-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Ds-260 dv-2015
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1421)
| drmiki83 |
20.05.2014 20:12 |
Hvala na brzom odgovoru. Označiću NE na tom pitanju. I pitanje odmah posle tog mi je problematično jer sam lekar i nameravam nakom što pložim USMLE za nostrifikaciju da se bavim medicinom. Za to ću morati da kontaktiram ambasadu USA u BG.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 46264)
Da li je iko ko je poslao ds260 dobio neki odgovor od kcc, u smislu da mu potvrdjuju da je aplikacija dalje procesuirana ili sta vec?Ja sam dobio mail na samo sa tom potvrdom o zavrsenoj aplikaciju za ds260 u vidu pdf fajla.E sad ne znam da li ce me obavestiti da je sa mojom aplikacijom sve ok, da sam mozda nacinio neki propust, itd...?
|
Ja mislim da neces dobiti nikakvu potvrdu sad. Taj mail si ti sam sebi poslao nakon zavrsetka procedure, bila je gore opcija da posaljes sebi potvrdu na mail.
|
| johnywalker |
20.05.2014 20:37 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik drmiki83
(Poruka 46266)
Hvala na brzom odgovoru. Označiću NE na tom pitanju. I pitanje odmah posle tog mi je problematično jer sam lekar i nameravam nakom što pložim USMLE za nostrifikaciju da se bavim medicinom. Za to ću morati da kontaktiram ambasadu USA u BG.
|
nece ti oni u ambasadi nista moci puno pomoci. na pitanje koje se postavlja u formularu odgovoris sa "ne" jer ne planiras da se bavis medicinom u americi dok ne bodijes sve potrebne dozvole. ukoliko bi zaokruzio "da" odmah bi te odbili za vizu, jer bi takav posao bio ilegalan.
znaci, odes tamo, polozis sve te zezancije oko medicine (traje oko godinu dana da se sve zavrsi, tako barem kazu oni koju su sve to prosli) i onda pocnes raditi. Ambasada sa tim nema nista.
|
| johnywalker |
20.05.2014 20:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 46264)
Da li je iko ko je poslao ds260 dobio neki odgovor od kcc, u smislu da mu potvrdjuju da je aplikacija dalje procesuirana ili sta vec?Ja sam dobio mail na samo sa tom potvrdom o zavrsenoj aplikaciju za ds260 u vidu pdf fajla.E sad ne znam da li ce me obavestiti da je sa mojom aplikacijom sve ok, da sam mozda nacinio neki propust, itd...?
|
pise ti tamo na zavrsnom formularu, ona potvrda sto si dobio, da ce ti se kcc javiti ukoliko nesto ne bude ok sa stvarima koje si upisao ili jos nesto bude nedostajalo. u protivnom sljedeca poruka koju ces od njih dobiti trebao bi biti termin za intervju, a to ce potrajati, najmanje do 09/2014
|
| Spartacus |
20.05.2014 21:37 |
upravo poslao ispunjen formular sad cekanje dugo kao 10 godina :sleeping:
|
| Tomislav1970 |
20.05.2014 21:52 |
|
| Spartacus |
20.05.2014 22:14 |
izgleda da ne treba slika tj da se samo nosi na intervju !?
|
| Spartacus |
20.05.2014 22:17 |
|
| Tomislav1970 |
20.05.2014 22:32 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Spartacus
(Poruka 46274)
|
Znaci, ovo na linku odgovara onome sto si ti popunio kada si popunjavao DS260?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tomislav1970
(Poruka 46275)
Znaci, ovo na linku odgovara onome sto si ti popunio kada si popunjavao DS260?
|
Ne odgovara, imas vec kako izgleda obrazac na pocetku teme.
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.