ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Ne-imigrantske vize (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Turistička viza (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1053)

markoss 21.04.2017 16:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ejpril88 (Poruka 66319)
Jeco, da li si slusala tudje razgovore za turisticku? Koji procenat ljudi je odbijen, otprilike? Znam da to u principu nista ne znaci, sve je individualno, ali onako pitam.
Kad smo mi cekali za useljenicku vizu, mislim da je 80% ljudi bilo odbijeno za turisticku.

Bukvalno kako im se ko svidi ocito. Dok sam cekao intervju, procao sam sa momkom jednim, radi 10god u posti, ima svoj stan, zavrsio fax i rekli mu dodji juce.
A znam i primer dva momka bez igde icega krenuli na us open turnir, i dobili na 10 god

ejpril88 21.04.2017 21:20

Isto tako i ja znam neke koji su delovali kao sigurica a odbijeni su, a znam i neke koji nisu imali bas nista i pustili ih. Ko ce znati njihovu logiku...

Nati 23.04.2017 17:44

Prijateljici je odobrena turisticka viza na godinu dana. Bila je 3 i po meseca u Cikagu i nedavno se vratila pa je zanima da li sa tom istom vizom moze ponovo otici u USA i pod kojim uslovima.

Milanares 24.04.2017 22:02

Dobro vece, svih 40 tak strana sam iscitao danas. Mogu reci da sam konfuzan malo nakon svih iskustava sto nije ni cudo. Vidim da pravila nema tako da cu u nekoj skorijoj buducnosti igrati na kartu srece i razuma... Imam svoju porodicu (zenu i dijete), stan i vozilo na svoje ime. Aplicirao bih sljedece godine za turisticku visu i otisnuo se kod prijatelja u NY na nekih 15 tak dana.... Mozda malo jace. Zamjeraju li ako se zadrzim mjesec? Traze li potvrdu o novcanom stanju? I ako mi imigraciono na aerodromu nalaze da mogu ici i na 3 mjeseca sta prvo da ispostujem? Da se ne zamjerim, jer nadam se cesce cu ici...

NYCB 25.04.2017 10:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Milanares (Poruka 66358)
Dobro vece, svih 40 tak strana sam iscitao danas. Mogu reci da sam konfuzan malo nakon svih iskustava sto nije ni cudo. Vidim da pravila nema tako da cu u nekoj skorijoj buducnosti igrati na kartu srece i razuma... Imam svoju porodicu (zenu i dijete), stan i vozilo na svoje ime. Aplicirao bih sljedece godine za turisticku visu i otisnuo se kod prijatelja u NY na nekih 15 tak dana.... Mozda malo jace. Zamjeraju li ako se zadrzim mjesec? Traze li potvrdu o novcanom stanju? I ako mi imigraciono na aerodromu nalaze da mogu ici i na 3 mjeseca sta prvo da ispostujem? Da se ne zamjerim, jer nadam se cesce cu ici...

Ako ides sam, 99% ce ti odobriti vizu. Ponesi izvode iz knjige vencanih i rodjenih za dete, potvrdu o prosecnoj zaradi sa posla i papire do stana. KAd ti odobre vizu, mozes ostati onoliko koliko (i ako) ti kazu na aerodromu. U zadnje vreme ti ne kazu nista, sto znaci da mozes ostati 6 meseci.

Milanares 25.04.2017 21:38

Hvala ti NYCB. Jos sam u fazi rane pripreme.... Dako odem do 34 godine heeh

Fitz 02.05.2017 17:31

Evo moje iskustvo sa turističkom vizom od prošle godine:

27 godina, samac, zaposlen.

Zakazao sam intervju za 28.12.2015. te sam na intervju ponio:

- ugovore o zaposlenju (5 ugovora od zadnjih 5 godina jer mi svake godine produljuju)

To im je bilo malo čudno, no zbog prirode svog posla (škola) ne radim preko ljeta pa svaku jesen imam novi ugovor i to im je bilo OK objašnjenje.

- dokaz da posjedujem zemljište (poljoprivredna parcela srednje veličine)
- potvrdu iz banke o stanju računa
- potvrdu od suda da nisam kažnjavan niti se vodi postupak protiv mene

- detaljni plan puta

Riječ je o putovanju koje sam planirao godinama i konačno uštedio dovoljno novaca da ga ostvarim. Prošao sam 10 gradova u 7 država rentacarom.
U 2 grada sam odsjeo kod prijatelja, za ostale gradove sam na netu našao neke jeftine motele i stavio ih u plan puta, a na wikipediji našao znamenitosti koje želim posjetiti. Nisam odsjeo u nijednom od tih motela, ali su bili na planu puta koji je bilo oko 3 stranice worda.

Pitali su me čime se bavim, zašto baš na ta mjesta želim ići, odakle poznajem prijatelje od tamo, da li imam vanbračnu djecu, sa kime živim i kad se planiram vratiti. Na sreću, po povratku iz USA imao sam dogovoreno snimanje albuma s bendom pa im je to bio legitiman razlog za vratiti se.

Jedino što je konzulka rekla da joj je neobično što sam došao na intervju pola godine prije planiranog puta, moje objašnjenje je bilo da čim ranije kupujem avionsku kartu da ću povoljnije proći i uštediti 200-300 dolara. Nasmijala se i rekla ''Good thinking!''

Viza odobrena, za 2 dana stigla na adresu, važi 10 godina , neograničen broj ulazaka.

Na aerodromu u Atlanti sam dobio štambilj i 6 mjeseci boravka.

Eto to je to, ako kome pomaže moje iskustvo.

ejpril88 03.05.2017 14:06

Samo da javim da je bratu danas odobrena turisticka viza (stalno zaposlen, 34 godine, neozenjen, nema nekretnine, nikad nije bio u Americi). Pripremao se kao da polaze rimsko pravo ali ga na kraju nista od toga nisu pitali, samo kod koga ide, na koliko, cime se bavi i gde je putovao u poslednje vreme. Cim je krenuo da nabraja sve zemlje gde je bio u proteklih 5 godina, odobrili su mu. Isto kaze da su pozitivno reagovali kad je rekao da ide kod sestre koja je u Americi preko lutrije.
Eto tako, super je proslo. Pre toga dok je cekao kaze da su dvoje odbili a dvoje je dobilo vizu.

markoss 03.05.2017 15:07

Ejpril ovo mi je sad ulilo nadu za shuraka, jel je imao neko pozivno tj garanrno pismo od vas?

mveruovic 03.05.2017 15:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Nati (Poruka 66345)
Prijateljici je odobrena turisticka viza na godinu dana. Bila je 3 i po meseca u Cikagu i nedavno se vratila pa je zanima da li sa tom istom vizom moze ponovo otici u USA i pod kojim uslovima.

Moze da ode opet, sa vizom do poslednjeg dana moze da udje u Ameriku, viza samo za to i sluzi.

Pozivno pismo se godinama ne koristi, i ne moze uopste da ti pomogne. Dzabe nositi i tonu dokumentacije na razgovor, kada nista ne gledaju. A ako krenu da gledaju onda dzabe sve. :)

ejpril88 03.05.2017 16:12

Markoss, nije imao pozivno pismo, pise na sajtu ambasade da ne treba. Poneo je potvrdu o godisnjem odmoru, potvrdu iz PIO fonda, kopiju radne knjizice, izvod iz banke, cak i kopiju mog green carda za svaki slucaj. Nista od toga mu nisu trazili da pokaze :==D:
Mislim da je presudilo to sto je dosta putovao u poslednjih pet godina, tako da se uklapa u profil turiste a zaista tako i dolazi, bez namere da ostane.

tataprase 24.05.2017 18:34

Pozdrav, dugo nisam bio na forumu, vidim da nas je sve vise, sto je lepo. Imam i ja pitanje u vezi turisticke vize. Elem, zaposlen sam, kao policajac 10 godina, pre toga u vojsci 5 godina, stambeni kredit, jos jedan gotovinski, auto, sin ide u treci razred osnovne, zena na trudnickom, zaposlena za stalno,dete na putu,hvala dragom Bogu. Zanima me,da li pretendujem da mi odobre vizu, isao bih sam,naravno jer skola traje, a zena treba da se porodi. Moze li sluzba u mom slucaju da pravi problem? Hvala i svaki odgovori su bitni, dobri i losi.

markoss 24.05.2017 18:38

Ne bi trebalo da te odbiju, imas sve uslove da dobijes e sad ako ides sam mozda bude to summnjivo, mozda pomisle da hoces sve da batalis i odes

tataprase 24.05.2017 19:48

Haha,kako da batalim zenu i decu, naopako. A da pravimo za sve vizu,mozda bolje

tataprase 24.05.2017 20:17

Ili mozda reci da je i supruga htela ici, kad smo planirali, ali nece da rizikuje zbog trudnoce. Saver za dalje, hvala ko god

Macca 25.05.2017 07:28

Ne bi ti meni u Ameriku sam...:grin:
Salim se, realno ne bi trebao imati problema jer te sve veze za maticnu zemlju.
Ali opet...mi ti ovdje ne mozemo tacno reci sta ce biti.
Suprug i ja smo je bez ikakvih problema dobili.
Par pitanja o firmi i konzulovi komentari o nasim posjetima dalekim toplim krajevima.

tataprase 25.05.2017 19:26

Hvala mnogo svima, nadam se uspehu i ocekujte izvestaj, kad do istog i dodje.

mveruovic 28.05.2017 01:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 67376)
Ne bi trebalo da te odbiju, imas sve uslove da dobijes e sad ako ides sam mozda bude to summnjivo, mozda pomisle da hoces sve da batalis i odes

Joooj koje teorije zavere, da oce da ode i ostane sam jer ne ide sa zenom :D Kao i niko nece dobiti americku vizu ako mu je to prvo putovanje, ili ako nema stan i kola...

Dukeduki 28.05.2017 05:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tataprase (Poruka 67408)
Hvala mnogo svima, nadam se uspehu i ocekujte izvestaj, kad do istog i dodje.

Nece te odbiti, nema ni jednog razloga da to učine, svo osoblje je zaista ljubazno i po svemu sto si napisao , ni jedan razlog nemas da te odbiju.Niko nije odbijen na osnovu "svidjanja ili ne svidjanja".

markoss 08.06.2017 00:54

Koja je procedura kad se aplicira za tur vizu..popuni se online obrazac, ceka se odgovor iz ambasade na mail...i sta dalje?

mveruovic 08.06.2017 16:30

Kakav odgovor?
Popunis DS160, nakon toga napravis nalog na https://ais.usvisa-info.com/sr-rs/niv platis karticom 160$ i odmah nakon placanja zakazes intervju u terminima koji ti ponudi kalendar i to je to. Druga opcija je da platis u banci naknadu za vizu i cekas par dana da legne uplata, nakon toga se ulogujes opet i zakasez intervju.

Mitkoni 17.06.2017 14:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 67549)
Kakav odgovor?
Popunis DS160, nakon toga napravis nalog na https://ais.usvisa-info.com/sr-rs/niv platis karticom 160$ i odmah nakon placanja zakazes intervju u terminima koji ti ponudi kalendar i to je to. Druga opcija je da platis u banci naknadu za vizu i cekas par dana da legne uplata, nakon toga se ulogujes opet i zakasez intervju.

Zanima i mene takodje ovo povodom ovog DS160 obrasca, gde i kako se popunjava taj obrazac? Razmisljao sam cisto onako da probam da ih pitam za turisticku vizu - imam prijatelja u americi i spreman bi bio pomoci mi, ali ne znam kako uciniti te prve korake sto se tice tih stvari...

Ako te ne mrzi napisi nesto u kratkim crtama sta i kako treba...

Makica@ 25.06.2017 02:39

Iskustvo :)

Zelela bih da vam napisem svoje iskustvo na kontu Turiisticke vize od prosle godine. Brat od rodjenog ujaka se ozenio 28.11.2016 godine u Americi,i ja sam popunjavala DS 160 za ujaka,sestru i ujnu ( za sinovljevu svadbu). Ujak je zaposlen u Rudniku Bakra,ujna ima privatnu radnju,a sestra je bila zaposlena u restoranu brze hrane. Naravno da su sakupili sve potrebne papire koji su bili trazeni ( iz suda o neosudjivanju,i ne vodjenju nikakvog postupka,kopije isplacenih zarada 3 meseca unazad,ugovor o godisnjem odmoru itd.) ( ja naravno nisam podnela zahtev heh,kasnije se pokazalo zasto je to dobro :grin: Dobili smo termine ( ja zakazala svima nakon placene fee za B1 vizu) i otisla sam prvo sa ujakom u Ambasadu. Nakon sat ipo vremena provedenog unutra ujak je ODBIJEN :smrc: iako je posedovao SVU dokumentaciju koja ga veze sa Srbijom,i mora da se vrati. Razlog je bio ( brat je tada bio ilegalno jos uvek tamo i nije obnavljao vizu). Nakon razocarenja da nije dobio vizu,pokusali smo opet u roku od 2 nedelje. Takodje smo sakupili svu dokumentaciju koja je bila potrebna ali nije vredelo ODBIJEN je ponovo ... Ujna je takodje imala svu dokumentaciju koja joj je bila potrebna,i sa njom sam otisla u Ambasadu i zamolila sam da me puste sa njom unutra jel nije znala Engleski uopste ( procitala sam da u tom slucaju je moguce,ali ne mora da znaci posto sluzbenici odlicno znaju Srpski jezik) i sacekala sam je ispred. Proslo je nesto manje od dva sata i ujna izlazi iz Ambasade sa Roze papiricem sva srecna DOBILA JE VIZU :grin: (samo zato sto na njenom DS 160 NISAM ubacila brata koji je tad bio ilegalno tamo) ali i zato sto je Preduzetnik i poseduje Radnju svoju. Sestra je odbijena (iako je otisla na J1 vizu i vratila se u predvidjenom roku) Tako da je kod sina na svadbu samo njegova majka otisla :smrc:
Ja nisam poslala DS 160 za sebe,ispostavilo se iz odlicnog razloga :;D: Rekose mi da se viza jako tesko dobija :no: a i posluzila me SRECA na DV 2018 :grin:
Nadam se da sam nekom pomogla ovim sto sam napisala :1072:

Svima zelim Puno Srece :1072:

Makica@ 25.06.2017 03:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mitkoni (Poruka 67664)
Zanima i mene takodje ovo povodom ovog DS160 obrasca, gde i kako se popunjava taj obrazac? Razmisljao sam cisto onako da probam da ih pitam za turisticku vizu - imam prijatelja u americi i spreman bi bio pomoci mi, ali ne znam kako uciniti te prve korake sto se tice tih stvari...

Ako te ne mrzi napisi nesto u kratkim crtama sta i kako treba...

Ovde mozete popuniti DS 160 obrazac. Potrebno je da Selektujete prvo Lokaciju ( Gde zelite da se Intervju obavi),i odete na Prvo ponudjeno ispod 'Start Application' (Kao i da pre toga imate potrebnu dokumentaciju https://travel.state.gov/content/vis...t/visitor.html
Ispod vam se nalazi link za popunjavanje DS 160
https://ceac.state.gov/genniv/

Srecno :1072:

mveruovic 26.06.2017 00:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 67725)
Naravno da su sakupili sve potrebne papire koji su bili trazeni ( iz suda o neosudjivanju,i ne vodjenju nikakvog postupka,kopije isplacenih zarada 3 meseca unazad,ugovor o godisnjem odmoru itd.)

Rekose mi da se viza jako tesko dobija

Ovo sto si nabrojala uopste nije potrebno i niko to ne trazi. Osim mozda za pare, ali jako retko.

A tek da se "jako tesko dobije viza"? Pa kako od npr 15000 aplikanata, 13500 dobije vizu??

markoss 26.06.2017 01:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 67742)
Ovo sto si nabrojala uopste nije potrebno i niko to ne trazi. Osim mozda za pare, ali jako retko.

A tek da se "jako tesko dobije viza"? Pa kako od npr 15000 aplikanata, 13500 dobije vizu??

Tako je..nigde ne pise da treba potvrda o neosidjivanju i privodjenju, takodje nigde ne pise da trebaju da se pokazu primanja i plate

markoni 28.06.2017 15:33

U vezi turisticke vize, ima li neko informaciju na koliko vremena se viza dobija ako se ide preko nekog turistickog aranzmana?

npr nasao sam jednom prilikom ponudu neke agencije 5 dana Njujork ili nesto slicno tome npr.

da li je verovatnoca dobijanja vize preko agencije veca nego ako covek sam popunjava formular DS-160 za tourist visa ?

mveruovic 29.06.2017 01:00

Potpuno su ti iste sanse. Dobijes na isti vremenski period kao da si aplicirao van tog aranzmana. Ameri nemaju grupne vize koliko ja znam.
A ako ti se baca 2000-3000 dinara da ti neko popuni aplikaciju ti idi tako. Sve sto unesu u DS160 moraju da te pitaju za informacije. Bukvalno samo kucaju. Do sad sam bar 20 puta popunjavao DS160 prijateljima jer su htli u agenciju da idu, kao da nesto ne pogrese. Ili sire price ovi iz agencije da imas vise sanse ako ti oni popune, sto je totalna glupost. Da je tako naplacivali bi tu uslugu 500 evra. :)

markoni 29.06.2017 22:28

ne pitam za sebe u vezi turisticke vize, ali me zanima vase misljenje kakve su sanse da je dobije neko ko:

-ima stan na svoje ime, tj. vlasnicki list

-radi na ugovor o radu vec par godina za platu oko 400 eura (znaci nema posao za stalno)

-moze imati nekoliko hiljada eura na racunu da ponese odsecak stanja na racunu

-nije u braku

-nema dece

-u razgovoru ostavlja utisak stabilne osobe koja nije sklona konfliktima, koja ne laze, korektna je i tolerantna.

Da li su sada sve turisticke vize na 10 godina? ima li na krace vreme uopste da se izdaju?

mveruovic 30.06.2017 01:31

Za sanse dzabe pitas, niko ne zna.
St se tice trajanja, bude retko kad na 3 godine, drugarica je skoro dobila na godinu dana, bilo je slucajeva 3 meseca, a prosle godine je jedna devojka dobila na DVE nedelje samo.

Makica@ 30.06.2017 21:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoni (Poruka 67779)

Da li su sada sve turisticke vize na 10 godina? ima li na krace vreme uopste da se izdaju?

Moja ujna je prosle godine dobila vizu na 10 godina :) Nema pravila mislim,samo je iskrenost najbitnija i otvorenost :)
Ona je ostala kod brata 10 dana samo,kako je i navela da ce ostati jel je morala zbog posla da se vrati.
Puno Srece :1072:

markoni 30.06.2017 22:31

A da li je neko je dobio turisticku vizu, a da nema posao za stalno? tj. da radi na ugovor o radu na odredjeno vreme...

Da li ljudi u toj situaciji cesce dobiju ili ne (pod uslovom da ostale uslove manje vise ispunjavaju)

Sta sve ide u prilog, a sta ne ide u prilog inace u odlucivanju da li ce nekom dati ili ne turisticku vizu ili ne?

markoss 01.07.2017 00:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoni (Poruka 67784)
A da li je neko je dobio turisticku vizu, a da nema posao za stalno? tj. da radi na ugovor o radu na odredjeno vreme...

Da li ljudi u toj situaciji cesce dobiju ili ne (pod uslovom da ostale uslove manje vise ispunjavaju)

Sta sve ide u prilog, a sta ne ide u prilog inace u odlucivanju da li ce nekom dati ili ne turisticku vizu ili ne?

Mog shuraka su u pon odbili, pitali ga jel radi NE, jel ima posao NE

Makica@ 01.07.2017 00:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoni (Poruka 67784)

Nazalost,ako nije stalan posao to je potencijalni rizik. Ide u prilog ako je posao stalan. Moja ujna se bavi privatnim biznisom znaci preduzetnik je,to ide u korist jel je morala da se vrati zbog posla da vodi radnju. Ne ide nikako u prilog ako je posao na odredjeno vreme :no: Konzul je samo pogledao njene papire o placenom porezu,ugovoru o firmi,pitali je kako napreduje radnja,koliko radnika ima (mada je sve navedeno u ugovoru) i odobrili su joj vizu.

mveruovic 01.07.2017 13:07

Kakve veze ima da je posao na odredjeno ili neodredjeno ili da si preduzetnik? Ko da je tesko ostati na crno i sa takvom situacijom? Apsolutno nema nikakvog pravila.

markoni 01.07.2017 13:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 67788)
Kakve veze ima da je posao na odredjeno ili neodredjeno ili da si preduzetnik? Ko da je tesko ostati na crno i sa takvom situacijom? Apsolutno nema nikakvog pravila.

Niste shvatili moje pitanje, izvinjavam se ako se nisam precizno izrazio. Mislio sam kakve su sanse osobi koja zivi u Srbiji i ima nameru da trazi turisticku vizu, ali radi po ugovoru o radu u Srbiji.

Da li u takvom slucaju ljudi cesce dobijaju ili ne turisticku vizu, tj. znate li nekoga ko je dobio... ili ko nije dobio

Makica@ 04.07.2017 23:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 67788)

Ima veze jos kako jel vam je to VEZA sa maticnom zemljom i USLOV da biste se vratili u maticnu zemlju.
Znam toliko ljudi koji su aplicirali s poslom na Odredjeno vreme,ali su bili odbijeni ... Ljudi u 30,40. Dakle,potrebno je imati cvrstu vezu sa maticnom zemljom da bi Turisticka viza bila odobrena. Provereno znam.

mveruovic 06.07.2017 01:36

Izleda da sam ja kao i nekoliko mojih prijatelja fenomeni da nemamo cvrste veze i da smo bez jednog jedinog papira dobili vizu.
Zasto bi nekog sprecavao bedan posao za stalno uz platu od 40 hiljada mesecno da se vrati u Srbiju??
Onaj ko hoce da ode na crno, najmanji mu je problem da ulozi neke pare za doprinose da plati ako to garantuje vizu. Da je uslov da moras da imas stan, kola i ugovor na neodredjeno procenat odbijenica bi bio bar 70%

markoni 06.07.2017 06:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 67823)
Izleda da sam ja kao i nekoliko mojih prijatelja fenomeni da nemamo cvrste veze i da smo bez jednog jedinog papira dobili vizu.
Zasto bi nekog sprecavao bedan posao za stalno uz platu od 40 hiljada mesecno da se vrati u Srbiju??
Onaj ko hoce da ode na crno, najmanji mu je problem da ulozi neke pare za doprinose da plati ako to garantuje vizu. Da je uslov da moras da imas stan, kola i ugovor na neodredjeno procenat odbijenica bi bio bar 70%

Da li Vi i vasi prijatelji koji su dobili turisticku vizu imate posao na neodredjeno vreme u Srbiji ili radite na ugovor o radu?

Plata 40.000 je za Srbiju jedna OK plata za coveka bez velikih prohteva i porodice, ako nije podstanar... a ako je posao za stalno u npr drzavnoj sluzbi, to je mnogo bolje nego ako je na ugovor o radu i za razgovor za vizu izmedju ostalog... covek u toj poziciji ima na sta da se vrati, narocito ako ima fin zivot na Balkanu... to je moje misljenje...

Verujem da oni posmatraju i personu koja je dosla na razgovor, da li je normalna i sl itd.... tj da i to utice na njihovu odluku, siguran sam da i neko ko sve nabrojano ima moze biti odbijen...

mveruovic 08.07.2017 15:37

Je l mozes da mi kazes samo u cemu je razlika izmedju ugovora o radu i radu na neodredjeno?
Jer ugovor o radu moze biti na neodredjeno i odredjeno. Pored ugovora o radu, postoji ugovor o delu, ugovor o privremeno-povremenim poslovima...

E super ako je 40 hiljada ok plata, bas sam onda nezahvalan sto mi je mnogo veci iznos bzvz, kao i svima u Srbiji. Toliko kosta samo stan i racuni. Idealna slika u zivotu, imas 30 godina, zivis sa caletom i kevom i imas 40 hiljada platu, sjajna situacija da se vratis nazad i ne ostanes na crno...

Pola njih je dobilo kao studenti, pola kao nezaposleni.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.