- -
Dv-2019
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)
Filip991 |
25.11.2017 16:37 |
Pozdrav svim članovima foruma. Iako odavno pratim forum, po prvi put pisem.
Poslao sam svoju prvu prijavu za zelenu kartu u oktobru, u nadi da ću ostvariti svoj Američki san :)
Želim da svima poželim sreću!
|
Ljudi, također svima sretno sa Vašim prijavama.
Ove godine prvi put je išla moja prijava prema US, al' možda i posljednji, ako me izvuku...:obrva:
Inače, sam kompjuteraš, te delam u struci, te ću svakako i na taj način pokušati u narednim godinama uz prijave na DV doći do poslodavaca iz US.
Inače, po netu se svašta piše, te ljudi svašta briju, al' obično ne raspravljam o tome što ja mogu, nego jednostavno djelujem, te prvenstveno sebi, a posredno i drugim pokažem što mogu.
Ili, kako bi rekli na engleskom: "Hard work works!". Sve drugo je po meni teški bullsh*t.
Sretno, još jednom svima....
:guns2:
|
Razlozi (naši), za odlazak u USA
Izvinjavam se, promašena tema.
Mislio sam u Razlozi (naši), za odlazak u USA.
|
Andjelka_91 |
01.12.2017 19:49 |
First name u prijavi
Pozdrav svima! :)
Interesuje me, ako neko može da mi da proverenu informaciju... U prijavi sam za First Name stavila "Andjelka", pa bih volela da znam, ukoliko me izvuku, da li će mi poništiti prijavu jer kod njih ne postoji slovo DJ? U pasošu mi piše Anđelka, pa sam zato stavila DJ. Za Ž, Š, Č, Ć mi je ok, ali to slovo u mom imenu me buni.
Hvala unapred
|
Markonato |
01.12.2017 20:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andjelka_91
(Poruka 69803)
Interesuje me, ako neko može da mi da proverenu informaciju... U prijavi sam za First Name stavila "Andjelka", pa bih volela da znam, ukoliko me izvuku, da li će mi poništiti prijavu jer kod njih ne postoji slovo DJ? U pasošu mi piše Anđelka, pa sam zato stavila DJ. Za Ž, Š, Č, Ć mi je ok, ali to slovo u mom imenu me buni.
Hvala unapred
|
Andjo nemoj da brines DJ i treba da stavis,moj grad odakle sam sadrzi đ pa sam ja probao da stavim đ ali mi izbacilo da to nepodrzava mora DJ tako i da si probala da ukucas đ ne bi ti uspelo.
|
Katleja Liki |
01.12.2017 20:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andjelka_91
(Poruka 69803)
Hvala unapred
|
Postovana, na sledecem linku: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...t=1877&page=21, imate svjeze iskustvo forumasa Mister Nice-a, koji je uspjesno pozelenio. Izmedju ostalog, napisao je da je i on pogrijesio u prijavi i da je slovo Đ, napisao kao Dj, a trebao je D i nije imao problema oko toga. Bez brige oko toga, najvaznije je da Vas izvuku. Koristeci opciju pretrage, mozete pronaci sve sto Vas zanima u vezi lutrije, jer i na ovo pitanje je odgovoreno vise puta. Srecno i srdacan pozdrav.
|
Marple29 |
07.12.2017 16:51 |
Pozdrav svim članovima foruma i puno sreće! Meni je prva prijava, a dečkova druga. Jago dugo pratim forum sve pohvale, puno korisnih informacija na jednom mestu. Divno je što svaka generacija prijavljenih deli svoja iskustva, što ona sa pozitivnim ishodom ali i ona da ne treba odustati.:inluv:
|
asromaman10 |
12.12.2017 10:25 |
Nisam upisao cn broj
pozz. Da li je moguce ikako proveriti da li ste izvuceni ili ne ako niste upisali Confirmation Number koji se dobije nakon prijave ? hvala
|
Cao
Nije moguce bez confirmation number,to se sacuva nakon prijave:book:
|
Da
Meni rekose ne moze,nisam znala...
Izvinjavam se.. :=V::1097:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik rori
(Poruka 69880)
Meni rekose ne moze,nisam znala...
Izvinjavam se.. :=V::1097:
|
Ljudi pričaju svašta. Ovde se mogu naći prave informacije. Treba samo čitati. Ovo je prava riznica saveta i vesti. :1072:
Ja sam puno stvari naučio na ovom forumu. :1072:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik asromaman10
(Poruka 69877)
pozz. Da li je moguce ikako proveriti da li ste izvuceni ili ne ako niste upisali Confirmation Number koji se dobije nakon prijave ? hvala
|
Moguce je. Ulogujte se na sajt lutrije
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/...eckStatus.aspx
I odete na ono gde vam pise plavim malim slovima 'Forgot Confirmation Number' ,zatim kliknete tu i pisace vam sta je potrebno da uradite da bi proverili jeste li izvuceni ili niste i dobicete Confirmation number da biste mogli da proverite :) Sa Srecom :1072:
|
U pravu si
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson
(Poruka 69884)
Ljudi pričaju svašta. Ovde se mogu naći prave informacije. Treba samo čitati. Ovo je prava riznica saveta i vesti. :1072:
Ja sam puno stvari naučio na ovom forumu. :1072:
|
Da znam,iscitala sam skoro sve teme koje me trenutno interesuju ali mislim da sam naletela da je neko napisao da je problem ako se izgubi broj...mozda mi se i ucinilo ko zna....slazem se,pa ovaj sajt je pravo blago! ★★★★★ :1081:
|
branka 87 |
26.12.2017 16:21 |
e mail
Pozdrav svim clanovima i puno srece!
Ako neko moze da mi da savjet, informaciju bila bih vam zahvalna...naime, e mail adresi koju sam navela u prijavi, nazalost ne mogu da pristupim jer je sifra u medjuvremenu zaboravljena :no: :udri::udri: Sta dalje da se radi?
|
BetterFuture |
26.12.2017 17:51 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik branka 87
(Poruka 70007)
Pozdrav svim clanovima i puno srece!
Ako neko moze da mi da savjet, informaciju bila bih vam zahvalna...naime, e mail adresi koju sam navela u prijavi, nazalost ne mogu da pristupim jer je sifra u medjuvremenu zaboravljena :no: :udri::udri: Sta dalje da se radi?
|
Trebalo bi da mozete da resetujete svoju sifru. Na kom nalogu/domenu imate email adresu?
|
Corokalo |
26.12.2017 22:07 |
Dv2019
Cao narode,
još mi je rano da se brinem ali evo ja razmisljam.Prijavila sam se sa porodicom tj.ja i suprug sa djecom u 2 prijave u oktobru,iz Bih-Banja Luka, pa me zanima ima li nas još puno iz iste zemlje.
veliki pozdrav i srecno nam svima
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Corokalo
(Poruka 70009)
Cao narode,
još mi je rano da se brinem ali evo ja razmisljam.Prijavila sam se sa porodicom tj.ja i suprug sa djecom u 2 prijave u oktobru,iz Bih-Banja Luka, pa me zanima ima li nas još puno iz iste zemlje.
|
Pozdrav Vama :) Nema potrebe za brigom,ipak je sve ovo lutrija i sreca je glavni faktor :) Veliki Pozdrav vama i Srecno u Maju :1072:
|
Ima, ima, HERCEGOVINAAAAA :D :D
Mislim da sam jedini iz moje regije :D
Pozdrav i sretno :D
|
branka 87 |
27.12.2017 23:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 70008)
Trebalo bi da mozete da resetujete svoju sifru. Na kom nalogu/domenu imate email adresu?
|
Na Yahoo, nalog je otvoren prije desetak godina, alternativni mail nije vise aktivan, takodje ni broj tel, a nemam ni odgovore na secret questions....Ranije je resetovanje bilo dozvoljeno preko Facebook ili Gmail naloga, ali Yahoo je izmijenio pravila i na taj nacin nije vise moguce. :mad::mad::mad::ohman:
|
BetterFuture |
28.12.2017 00:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik branka 87
(Poruka 70016)
Na Yahoo, nalog je otvoren prije desetak godina, alternativni mail nije vise aktivan, takodje ni broj tel, a nemam ni odgovore na secret questions....Ranije je resetovanje bilo dozvoljeno preko Facebook ili Gmail naloga, ali Yahoo je izmijenio pravila i na taj nacin nije vise moguce. :mad::mad::mad::ohman:
|
Probajte preko ovog linka da dobijete pomoc od Yahoo podrske.
|
BetterFuture |
28.12.2017 00:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 70017)
Probajte preko ovog linka da dobijete pomoc od Yahoo podrske.
|
Na ovoj stranici imate broj telefona za pomoc, ali takodje, na zalost, pise i sledece:
" Important Note: If you can't answer the secret question and you do not have access to your alternate e-mail address or phone number, there is nothing else you can do as Yahoo is not able to tell that you are the legitimate owner."
|
supernoproblemo |
29.12.2017 01:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Corokalo
(Poruka 70009)
Cao narode,
|
Ima nas, ja sam iz Srpca i takodje dvostruka prijava ja i supruga pa ako bude malo srece vidimo se u Americi 😀
|
samsung11 |
20.02.2018 01:48 |
Kako je forum mrtav jos koji mjesec :==D::drool::beer:
|
Polako, videces kako ce zivnuti kada izadju rezultati, srecno :67:
Mada i sada ima aktivnih clanova koji pisu svoja iskustva i pomazu drugima ...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik samsung11
(Poruka 70667)
|
Pogledaj malo ostale teme. Ima zanimljivih stvari. Tako sam i ja ubijao vreme do izvlačenja.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik samsung11
(Poruka 70667)
|
Cini vam se :;D: Iscitajte ostale teme dok cekate Maj,brzo ce proci :)
Forum je prava riznica :1081:
Srecno vam bilo u Maju :1081:
|
Traveler |
18.03.2018 12:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
(Poruka 70668)
Polako, videces kako ce zivnuti kada izadju rezultati, srecno :67:
Mada i sada ima aktivnih clanova koji pisu svoja iskustva i pomazu drugima ...
|
Caooo drugari, moze jedno pitanjece mozda je glupo,
Mozda je vec bilo postavljeno (u tom slucaju se izvinjavam)
Da li mogu kada dodjete na intervju nakon sto ste izvuceni na GC da vas odbiju? A da niste nikad osudjivani itd.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Traveler
(Poruka 70949)
Caooo drugari, moze jedno pitanjece mozda je glupo,
Mozda je vec bilo postavljeno (u tom slucaju se izvinjavam)
Da li mogu kada dodjete na intervju nakon sto ste izvuceni na GC da vas odbiju? A da niste nikad osudjivani itd.
|
Pozdrav vama i dobrodosli na forum :1072:
Ako imate svu dokumentaciju ne bi trebalo da bude problema :) Mogu da vas odbiju jedino ako vide da je brak bio zbog GC,ili ukoliko nemate 4 godine redovnog skolovanja po njihovom zakonu. Ovako ne treba da brinete :) Svako ko je izvucen na lutriji,dobio je vizu,nisam cula da je do sada neko bio odbijen. Srecno :1072:
|
Ja koliko se sećam bio je slučaj samo jednog člana koji je imao zavrsenu čini mi se srednju bogoslovsku skolu koja nije ekvivalentna njihovom četvorogodišnjem obrazovanju, pa mu je to pravilo problem.
Čak mislim da je bila neka mogućnost i da to ispravi, ali je član kasnije odustao od lutrije.
Ako ispunjavaš uslove, nemaš brige. Samo prvo moraš biti izvučen :)
|
Traveler |
18.03.2018 18:14 |
Hvala vam mnogo na odgovorimaa, divni ste. I suprug i ja imamo zavrsenu visoku inzenjersku (3god) a srednje su nam strucne njemu pravna meni tehnicka PTT 😃 prelistavam forum odlican je ima zaista korisnih informacija. :bravo:
|
Traveler |
18.03.2018 18:16 |
Aaaa sto se braka tice nije zbog gc nikako, od srednje smo u vezi, a i mozemo dokazati s obzirom da putujemo za jedno proteklih 7god veze i par meseci braka hahahhaha😂😂😂 a i tu su slike i slikeeee, a i 2puta smo isli u usa na w&t sve regularno, naravno cisti pred zakonom 🤗🤗🤗🤗🙂🙂🙂🙂🙂
|
Citat:
(Poruka 70958)
Aaaa sto se braka tice nije zbog gc nikako, od srednje smo u vezi, a i mozemo dokazati s obzirom da putujemo za jedno proteklih 7god veze i par meseci braka hahahhaha😂😂😂 a i tu su slike i slikeeee, a i 2puta smo isli u usa na w&t sve regularno, naravno cisti pred zakonom 🤗🤗🤗🤗🙂🙂🙂🙂🙂
|
Ako je tako onda nema potrebe da brinete,bice sve u najboljem redu :) za kada vam je zakazan intervjuu? Puno Srece vam zelim :1072::
|
Flastercina |
19.03.2018 14:50 |
Pozdrav svima!
Da li neko može da mi kaže da li nekako sada mogu da proverim svoj status za DV2019 ili to tek od maja kad krene izvlačenje?
Hvala unapred i nek je sa srećom svima!!!
|
Traveler |
19.03.2018 15:27 |
Opet ja, pomoc please. U trenutku popunjavanja prijave sam pisala devojacko prezime a bila sam udata 10 dana vec, ali sva dokumenta su mi u trenutku prijave bila na devojacko prezime, muzevljevo sam uzela tek posle mesec dana od svadbe, iliti 20dana nakon prijave za gc, da li to moze biti problem. P.S nemam intervjuu jos uvek ne znam ni da li sam izvucena ali zbog uzasne treme nervoze svega prikupljam informacije, da budem obavestena ukoliko budem srecan dobitnik 😂 da znam da li imam cemu da se nadam :smrc: ili da odmah dizem ruke:wtf::book:
|
Traveler |
19.03.2018 15:30 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Flastercina
(Poruka 70965)
Pozdrav svima!
Da li neko može da mi kaže da li nekako sada mogu da proverim svoj status za DV2019 ili to tek od maja kad krene izvlačenje?
Hvala unapred i nek je sa srećom svima!!!
|
Heeej koliko ja znam tek u maju krece i tada mozes proveriti, i ja cekam tooooo 🙂🙂🙂🙂🙂 srecnooo
|
BetterFuture |
19.03.2018 17:16 |
Citat:
(Poruka 70967)
Opet ja, pomoc please. U trenutku popunjavanja prijave sam pisala devojacko prezime a bila sam udata 10 dana vec, ali sva dokumenta su mi u trenutku prijave bila na devojacko prezime, muzevljevo sam uzela tek posle mesec dana od svadbe, iliti 20dana nakon prijave za gc, da li to moze biti problem. P.S nemam intervjuu jos uvek ne znam ni da li sam izvucena ali zbog uzasne treme nervoze svega prikupljam informacije, da budem obavestena ukoliko budem srecan dobitnik 😂 da znam da li imam cemu da se nadam :smrc: ili da odmah dizem ruke:wtf::book:
|
Samo da budete izvuceni, drugo ne treba da Vas opterecuje. Srecno!
|
Filip991 |
01.04.2018 20:01 |
Pozdrav svim članovima foruma, a posebno onima koji nestrpljivo iščekuju rezultate DV2019, medju kojima sam i ja sa svojom prvom prijavom. :)
Kako se bliži taj veliki trenutak objave izvučenih aplikanata, nervoza postaje sve veća. Valjda je to normalno :D
A raste i pri pomisli na to što u USA nemam bliskih poznanika koji bi mi pomogli oko te neophodne adrese u USA, i oko smernica za snalaženje pri samom dolasku.
Veliki je ovo zalogaj, posebno kada nemate nekog bliskog, ali ako je nešto suđeno, verujem da će se skupiti kockice i da će sve biti dobro. Bitno je to da je želja,borbenost i istrajnost nepokolebljiva.
Da li je neko imao ovakvo iskustvo, ili je neko u ovakvom položaju sad? Imate li predlog, savet, kako rešiti ovaj problemčić, ili, ima li možda neko ko je voljan da pomogne u ovakvim situacijama?
|
svetlana33 |
05.04.2018 15:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Filip991
(Poruka 71098)
Da li je neko imao ovakvo iskustvo, ili je neko u ovakvom položaju sad? Imate li predlog, savet, kako rešiti ovaj problemčić, ili, ima li možda neko ko je voljan da pomogne u ovakvim situacijama?
|
Pozdrav Filipe,
Kao što si i sam mogao primetiti na ostalim podforumima ove web stranice, to je za nas (kojih naravno itekako mnogo ima u istom položaju, također i ja sama) za sada, nažalost sasvim sporedna stvar, obzirom na činjenicu da retki srećnici budu i izabrani na lutriji, mada to izgleda drugačije.
Elem, nadam se da ćemo svi, ili bar mnogi ovde, jednog dana imati- te- nazovi "slatke brige "..a do tada..svima nama potrebno je puno puno sreće na izvlačenju u maju.
P.S. evo- ja se svakako pridružujem želji za zajedničkim online druženjem svih samotnjaka koji budu izvučeni i nemaju "clue" šta i kako dalje..pa da zajednički pokušamo doći do rešenja, naravski posle izvlačenja :)
|
Filip991 |
06.04.2018 13:58 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33
(Poruka 71139)
Pozdrav Filipe,
Kao što si i sam mogao primetiti na ostalim podforumima ove web stranice, to je za nas (kojih naravno itekako mnogo ima u istom položaju, također i ja sama) za sada, nažalost sasvim sporedna stvar, obzirom na činjenicu da retki srećnici budu i izabrani na lutriji, mada to izgleda drugačije.
Elem, nadam se da ćemo svi, ili bar mnogi ovde, jednog dana imati- te- nazovi "slatke brige "..a do tada..svima nama potrebno je puno puno sreće na izvlačenju u maju.
P.S. evo- ja se svakako pridružujem želji za zajedničkim online druženjem svih samotnjaka koji budu izvučeni i nemaju "clue" šta i kako dalje..pa da zajednički pokušamo doći do rešenja, naravski posle izvlačenja :)
|
Pozdrav Svetlana.
Do trenutka "Slatkih muka" tj. prvenstveno do objave rezultata izvlačenja u maju "držimo palčeve" za sve nas koji željno iščekujemo pozitivne rezultate lutrije. Naravno, online druženje na forumu je nezaobilazno. Hvala Bogu pa postoji ovaj super forum koji je od velike pomoći. Bolje rečeno hvala tvorcima ovog foruma :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:44. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.