Botanika |
25.10.2016 22:14 |
Da li neko zna koliko mogu da budu stari papiri? Ja sam skoro svu dokumentaciju (potvrde iz suda i MUP-a, izvode...) povadila u septembru, a intervju mi je zakazan za decembar.
|
bojan1981 |
25.10.2016 23:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Botanika
(Poruka 64434)
Da li neko zna koliko mogu da budu stari papiri? Ja sam skoro svu dokumentaciju (potvrde iz suda i MUP-a, izvode...) povadila u septembru, a intervju mi je zakazan za decembar.
|
Po nasem zakonu 6 meseci.
A po njihovom ne bih znao.
Mislim da i oni uvazavaju validnost odnosno vazenje dokumentacije kao mi.
|
slucajni_prolaznik |
26.10.2016 01:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Botanika
(Poruka 64434)
|
Izvodi iz maticnih knjiga - kako i u lokalu - ako je vaznost (npr. u Srbiji) trajna, onda takva prihvataju bez obzira koliko su stara.
Policijsko i (ukolio je potrebno) sudsko uverenje - godinu dana.
|
BetterFuture |
26.10.2016 07:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik micicm
(Poruka 64432)
Drugari,
Prvo da vam kazem da zaista vec 3 dana (od kada sam saznao da sam izvucen...da pre 3 dana) neprestano cesljam forum. Stvarno ima neophodnih podotaka, ali izgubi se covek malo u svemu, verujem da je uzbudjenje i euforija glavni krivac. Trenutno sam u DS260 filmu, i sada najveca zabuna jeste adresa koju treba da prijavim. Shvatio sam da to nije najvaznija zivotna stavka, ali moje pitanje je sledece.
Najbolja drugarica mi zivi u Vegasu, tamo je 'ilegalno' a ko i nije, ona se Decembra seli u neki novi stan na kome ce biti prijavljenja. Moja ideja je da prijavim tu adresu, ali u razgovoru sa njom sam shvatio da mozda nije najbolja ideja da prijavim bas taj stan.
E sada, sta vi mislite, da li da prijavim tu adresu, samo da ne stavim, bas broj stana (apartmana) nego da prijavim adresu, broj zgrade a da broj stana izostavim? Da li to moze nesto da mi skomplikuje? I za sta je bitna ta adresa koju prijavljujem?
Ne bih vleo to posle da menjam. Jer zaista planiram da budem tamo za prvo vreme (makar prvu godinu)... Pisite ljudi, svaki savet je dobar savet.
Drugo pitanje. Ukoliko sutra, prekosutra posaljem obrazac a case number mi je 10.... Kada da ocekujem intervju?
Pozdravljam vas dobri ljudi,
Sigurno je svako po na osob zasluio nekim svojim delom, ovo sto nam se dogadja
Mir i ljubav za sve :)
|
1. Za adresu ste dobili odgovor, uz napomenu da je mozete menjati i na intervjuu i na aerodromu kada sletite,
2. Intervju najverovatnije mozete ocekivati u ferbuaru ili martu.
|
defrinol |
26.10.2016 10:42 |
Izvucen ove godine, vencali se i nakon toga popunili ds-260 to je bilo negde sredinom juna (10-15.jun), broj je 79**, Srbija. Intervju zakazan za 14.decembar, nadamo se da prodje sve ok :) Ubacite nas u tabelu, video sam da ima i toga :D
|
Dv 2017
Drustvo, samo da se javim :) I ja sam izvucena za DV 2017 u Septembru.. Poslala sam ds260 20. septembra i sada cekam..:grin:
|
Botanika |
26.10.2016 12:50 |
Hvala puno bojan1981 & slucajni_prolaznik!
Za izvode sam sigurna da je ok, samo sam htela da proverim za ove potvrde iz suda i mup-a, da li je neko imao problema.
Pozdrav svima.
|
Hvala Vam ljudi puno! stvarno ste divni :)
E sad jos jedno samo pitanje u vezi posla.
Ja idem na kartu skolovanja (zavrsio sam medicinski fakultet). Medjutim Januara ove godine sam se zaposlio kao lekar sekndarac u jednoj privatnoj klinici. Gde sam prijavljen kao lekar i td.. E sada Da li da navodim uopste to?
I ako navedem jel to ide kao prvo a onda srednja skola i fakultet...? Da li prvo navodim fakultet (vreme diplomiranja i td) pa onda skolu?
Uhh izvinite sa 100 pitanja ali se cimam malo da ne pogresim negde.
P.S Koji nam je State/Province of birth? Ovo je 100% bilo negde ali nisam nasao
Pozdrav!
|
dusan075 |
26.10.2016 15:34 |
Pitanje u vezi supruge i sina
Poštovani prijatelji,
Ja se unapred izvinjavam ako se ponavljam sa nekim pitanjem. Da bismo bili sigurniji, javila mi se ideja da za početak ja idem sam, a da supruga i sin dođu kasnije kada se ja snađem i ako sve bude u redu. Da li postoji način da se dobiju vize za njih sa kasnijim datumom? Da li to mogu da zamolim na razgovoru u ambasadi? Da li je to vezano isključivo za lekarski?
Hvala unapred.
|
Dukeduki |
26.10.2016 15:51 |
jeste li donosili slike bas sa sobom kao dokaz, ili mogu da im pokazem u iphoneu, tamo su sve slike sa datumom gde sam sa suprugom bio,itd?
|
BetterFuture |
26.10.2016 16:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dusan075
(Poruka 64446)
Poštovani prijatelji,
Ja se unapred izvinjavam ako se ponavljam sa nekim pitanjem. Da bismo bili sigurniji, javila mi se ideja da za početak ja idem sam, a da supruga i sin dođu kasnije kada se ja snađem i ako sve bude u redu. Da li postoji način da se dobiju vize za njih sa kasnijim datumom? Da li to mogu da zamolim na razgovoru u ambasadi? Da li je to vezano isključivo za lekarski?
Hvala unapred.
|
Vize dobijate svi istovremeno, koliko je meni poznato. Znaci da imate skoro 6 meseci da se snadjete ako otputujete odmah posle intervjua.
|
BetterFuture |
26.10.2016 16:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dukeduki
(Poruka 64447)
jeste li donosili slike bas sa sobom kao dokaz, ili mogu da im pokazem u iphoneu, tamo su sve slike sa datumom gde sam sa suprugom bio,itd?
|
Mobilni telefoni se ostavljaju na ulazu. Mislim da su tako pisali clanovi svoje utiske sa intervjua. Pronadjite na forumu.
|
Epa dragi moji DS 260 zvanicno poslat danas, cekamo sada email i smejemo se u sebi :) Koji je sledeci korak? Skupljanje dokumenata za intervju predpostavljam?
|
Citat:
(Poruka 64454)
Epa dragi moji DS 260 zvanicno poslat danas, cekamo sada email i smejemo se u sebi :) Koji je sledeci korak? Skupljanje dokumenata za intervju predpostavljam?
|
Ne skupljajte ništa dok vam se ne zakaže intervju, uzeće par meseci za obradu. Koji ste broj? Ono što možete da radite u međuvremenu jeste usavrašavanje jezika i upoznavanje sa američkim sistemom. Pozdrav. Z
|
bojan1981 |
27.10.2016 01:05 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
(Poruka 64455)
Ne skupljajte ništa dok vam se ne zakaže intervju, uzeće par meseci za obradu. Koji ste broj? Ono što možete da radite u međuvremenu jeste usavrašavanje jezika i upoznavanje sa američkim sistemom. Pozdrav. Z
|
Molim vas ne pisite vas borj javno.
Zana verujem da nisi imala nameru da ih ''ofiras''?
:(
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bojan1981
(Poruka 64457)
Molim vas ne pisite vas borj javno.
Zana verujem da nisi imala nameru da ih ''ofiras''?
:(
|
Haaaaaa? Nameru da radim šta? Svi su napisali brojeve (hiljade ili stotine sa xx), nisam ja na ovom forumu od sinoć, niti pričam bukvin jezik: ko ne shvati šta sam pitala, šta ću ja sad tu, to se ne uči po forumima nego u školskim klupama. A d'izvineš, ti baš imaš visoko mišljenje o našim članovima :belj: Z
|
Hvala puno. Shvatio sam dobru neameru ;) Moj broj je 10xxx Malo sam kasnije poslao formular, ali Boze moj, cekacemo koliko treba. Inace, sada cekam mail koje sadrzine? Ja mislim da na onom 'bulletu' moj broj vec krecu da zakazuju. Jel sada samo cekam, ili bi trebalo da pratim nesto negde?
Pozdrav
|
lerrberr@yahoo.com |
27.10.2016 12:32 |
Da li moze neko da mi kaze kad mogu da ocekujem poziv za intervju? Moj br.20***. Poslao sam aplikaciju 14.5
|
BetterFuture |
27.10.2016 13:17 |
Citat:
(Poruka 64461)
Hvala puno. Shvatio sam dobru neameru ;) Moj broj je 10xxx Malo sam kasnije poslao formular, ali Boze moj, cekacemo koliko treba. Inace, sada cekam mail koje sadrzine? Ja mislim da na onom 'bulletu' moj broj vec krecu da zakazuju. Jel sada samo cekam, ili bi trebalo da pratim nesto negde?
Pozdrav
|
Bez obzira sto je Vas broj current, posto ste tek sada poslali DS-260, potrebno je odredjeno vreme da se izvrsi provera. Verovatno ce Vam u januaru poslati mail o promeni statusa i zakazati Vam intervju za mart. Mozda se sve to pomeri za mesec dana unapred, tj. decembar-februar. Znaci, samo cekate mail...
|
BetterFuture |
27.10.2016 13:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lerrberr@yahoo.com
(Poruka 64464)
Da li moze neko da mi kaze kad mogu da ocekujem poziv za intervju? Moj br.20***. Poslao sam aplikaciju 14.5
|
Prosle godine su CN od 19200-20800 imali intervju u martu, a preko 20800 u aprilu. Otprilike bi i ove godine moglo tako da bude. U svakom slucaju, minimum 6 nedelja od intervjua bicete obavesteni.
|
nikolaknezevic |
27.10.2016 14:03 |
Spremam papire za intervju u Decembru 2016 pa još jednom da proverim sve...
Dragi svi,
Pripremam dokumentaciju za intervju kojeg su nam zakazali u decembru, kao i lekarski pregled kojeg planiramo da uradimo desetak dan pre intervjua. Uzimajući u obzir informacije koje sam pročitao sa zvaničnog sajta ovo su mandatory docs, ali ako sam nešto izostavio ili ako imate neki koristan savet pred intervju biću vam zahvalan da ga iznesete.
Dakle, poneću za sobom sledeće. Bio bih zahvalan da me dopunite ukoliko sam eventualno nešto propustio. Hvala.
- Diplome srednje škole i diplome visokog obrazovanja i doktorskih studija.
- Dokumenta koja dokazuju radno iskustvo. To će biti interesantno. Zadnjih 4 godine radim kao predsednik think-thanka u kojem sam zaposlen a prethodnih 10 kao senior developer u IT-u...
- Izvodi iz matične knjige rođenih za sve članove porodice. (Na srpskom ili engleskom?)
- Izvod iz matične knjige venčanih.
- Vojna knjižica koju sam izgubio? :)
- Dokument o neosuđivanju ili uverenje iz MUPa? (predpostavljam da se to podrazumeva pod police certificate)
-Fotografije (po dve 22 mm x 35 mm i 51 x 51 mm)
-Poziv za intervju
-Potvrda o popunjenim formularima DS-260
-Rezultati lekarskog pregleda
|
treba Vam samo diploma zadnjeg stecenog obrazovanja
mislim da Vam nista ne treba vezano za radno iskustvo kao ni vojna knjizica
|
@NikolaKnezevic
Postovani,
Forum zelena lutrija broji preko 13.000 clanova i kada bi svaki od njih krenuo da zapocinje novu temu bez potrebe zamislite na sta bi licio forum?
Prilikom otvaranja nove teme dobijate obavestenje da prvo proverite da li postoji tema koja se odnosi na tematiku vaseg trenutnog interesovanja. Molim vas da to sledite kako bismo sprecili nepotrebno zatrpavanje foruma.
Unapred zahvalan,
Moderator
|
nikolaknezevic |
27.10.2016 20:37 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
(Poruka 64470)
@NikolaKnezevic
Postovani,
Forum zelena lutrija broji preko 13.000 clanova i kada bi svaki od njih krenuo da zapocinje novu temu bez potrebe zamislite na sta bi licio forum?
Prilikom otvaranja nove teme dobijate obavestenje da prvo proverite da li postoji tema koja se odnosi na tematiku vaseg trenutnog interesovanja. Molim vas da to sledite kako bismo sprecili nepotrebno zatrpavanje foruma.
Unapred zahvalan,
Moderator
|
Poštovani, hvala Vam na obaveštenju. Imaću to na umu.
|
slucajni_prolaznik |
28.10.2016 04:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nikolaknezevic
(Poruka 64467)
Dragi svi,
Pripremam dokumentaciju za intervju kojeg su nam zakazali u decembru, kao i lekarski pregled kojeg planiramo da uradimo desetak dan pre intervjua. Uzimajući u obzir informacije koje sam pročitao sa zvaničnog sajta ovo su mandatory docs, ali ako sam nešto izostavio ili ako imate neki koristan savet pred intervju biću vam zahvalan da ga iznesete.
Dakle, poneću za sobom sledeće. Bio bih zahvalan da me dopunite ukoliko sam eventualno nešto propustio. Hvala.
- Diplome srednje škole i diplome visokog obrazovanja i doktorskih studija.
- Dokumenta koja dokazuju radno iskustvo. To će biti interesantno. Zadnjih 4 godine radim kao predsednik think-thanka u kojem sam zaposlen a prethodnih 10 kao senior developer u IT-u...
- Izvodi iz matične knjige rođenih za sve članove porodice. (Na srpskom ili engleskom?)
- Izvod iz matične knjige venčanih.
- Vojna knjižica koju sam izgubio? :)
- Dokument o neosuđivanju ili uverenje iz MUPa? (predpostavljam da se to podrazumeva pod police certificate)
-Fotografije (po dve 22 mm x 35 mm i 51 x 51 mm)
-Poziv za intervju
-Potvrda o popunjenim formularima DS-260
-Rezultati lekarskog pregleda
|
- kopije (obicne) zavrsnog obrazovanja ce uporediti sa originalima i zadrzati, ostale originale (kao i obicne 'za svaki slucaj' kopije) mozete poneti 'na uvid'
- dokazi o radnom iskustvu su nepotrebni, ukoliko zadovoljavate uslove lutrije po pitanju skolovanja
- izvodi na srpskom
- mislim da od vojske nista ne treba, a ako i treba, sigurno je u pitanju potvrda o regulisanju vojne obaveze (ili tako nesto) iz vojnog odseka, a nikako knjizica
- izvod iz kaznene evidencije iz policije je potreban, a uverenje iz suda da se protiv vas ne vodi postupak (koliko sam cuo) nije potreban ukoliko na izvodu iz policije nema nista
|
Pozdrav ljudi :)
Evo da se javim iz New York-a :)
Sleteo juce, odmah otisao na Halloween zurku, dodao 6h nespavanja i ustao danas kao nov...
Ne znam da li ima posebna tema za ove stvari, ali valjda je ovde ok sto pisem.
Imigraciono je kao i ambasada - formalnost. Date koverat i pasos i to je to.
Sutra idem za posao nesto da vidim... trazim stan itd... prosao je day 1 :)
Pozdravljam Vas sve, srecno i vidimo se u NY ako Vam je u prolazu ;)
|
Neka je sa srećom Tomin! :bravo:
Pitanje za one koji su već bili na razgovoru...jeste li možda uz ostale papire predavali i bankovne izvode?
|
Kilimandzaro |
31.10.2016 15:02 |
Tomin srecno! Ti si opet povukao nogu! :1081::1081:
Javljaj kako ide trazenje posla, nalazenje stana. Iako smo iscitali sve, nama koje sve to isto ubrzo ceka, sveze informacije uvek znace :)
Nikola,
-ne treba vojna, vec izvod iz odseka (muz je to dobio za 5 minuta na Zvezdari), ali nisu uzeli na intervjuu - mozda i zato sto sam ja nosilac.
-Sto se diplome tice, samo najvisu pokazujete - rekla bih doktorske u vasem slucaju. I ja sam ponela srednju skolu, nisu ni uzeli na salteru, niti muzevljeva dokumenta o skoli (mada posto nigde ne pise da za partnera koji nije nosilac, pola ove dokumentacije ne treba, ja bih opet sve ponela za njega kao i za sebe da ponovo idemo).
- ne dokazujete radno iskustvo ako ste eligible prema kriterijumu skole (sto vi jeste)
- Sto se izvoda i rodjenih i vencanih tice, ne treba prevod, samo originali i kopija (obicna - ne overena)
- mup jeste police certificate, mi smo izvadili oba (i sudski), ali kazu da ne treba ako je mup cist (mislim da nam sudski nisu ni uzeli, ali nisam sad sigurna).
-Zapravo vidim da je @SLucajni prolaznik sve lepo objasnio, ali ajde kad otkucah sve ovo nek ostane :)
@Sookie - nismo nosili izvode iz banke
|
Za Better Future (azuriranje)
CN 12xxx
DS 260 sent 12.10.2016.
|
@ Kilimandzaro
Hvala na informaciji.
Ja sam od ljudi koji su u proteklih par godina dobili na lutriji čula da su nosili bankovne izvode sa sobom.
No dobro, ne košta ništa pripremiti ih. Pa ako budu tražili....dobit će ih. :==D:
|
Ljekarski zakazan za 29.11. Od onoga sto treba za BiH na ljekarskom 4 fotke 4x3cm, pasos, adresa na kojoj ce te biti u Americi (ako nemate nije problem) i karton evidencije vakcina (vadite kod porodicnog). Cijena je 220km (110eura). To je sto se tice BiH. Interviju 19.12. Ovo je sto se tice Eurofarm klinike u Sarajevu. Pozdrav
|
bojan1981 |
01.11.2016 04:03 |
Bravo Tomin.
Aj nam malo daj informacija oko imigraciog kada nakon sletanja.
Sta, kako...?
Nadam, se da ces se jos javljati i prenositi nam iskustva.
Srecno!
:)
|
zbog cega im na ljekarskom pregledu trebaju slike i bas 4 da im trebaju? i jel problem ukoliko se ne posjeduje karton o vakcinama?
|
BetterFuture |
01.11.2016 12:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik anesano
(Poruka 64528)
zbog cega im na ljekarskom pregledu trebaju slike i bas 4 da im trebaju? i jel problem ukoliko se ne posjeduje karton o vakcinama?
|
Ukoliko ne posedujete karton, racunace da niste skoro ni vakcinisani pa cete na lekarskom primiti sve potrebne vakcine. I platiti ih, naravno.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik anesano
(Poruka 64528)
|
Nzm zbog cega im trebaju takvu informaciju sam dobio kada sam razgovarao sa dr. Eldinom Cengic iz klinike Eurofarm gdje se obavljaju pregledi, nije problem neposjedujem ga ni ja i znam da nisam primio vakcine u zadnjih 10godina zato cu otici kod svog doktora i primiti dvije sto mi trebaju tj. tetanus i mmr da ne placam bog zna koliko tamo u Sarajevu
|
Hvala Kilimandzaro, nema problema, pisacu sve.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bojan1981
(Poruka 64525)
Bravo Tomin.
Aj nam malo daj informacija oko imigraciog kada nakon sletanja.
Sta, kako...? :)
|
Ma nista, u avionu popunite sve ono kao i ostali putnici / turisti za carinu da ne unosite sunke, kobasice, rakije itd...
Nakon sletanja idete ka Imigracionom koji je manje vise isti za sve... ali gledate znak "first time ESTA" tu idemo mi, mada su tu ulazili u b1/b2...
Dodjete na salter, hello sir, date pasos i package sto oni kazu, odnosno kovertu i to je to. Covek me bukvalno vise nista nije ni pitao.
Da ne spamujem u thread za intervju, kad bude sta pisacu Vam u... napravicu neku temu vec ako vas interesuje.
U svakom slucaju imacu par vaznih informacija za posao... za sta jos nemam nista konkretno.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zmija
(Poruka 64532)
Nzm zbog cega im trebaju takvu informaciju sam dobio kada sam razgovarao sa dr. Eldinom Cengic iz klinike Eurofarm gdje se obavljaju pregledi, nije problem neposjedujem ga ni ja i znam da nisam primio vakcine u zadnjih 10godina zato cu otici kod svog doktora i primiti dvije sto mi trebaju tj. tetanus i mmr da ne placam bog zna koliko tamo u Sarajevu
|
Hvala puno na odgovoru i na informacijama. Uglavnom neka je sa srecom i da Vam sve prodje u najboljem redu. Svako dobro ;)
|
Country of Chargeability
Da ne otvaram novu temu bezveze, uglavnom, vec je bilo slicnih situacija - ja sam rodjen u Njemackoj, i to je sve sto imam sa tom zemljom. Ja, roditelji, supruga, djeca, svi smo BiH drzavljani, gdje sam proveo i vecinu zivota.
Tehnicki gledano, trebao sam navesti Njemacku kao country of chargeability, ali nisam, (u tom momentu mi jednostavno nije imalo smisla), nego sam stavio BiH.
Vidim da je bilo sicnih situacija, i da ako je regija (EU) ista, i obije zemlje se kvalifikuju, i nema nekih kvota, nije bilo nekih problema.
Opet, ne bih volio da ja budem primjer na kojem ce primjeniti pravilo 100% (mada opet, tehnicki gledano, mogu se pozvati na suprugin country of chargeability).
Ima li neko da iz prve ruke moze pojasniti kako je ovo izgledalo na njenom/njegovom primjeru?
|
bojan1981 |
03.11.2016 00:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tomin
(Poruka 64533)
Hvala Kilimandzaro, nema problema, pisacu sve.
Ma nista, u avionu popunite sve ono kao i ostali putnici / turisti za carinu da ne unosite sunke, kobasice, rakije itd...
Nakon sletanja idete ka Imigracionom koji je manje vise isti za sve... ali gledate znak "first time ESTA" tu idemo mi, mada su tu ulazili u b1/b2...
Dodjete na salter, hello sir, date pasos i package sto oni kazu, odnosno kovertu i to je to. Covek me bukvalno vise nista nije ni pitao.
Da ne spamujem u thread za intervju, kad bude sta pisacu Vam u... napravicu neku temu vec ako vas interesuje.
U svakom slucaju imacu par vaznih informacija za posao... za sta jos nemam nista konkretno.
|
Ocekujemo izvestaje!
:)
Srecno u pronalazenju posla.
Pisi i najmanje gluposti.
|
Hello drugari
Lekarski zakazan u Smiljanicevoj za 28.11. 9h. Potrebna dokumentacija,pasos,4 slike i potvrda o primljenim vakcinama (tetan,mmr i grip),ako ste primili u poslednjih 10god,ako niste primite sada ili kod njih na pregledu gde se placa
Toliko za sad..
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:01. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.