ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   pomoc kod prijave? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1149)

dekintirani 02.11.2012 13:26

Danas sam popunila i poslala prijavu,finaly!!!!! Poslednji cas!Succes!!! Zapisala conf.number, sve super! Kasnije saznam da sam napravila gresku! I sta cu sad? Djetetu sam mijenjala prezime... priznavanju ocinstva uslijedila je promjena prezimena...dva posebna postupka. Dobila sam rjesenje da se odobrava promjena prezimena i to juce sa datumom od 10.oktobra,ali kako se eadi o dvije drzave,zivimo u R.Srpskoj,a dijete je rodjeno u R.Srbiji,tako promjena jos nije provedena tamo te cu tek za koji dan moci imati rodni list sa ocevim prezimenom,ja sam unijela staro tj.svoje prezime koje je dobio rodjenjem. Sad mislim da sam sebi napravila problem i da ce me to kostati u slucaju izvlacenja te da ce tretirati kao neistinite i netacne podatke. Da pomovo popunjavam tek to mozda nije dobro! Sta da radim? U p o m o c ??????

dekintirani 02.11.2012 13:36

Danas sam popunila i poslala prijavu,finaly!!!!! Poslednji cas!Succes!!! Zapisala conf.number, sve super! Kasnije saznam da sam napravila gresku! I sta cu sad? Djetetu sam mijenjala prezime... priznavanju ocinstva uslijedila je promjena prezimena...dva posebna postupka. Dobila sam rjesenje da se odobrava promjena prezimena i to juce sa datumom od 10.oktobra,ali kako se eadi o dvije drzave,zivimo u R.Srpskoj,a dijete je rodjeno u R.Srbiji,tako promjena jos nije provedena tamo te cu tek za koji dan moci imati rodni list sa ocevim prezimenom,ja sam unijela staro tj.svoje prezime koje je dobio rodjenjem. Sad mislim da sam sebi napravila problem i da ce me to kostati u slucaju izvlacenja te da ce tretirati kao neistinite i netacne podatke. Da pomovo popunjavam tek to mozda nije dobro! Sta da radim? U p o m o c ??????
Reply With Quote

dekintirani 02.11.2012 14:04

Ima li koga ovde ko bi mi napisao koju rec i rekao mi da li brinem sa ili bez razloga?

shanzy 02.11.2012 14:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekintirani (Poruka 33449)
Ima li koga ovde ko bi mi napisao koju rec i rekao mi da li brinem sa ili bez razloga?

nece ti praviti problem, podaci se unose onakvi kakvi su bili u trenutku prijave, ako te izvuku poslaces u pismu da se prezime deteta u medjuvremenu promenilo. i ne popunjavaj novu prijavu jer ces tako zaista biti diskvalifikovana.

dekintirani 02.11.2012 14:14

U zelji da ne zakasnim,a da opet sve bude ok,ponovo sam sve citala na forumu pre apliciranja i bas zato,valjda,opet moram da pitam...adresa u aplikaciji je adresa sa licne karte,ali sam u polje 8a ipak unela ime i prezime tetke kod koje sam prijavljena,da li je to ok? I u polje,na znam koje vise,ali je pod 8 i radi se o adresi sam unela grad,Samac,a posle videla da je tu trebalo da upisem jos BiH,kao sto je dat primer za Novi Sad,Vojvodina,Serbia.Kostaju li takve stvari diskvalifikacije?

dekintirani 02.11.2012 14:16

Hvala mnogo shanzy!Ako si jos tu i znas nesto o ovom sa adresom,kazi sta mislis,molim te!

shanzy 02.11.2012 14:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekintirani (Poruka 33453)
Hvala mnogo shanzy!Ako si jos tu i znas nesto o ovom sa adresom,kazi sta mislis,molim te!

ma ne brini nista, adresa im je potrebna da bi ti poslali prvu kovertu, ali vise ne salju kovertu vec sam proveravas da li si izvucen, tako da je ta adresa nebitna. nije razlog za diskvalifikaciju.

curlika 02.11.2012 14:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekintirani (Poruka 33452)
U zelji da ne zakasnim,a da opet sve bude ok,ponovo sam sve citala na forumu pre apliciranja i bas zato,valjda,opet moram da pitam...adresa u aplikaciji je adresa sa licne karte,ali sam u polje 8a ipak unela ime i prezime tetke kod koje sam prijavljena,da li je to ok? I u polje,na znam koje vise,ali je pod 8 i radi se o adresi sam unela grad,Samac,a posle videla da je tu trebalo da upisem jos BiH,kao sto je dat primer za Novi Sad,Vojvodina,Serbia.Kostaju li takve stvari diskvalifikacije?

Opusteno samo. Nije kardinalna greska. Svakako si na pocetku dala svoje tacne podatke a posto ti oni svakako nece nista slati, ne moras ni da brines hoce li ti i gde nesto stici. Na 8a nisi pogresila. Ja sam stavio svoje ime ali nebitno. A sto si mesto BIH stavila Samac...bas oni znaju tamo u Kentakiju sta je Samac? Opet kazem, svoje glavne podatke si vec na prvoj strani napisala. Diskvalifikuju ljude zbog neupisanih podataka ili ko lupeta nersto u tim rubrikama, ili slike koje nisu kako treba (ne samo da zadovoljavaju tehnicke karakteristike vec i po onom sto su objasnili kako da izgleda snimak). Opusteno, kako kazem...svejedno nista ne mozes a ako te (kad te) selektuju pa zakazu ti intervju u ambasadi, tamo mozes korigovati sta vec nije u redu ili kakva je promena u medjuvremenu nastala.

dekintirani 02.11.2012 14:39

Hvala curlika!!!!Ne mogu da opisem koliko sam se uznemirila zbog ovog otkako sam poslala prijavu,dakle neka tri sata sam se bas, bas unervozila,dakle,bez potrebe! Hvala opet! Pozdrav!

koming 02.11.2012 18:08

Ja sam odustao od ovogodisnjeg prijavljivanja i trazim srecu u Evropi(porodicni razlozi). Medjutim, sad mi kum kaze da je zaboravio da se prijavi(a hteo je po prvi put!!) i da mu proverim do koliko sati su "otvorena biralista"(a on iz inostranstva stize veceras). U sajt lutrije ne moze da se udje. Jel' to kum zakasnio ili mi se cini?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:16.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.