-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
(Poruka 34693)
A gde ti je to drugo dete? Moj otac je bio radoholicar, odrasla sam sa mamom, nemam ga od svoje sesnaeste. I to me je naucilo mnogo toga u zivotu a pre svega da odrastem jako rano. A roditeljstvo ne biramo toliko.
Razmisljanje ti je na mestu, samo da li ce tom drugom detetu biti ok da oca nikad ne vidja. Ne znam.
|
He, he, previdela si malko nesto mada se "dugo poznajemo"...sin ima 25god i jos sa majkom zivi! Odavno ide svojim nekim putem, javi mi se za n.godinu i rodjendan i to je to. A i deli nas ovih godina druga drzava i 9 sati puta prema rodnom mestu. Za zadnje 4 godine dok sam studirao bio sam par puta na par dana snjim. On fura neki svoj fazon, hip hop reper u 25-toj (tj od 15.-te)...i bas nemamo puno dodirnih tacaka. Cekam da se uozbiljii shvati (ako vec nije), da od hip-hopa nema para, samo neku slavu medju siparicama moze da stekne ali od toga nema leba. Shvatice jednom i sam. Konobarise gde stigne pa ipak ima svoj dinar. Prijavio sam ga za DV-14 jer je zeleo. Prvu stvar u zivotu na koju je odmah pristao.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik curlika
(Poruka 34701)
He, he, previdela si malko nesto mada se "dugo poznajemo"...sin ima 25god i jos sa majkom zivi! Odavno ide svojim nekim putem, javi mi se za n.godinu i rodjendan i to je to. A i deli nas ovih godina druga drzava i 9 sati puta prema rodnom mestu. Za zadnje 4 godine dok sam studirao bio sam par puta na par dana snjim. On fura neki svoj fazon, hip hop reper u 25-toj (tj od 15.-te)...i bas nemamo puno dodirnih tacaka. Cekam da se uozbiljii shvati (ako vec nije), da od hip-hopa nema para, samo neku slavu medju siparicama moze da stekne ali od toga nema leba. Shvatice jednom i sam. Konobarise gde stigne pa ipak ima svoj dinar. Prijavio sam ga za DV-14 jer je zeleo. Prvu stvar u zivotu na koju je odmah pristao.
|
Pa ako ste toliko cesto u kontaktu garant cete ako dodjes ovde biti i cesce jer Skajp cuda cini. :beer:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
(Poruka 34700)
Bio sam u Cary, NC pre jedno dva meseca. Da je lepo, lepo je. Sredjeno sve pod konac, cisto, novo... Prosto sam se samo zapitao da li je ovo isti USA u kom ja zivim ili sam negde zalutao :grin: Definitivno prijatno iznenadjenje.
Posle NYC, moji favoriti na Istocnoj obali su Virginia, North Carolina i Maryland. Definitivno "family friendly states"... Lepe, ciste, sredjene, ljudi kulturni i uctivi... Toplo :;D: Ta nesnosna leta, meni bar, vrlo prijaju :grin: i nimalo se ne bih bunio kada bih nasao dobar posao u Raleigh-Durham metro-area ili cak i negde blize okeanu.
North Carolina ima nesto nize plate nego ove "proverene" drzave za FOB ("fresh off the boat") imigrante, pa je treba razmatrati kad se stane na noge pogotovo ako se dolazi sa porodicom.
|
Je li ti zivis u USA... Interesuje me iz razloga sto vidim da ti je na avataru nesto sto lici na zum pa pomislih da si stomatolog :D
Trebalo bi mi par info iz medicinske struke, pa zato pitam :D
|
3 godine sam u USA
Stomatolog u Srbiji, u USA trenutno nurse (Medicinski tehnicar), sa tendencijom da u skorijoj buducnosti krenem da radim na dobijanju ili stomatoloske ili medicinarske licence :;D:
Pucaj tj. pitaj :grin: Mada ovde smo off-topic pa mozes da postujes pitanje na temi "Medicinske sestre-tehnicari u USA" ili na pvt tj. mail
|
Poslao sam ti mail... Hvala na pomoci, valjda necu biti preterano dosadan :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:50. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.