- -
Ds260 - 2020
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2004)
Димитрије |
19.07.2019 13:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lazar90
(Poruka 77470)
dodatno izvlacenje u smisluuuu > izvlacenje za sebe gde cemo se ponovo prijavljivati iliii izvlacenje prijavljenih za dv 2020 ?
Pretpostavljam da si pricao o ovom videu :)
green card lottery - will more winners be added (britsimon)
https://www.youtube.com/watch?v=saozz0dhk-o
|
oво се десило 2017.?
и шта је после било, колико људи су извукли накнадно?
да ли неко зна колко је наших људи добило ове године?
|
slucajni_prolaznik |
19.07.2019 21:30 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Димитрије
(Poruka 77492)
oво се десило 2017.?
и шта је после било, колико људи су извукли накнадно?
да ли неко зна колко је наших људи добило ове године?
|
Evo kako je to bilo:
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1787
Koliko sam procitao, iako je pravilo lutrije da pri regularnoj proveri (u maju) ti niko nista ne javlja, nego moras sam da proveravas, pri naknadnom javljanju stigne e-mail da se status promenio.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vani
(Poruka 77490)
Zdravo...Hteo bih da pitam sve koji mogu da mi pomognu...kako ide postupak za nas koji smo vec dobili gc i nalazimo se u Americi a osoba koju bi hteli da dovefemo je u srbiji...da li neko zna ili ima slicno iskustvo?DA li mozda da je ozenim i pokusano na osnovu toga da dobije vizu ili kako?Hvala unapred svina koji znaju ☺
|
Svakako je to legitimno ali cete morati da dokazete da ste vi zaista i zajedno (slike, fb, instagram, vac ap poruke, viber, sms i td i td). Ne bih se upustao da sam na tvom mestu ni u kakve ne skroz ciste radnje jer ako vas uhvate u lazi, a uhvatice vas ako niste zaista zajedno nego ste se uzeli samo zbog GCa. Verovatno bi onda i tebi oduzeli GC i zabraniti ulaz.
Mislim, da se ne lazemo, ti sada bi figurativno mogao da se vratis u Srbijiu, ekspresno se zaljubis u tu devojku i napravite vi neku istoriju u roku od 4-5-6 meseci, ma i zatrudnite! :1081::1081::1081: ALI, bar ja se ne bih upustao u tako nesto osim ako nije stvarno devojka u pitanju (buduca zena). Ako pak jeste, onda pravac maticar i sve po redu! :1081:
|
Stvarna je devojka ...nije nista lazno...Stvarno je volim i zelim da bude sa mnom ovde....Ali ne znam koja je sve procedura i koliko bi trebali da cekamo?Da li imas beki savet?Ili mislis da treba da pitam u ambasadi sta oni mogu da mi kazu o tome?Hvala ti puno unapred
|
Dukeduki |
20.07.2019 05:03 |
Citat:
(Poruka 77495)
Stvarna je devojka ...nije nista lazno...Stvarno je volim i zelim da bude sa mnom ovde....Ali ne znam koja je sve procedura i koliko bi trebali da cekamo?Da li imas beki savet?Ili mislis da treba da pitam u ambasadi sta oni mogu da mi kazu o tome?Hvala ti puno unapred
|
Idi na sajt americke ambasade i idi na odeljak vize i mislim da ces naici na odeljak veremicke vize i slicno pa istrazi lepo sce sto te interesuje.
|
Димитрије |
20.07.2019 08:21 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik
(Poruka 77493)
evo kako je to bilo:
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1787
koliko sam procitao, iako je pravilo lutrije da pri regularnoj proveri (u maju) ti niko nista ne javlja, nego moras sam da proveravas, pri naknadnom javljanju stigne e-mail da se status promenio.
|
хвала, нисам чуо пре за ово. како је могуће да од 14 милиона људи се не квалификује 50.000?
колико наших људи је добило у другом извлачењу 2017.?
|
mveruovic |
20.07.2019 14:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dukeduki
(Poruka 77496)
Idi na sajt americke ambasade i idi na odeljak vize i mislim da ces naici na odeljak veremicke vize i slicno pa istrazi lepo sce sto te interesuje.
|
NE moze da radi verenicku vizu sa zelenom kartom, samo bracnu.
Citat:
(Poruka 77495)
|
Za pocetak se raspitas po netu, ili platis nekog da to uradi za tebe. Ukratko, procedura traje oko godinu dana kada neko ima drzavljanstvo, a posto ti imas zelenu kartu jos godinu i nesto dana na tu godinu dodaj jer moras da stanes u red za vizu, nije neogranicen broj kao za drzavljane.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
(Poruka 77498)
NE moze da radi verenicku vizu sa zelenom kartom, samo bracnu.
Za pocetak se raspitas po netu, ili platis nekog da to uradi za tebe. Ukratko, procedura traje oko godinu dana kada neko ima drzavljanstvo, a posto ti imas zelenu kartu jos godinu i nesto dana na tu godinu dodaj jer moras da stanes u red za vizu, nije neogranicen broj kao za drzavljane.
|
Uhhh ja sam prvi put procitao da je on izvucen za ovu godinu, a on vec ima GC.. kakav sam tupson...
Pa daaa, procedura je 3 godine min. Bitno da je moguce! SRECNO!:1072::1081:
|
Hvala Vam puno svima 💖 Videcemo mozda preko turisticke vize?☺Ali hvala Vam jos jednom ☺
|
dusmanic |
22.07.2019 20:06 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik
(Poruka 77487)
Pretpostavljam da je u pitanju pitanje: "Do you have any specialized skills or training, such as firearms, explosives, nuclear, biological, or chemical experience?". Mislim da je pravilan odgovor NO za "obicnu" obuku u obaveznoj vojsci, ali nista ne kosta da postavite pitanje email-om, ili cak i na samom intervjuu, jer cak i tamo jos uvek mozete ispraviti formular.
|
Da li ste mislili da pisem emai ambasadi ili Kentakiju?
Iako sam dobio odgovor jednog clana da ne brinem, nesto mi neda da se smirim:==D:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:11. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.