![]() |
Citat:
Taj, taj :) Ih, ima mi tebe da otpratimo pre januara u Amerike :) |
:)
Citat:
Da se i meni nesto lepo desi :) |
Koliko se u proseku ceka na odgovor iz KCC i kad se popunjavaju oni drugi formulari...?!
Citam i sve mi je bas konfuzno... |
nedoumica
Upravo citam ne sajtu USA ambasade:
Useljeničke vize -- Kontakt " Intervjui i lični dolazak u konzulat se moraju zakazati. Za podnošenje zahteva za usljenje, Lutrijskom DV programu, vereničkim vizama, transportnim pismima, i drugim informacijama u vezi sa imigracijom u SAD pozovite + 381 11 706-4000. Email: belgradeiv@state.gov ". Da li to znaci da treba da nazovem i da zakazem posto se iz prilozenog vidi da se odnosi i na Lutrijski program.... Zaista sto vise citam sve mi je konfuznije... |
Citat:
Procitaj malo starije postove ovde na forumu, imas sve detaljno objasnjeno kako ide procedura. Vidim da neki clanovi vec pokusavaju da ti pomognu ali da ignorises savete i ne postujes vreme ostalih clanova koji su potrosili da sve objasne, bas ljudima kao sto si ti, kojima treba objasnjenje i savet. Dakle, (ne pratim sve tvoje postove i neznam koji je trenutni status tvoje aplikacije) ako josuvek cekas termin za intervju, moras da sacekas da dobijes obavestenje iz KCC da imas zakazan termin u ambasadi, nakon kojeg obavestenja pocinjes da skupljas dokumentaciju koja je navedena u istom tom obavestenju. Termin za intervju ne zakazujes sam nego Kentucky Consular Centar zakazuje svima koji dodju na red za intervju za tekovni mesec. Znaci, termin zakazuje KCC, ti samo dobijas obavestenje o tome kada i je zakazan intervju, sta treba da obavis pre intervjua (lekarski, i gde da ga obavis) i koji su dokumenti neophodni da bi intervju proslo uspesno. |
..
Zaista ne zelim nikome oduzimati vreme i zahvalan sam svima koji su mi dali objasnjenje na bilo koji nacin pomogli da resim problem koji sam imao. Nemojte me pogresno shvatiti jer zaista sam bio zbunjen. HVALA i Vama na objasnjenju...
|
Da ne punim i ovaj topik mojim komentarima, pogledaj moje poruke po forumu, ja sam najmanje dva puta objasnjavao kako ide dalje procedura kad posaljes svoja dokumenta u KCC.
Long story short, naoruzaj se strpljenjem, a sve ostale informacije ces naci ovde na forumu :) Pozdav, |
Da konacno budem siguran, el moze jos jednom neko da mi potvrdi da li se prevode dokumenta na engleskom za intervju ili se nose originali I overene kopije? Znam da su ljudi pisali svoja iskustva I da nije potreban prevod, ali me bune ova njihova upustva za intervju.
Hvala na odgovoru |
Citat:
"Dear Mr. XXXXXXX, Thank you for your email. You need to bring all your documents in original with a photocopy. No translation is necessary if the document is in English or Macedonian. Kind regards, Immigrant Visa Unit" Verujem da je isti slucaj i u ambasadama u Beogradu i Sarajevu, ali da bidete sigurni, odete na sajt ambasade, nadjete kontakt, posaljete email i onda resite dilemu koja vas muci :) |
Ukoliko neko zna, zanima me dali ako imam affidavit of support, trebam pokazati u ambasadi da imam recimo stan na moje ime. Tako su me savetovali, ali ipak zelim da cujem razlicita iskustva. Havala :wtf:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:57. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.