mi citamo forum i pratimo iskustva ali naravno da su iskustva razlicita od osobe do osobe jer je sve to individualno ,grupu smo sastavili da bi bilo i zabave i svega ostalog ako nekome grupa smeta neka zaboravi da uopste i postoji ,pre nije bilo grupe i dosta ljudi se ni ne poznaje a sto bi se reklo u istom su sesiru tombole,ovako cemo svi ako bog da ostati u kontaktu nema nas nesto puno ali moje misljenje je da je grupa dobra za neke odredjene stvari.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:10. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.