Na koliko prije bi najbolje bilo zakazati ljekarski... ja sam pocetkom augusta na intervju pa sam mislio da se zakazem sredinom jula i jel se samo nazove jedan od ponudjenih doktora i sa njim dogovori ljekarski
|
IAM LI KO IZ BiH DA JE BIO U SKORIJE VRIJEME NA INTERV.., ILI DA MU JE ZAKAZAN INTERVJU U AMBASADI U SARAJEVU.. IMAM PITANJE OKO ONOG DODATKA ZA PREPERING SUPPORT DOCUMENTS OD AMBASADE JER MI NIKAKO NIJE JASNO ONAJ FORMULAR DS 2001... i ONO ŠTO SU ONI STAVILI... JER PO ONOME TI MORAS KAD PRIKUPIS SVE PAPIRE POTPISATI TAJ FORMULAR I POSLATI NJIMA POSTOM PA TEK ONDA DA TI ONI ZAKAZU INTERVJU A JA TO NISAM URADIO A NA ENTER STATUS CHECK DOSLA MI PROMJENA STATUSA I DATUM I VRIJEME KAD MI JE INTERVJU
|
SRBghost |
19.06.2014 07:15 |
Ne znam kako da ti pomognem oko pitanja, ali mogu da ti pomognem oko korisnickih pravila foruma - ne pisi velikim slovima.
|
Zaista ne razumem kako mislis u kom je rangu...?!
Ako mozes pojasni mi
|
Pitanje
Izvucen sam 1. maja u n. igri za zel. kartu, popunio Alien (DS260) 21.maja (kako sam ranije vec pisao). E sad me zanima:
1. Na kraju Alien (DS260) formulara stoji da moze da se stavi slika (ja nisam imao format odgovarajuci) ja je nisam stavio ali kad se logujem na sajt ambasade stoji da sam popunio formular. Dobio sam i konfirmaciju sa dva barkoda gde pise da je poslato u KCC. Zna li neko ili ima li neko da nije stavio sliku ili da li zna mora li slika da se stavi u Alien (DS260)?
2. Obzirom da sam izvucen 1. maja, a 25. popunio Alien (DS260) kad od prilike mogu ocekivati poziv tj da ce mi javiti oko zakazivanja?
HVALA
|
sonny_crockett
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett
(Poruka 46981)
Drzavljanstvo ti ne treba, a uostalom imas jos vremena, tako da budi strpljiv. U kom rangu ti je broj?
|
Zaista ne razumem kako mislis u kom je rangu...?!
Ako mozes pojasni mi
|
SRBghost |
19.06.2014 13:10 |
1. Ne treba ti fotografija uz DS-260 koji si popunjavao online. Nosices fotke na intervju.
2. Broj u rangu je DV20150000xxxxx..... Pitanje je da li ti je broj u grupi od 10000, 20000, 30000, 40000 ili manji ili veci....
|
?!
1. Ne treba ti fotografija uz DS-260 koji si popunjavao online. Nosices fotke na intervju.
2. Broj u rangu je DV20150000xxxxx..... Pitanje je da li ti je broj u grupi od 10000, 20000, 30000, 40000 ili manji ili veci....[/quote]
2015EU00009xxx ako na to mislis
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SasaVA
(Poruka 47082)
2015EU00009xxx ako na to mislis
|
Imas nizak broj. To je dobro, jer ces biti negdje novembar mozda decembar zakazan za intervju.
|
...
Iskreno ne znam popunio sam formulare koje sam prethodno naveo ali se izradih pa povadih sve pepire misleci da ce biti za mesec-dva ali ok... u principu obnovicu samo uverenja iz suda i supa sve ostalo ima vaznost..
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.