ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

NullPointer 22.08.2017 11:50

Hvala puno na odgovorima, izvinjavam se što sam promašio temu. Iz nekog razloga sam mislio da je ovo spam tema za generalna pitanja :)

DS-260 sam poslao negde u aprilu ili maju, nisam siguran koji tačno datum.

tile83 22.08.2017 17:14

Saborci, please ako neko ima ideju ako bih poslala ds-260 u sept. A broj je 00004 kad bih otprilike mogla ocekivati intervju?

BetterFuture 22.08.2017 17:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tile83 (Poruka 68175)
Saborci, please ako neko ima ideju ako bih poslala ds-260 u sept. A broj je 00004 kad bih otprilike mogla ocekivati intervju?

Verovatno mart/april, sudeci po prethodnoj godini. Zavisi koja ce biti dinamika zakazivanja i da li bi slali pocetkom ili krajem septembra. Mada, moze da bude i februar ili maj, ali sa manjim sansama za to.

tile83 22.08.2017 21:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 68176)
Verovatno mart/april, sudeci po prethodnoj godini. Zavisi koja ce biti dinamika zakazivanja i da li bi slali pocetkom ili krajem septembra. Mada, moze da bude i februar ili maj, ali sa manjim sansama za to.

Hvala puno, videcemo jos da li cemo pocetkom ili krajem poslati, svakako cu javiti. Pozdrav!

Svenson 04.09.2017 19:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Supernaut (Poruka 68098)
Ja se brinem da to nema veze sa sledećim:

https://www.voanews.com/a/trump-to-j...n/3969235.html

U uvodu su definisali: "President Donald Trump on Wednesday endorsed a measure to dramatically reduce the number of low-skilled immigrants admitted to the United States and introduce a merit-based points system."

Znači, oni sa fakultetom i tehničkim zanimanjima ne treba da strahuju.

Tia 05.09.2017 10:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 68311)
U uvodu su definisali: "President Donald Trump on Wednesday endorsed a measure to dramatically reduce the number of low-skilled immigrants admitted to the United States and introduce a merit-based points system."

Mislite da bi to trebalo da utice na dv2018? Ako je pretstavio novi sistem poslednjih dana valjda bi trebalo da isti stupi na snagu u predstojecem krugu,ne u sred ovoga. Objavili bi eventualno smanjenje broja ili dopunske uslove. Valjda.

Katleja Liki 05.09.2017 14:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 68311)

Ovaj clanak je od 03. avgusta 2017., kao i u drugim clanicima koji su bili aktuelni pocetkom avgusta, govorilo se da predsjednik SAD-a zeli da promjeni zakon o imigraciji. Medjutim, o tome je ostalo samo na prici o predlogu zakona. Inace, to je jedan od zakona, koji od predloga zakona do donosenja konacnog zakona, potrebno je da prodje , u prosjeku minimum 6 mjeseci. Tako da nece uticati na dv 2018. Vjerovatno ni na dv 2019, koju svi cekamo. Usput receno, a vec i pomenuto ranije, republikanci su i ranijih godina govorili o ukidanju dv, pa nista od toga. Cak ima protivnika u redovima republikanaca. Ipak, kapital velikih kompanija, ima zadnju rijec. Srecno svima koji cekaju intervjue i onima koji cekaju dv 2019.

doE0 10.09.2017 17:36

ne znam za vas ali ja nestrpljivo iscekujem Visa Bulletin :D kasni!

DzokicaMicev 10.09.2017 19:41

U neradnim danima kao sto sam upoznat ne izlazi Visa Bulletin, mislim da I na drugim forumima su pisali o tome, tako da sutra najverovatnije ce biti :)

doE0 10.09.2017 20:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 68352)
U neradnim danima kao sto sam upoznat ne izlazi Visa Bulletin, mislim da I na drugim forumima su pisali o tome, tako da sutra najverovatnije ce biti :)

a vidis, od silnog uzbudjenja sam zaboravio da su subota i nedelja neradni dani :D

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:27.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.