- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
| Veronika |
24.11.2008 14:36 |
Jesu ja sam sličan broj ko ti i 05.01. su mi zakazali.Meni odgovara.
|
| Sloba_Kg |
25.11.2008 12:46 |
Veronika, jel ti stigla druga koverta?
Ako nije da li znas datum kad su ti je poslali?
|
| Veronika |
25.11.2008 18:18 |
Ne nije jos stigla .Poslali su mi ju 13.11.
|
Novi bulletin
For February, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2009 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 23,300 Except:
Egypt 13,300
Ethiopia 11,650
Nigeria 9,500
ASIA 11,000 Except:
Bangladesh 9,550
EUROPE 17,100 :bravo:
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 5
OCEANIA 575
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 800
|
| Macedonia Ohrid |
10.12.2008 23:40 |
|
| steficacvek |
10.12.2008 23:48 |
:w00t:
znaci mart je mjesec D :bravo:
|
| landlord |
11.12.2008 09:22 |
Uh stefice ja sam ocekivao da ces ti biti u februaru..
To znaci da sam i ja u martu najvjerovatnije
|
| steficacvek |
11.12.2008 10:25 |
pocni se pripremat lagano ... :grin:
|
Pripremacemo se u februaru!!!
Mene je proteklih nekoliko sedmica ubijao posao pa nisam svracao na forum a vidim da ste skoro svi ovdje bili vrijedni. U medjuvremenu sam jedini slobodan dan iskoristio da zakazem vjencanje za 27. 12. Taman da na intervjuu mozemo izjaviti da smo u braku jos od prosle godine :da:.
|
Hehehe:bravo: bravo Gringo! Vidim ovih dana se uveliko vuku konzerve, vukli ih ih mi pre par dana, bas lepo!
Auuu koliko vas ima sa 17xxx i to uglavnom iz BiH koliko sam skontao:blink:
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:47. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.