![]() |
Citat:
Koliko sam razumio to bi znacilo da ti udjes prvi (jer si nosilac i moras da udjes prvi) u recimo prvom mjesecu dobijanja vize, tvoja zena i djete imaju oko 6 mjeseci od trenutka ljekarskog pregleda (koji se radi neposredno prije intrvjua) da udju i aktiviraju vizu odnosno GC, (a to je 5 mjeseci nakon tebe) i nakon toga se mogu odmah, odnosno u roku od par dana vratiti i doci ponovo u iducih 6 mjeseci. To bi znacilo da ti imas otprilike 11 mjeseci da budes sam i pripremis sve za njihovo preseljenje. Ako sam ovo pogresno shvatio, molim da me netko ispravi. Hvala |
LJudi mala pomoc!!!!!!
Juce sam imao intervju i nakon malo vecih problema sa njihovim sistemom koji je pao i ponovo se uspostavio pred kraj radnog vremena oko17h obavio sam intervju uspesno i sluzbenica ambasade mi je dala papir na kome pise da moram da odem na sajt www.usvisa-info.com kako bih se registrovao i naznacio gde cu pokupiti pasosna kojoj DHL adresi! Nakon povratka kuci registrovao sam se na taj sajt i zapisao adresu gde da pokupim dokumenta ,ali sa tog sajta mi nije stigao nikakav email o tome da sam se registrovao (da li je to uobicajno ?), a kada sam danas proveravao kakav mi je status tj. da li ima promena kod truckin number za pracenj posiljke pisalo je da nema nikakvih promena!!Da li je jos neko od dobitnika imao taj slucaj da mora otici na gore pomenuti sajt i registrovati se kako bi dobijo dokumenta i ako je posle koliko dan mu se promenio status tj. dobijo obasetenje o tome gde se nalazi posiljka? Izvinajvam se ako sam napravi konfuziju ali prosto ne znam sta da radim i koliko da cekam posto sam na itrevjuu prosao!!! hvala unapred |
To su uveli od skoro i niko ko je bio na intervjuu otkada je to uvedeno nije pisao svoja iskustva ovde, tako da ne znamo. Mislim da bi bilo najbolje da pozoves sutra ambasadu ako se nista ne promeni. Mozda da ti podelis svoje iskustvo sa intervjua? :)
|
Koliko sam j aupoznat sa radom DHL-a (moji u firmi ga koriste), tvoja posiljka ce biti predana tek danas (ako ti uopste zalepe vizu tako brzo) jer DHL prima posiljke do 15h. Iskreno, ocekuj promenu statusa tek za 3-4 dana jer smo mi toliko cekali da nam stignu pasosi sa turistickim vizama pre 2 godine.
|
Citat:
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...&postcount=975 |
Citat:
Citat:
Mi smo imali intervju 22.05.2014. i ništa nam nisu tražili. Samo je bitno da imate neku adresu na koju će vam stići GC i SSN. |
Citat:
|
Citat:
Caos i cestitam!!! :D Koliko sam shvatila vi ste prijavili jednu adresu, a idete na drugu. To je isto slucaj sa mnom, prijavljena mi je adresa prijatelja koji su LA, a putujem kod drugarice na floridu. E sad, ja mogu slobidno da im kazem to, ili mram da idem tamo gde sam napisala da idem, tj ciju sam adresu prijavila? Hvala unapred :;D: |
Joka 1809:
Slobodno im reci. NIko nikog ne tjera da ide tamo gdje nece. Ja sam promijenila 3 adrese: prvu u onom 230 formularu, drugu dostavila na intervjuu, a trecu (finalnu) dala na granici i na tu adresu mi je i dosla zelena karta. |
Citat:
Poštovani Ime i Prezime, Svrha ovog imejla je da vas obavesti da je Konzularno odeljenje predalo vaš dokumenat kurirskoj službi da vam ga vrati. U proseku su potrebna dva radna dana da paket stigne na lokaciju kurira. Broj avionskog tovarnog lista za paket je xxxxxxxxxx. Trebaćete ovaj broj da biste mogli podignuti svoj dokumenat. Imajte u vidu da se pasoši koji ne budu podignuti u roku 30 dana vraćaju u Konzularno odeljenje. Da biste saznali više informacija o trenutnom statusu dokumenta(a) ili listu identifikacionih iskaznica potrebnih za preuzimanje dokumenta(a), prijavite se na http://usvisa-info.com. Zapamtite da za prijavu u sistem treba da koristite broj pasoša, datum rođenja i državljanstvo. Za vašu referencu, broj pasoša koji mi imamo u svojoj evidenciji je: xxxxxxxxx. I to je to :) |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:17. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.