johnny_nyc |
05.07.2014 15:30 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 47310)
Samo da te ispravim. Jedina opcija je zavrsavanje vise skole (ne samo upis) pa onda prijava.
|
Imas pravo...nenamjerna greska :)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vladd015
(Poruka 47313)
A mozete li mi molim vas reci koji Job Zone je vozac kamiona?Ili mi ostaviti link na koji bih mogao ja pogledati.Hvala unapred
|
Pogledaj link ali mislim da ne ulazi u trazenu minimalnu kategoriju.
http://www.onetonline.org/find/
|
vladd015 |
06.07.2014 20:36 |
e to se zove kad covek nema srece,moji matorci su od onih starih fosila koji ne dozvoljavaju deci da uce skolu,nego ih teraju dfa uce zanat od kojeg nemas nista!Gospodo i Gospodje hvala vam na ulozenom trudu da mi pomognete.Pitam ja vas,jel ne postoji bilo kakva druga prilika da se igra zelena lutrija?:wtf:
|
SRBghost |
07.07.2014 07:22 |
Citat:
(Poruka 47326)
e to se zove kad covek nema srece,moji matorci su od onih starih fosila koji ne dozvoljavaju deci da uce skolu,nego ih teraju dfa uce zanat od kojeg nemas nista!Gospodo i Gospodje hvala vam na ulozenom trudu da mi pomognete.Pitam ja vas,jel ne postoji bilo kakva druga prilika da se igra zelena lutrija?:wtf:
|
Ima. Upises neku visu i zavrsis je. To ti je dovoljno, a sve ostale...
|
Citat:
(Poruka 47326)
|
Imas i opciju ako imas zenu da ona aplicira pa da idete preko nje. Samo pod uslovom da ona zadovoljava uslove za aplikaciju.
|
Da li je neko imao problem sa diplomom supruga/e ? Ja sam nosilac, a moj muz je izgubio fakultetsku diplomu :nene:....Citam iskustva i primecujem da za clanove porodice to nije uslov. Da li da bar uzmemo potvrdu od firme posto je njegovo zanimanje zadovoljava uslove o radnom iskustvu, sta mislite, ima neko ideju ? Ili da jednostavno za njega nista sem opstih dokumenata ne nosimo.
|
familly,
obzirom da si ti nosilac, ti ces samo nositi papire vezane za obrazovanje, muz sve ostalo kao i ti osim tih diploma faxa. Ali kad budete dolazili ovamo probaj da muz ipak nadje ili izvadi kopiju diplome, za svaki slucaj. (moja je onaj veliki format u ravnoj "futroli" pa nisam nikad ni imala sansu da je izgubim)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 47422)
familly,
obzirom da si ti nosilac, ti ces samo nositi papire vezane za obrazovanje, muz sve ostalo kao i ti osim tih diploma faxa. Ali kad budete dolazili ovamo probaj da muz ipak nadje ili izvadi kopiju diplome, za svaki slucaj. (moja je onaj veliki format u ravnoj "futroli" pa nisam nikad ni imala sansu da je izgubim)
|
Svakako planiramo da uzmemo diplomu, a posto je studirao elektroniku 5 godina moze sada da uzme master diplomu. Medjutim, rekli su nam na fakultetu da to ne moze biti pre septembra, a interju nam je u avgustu. Bitno mi je za sada da nije neophodno za intervju. Hvala puno.
|
mikagrubinen |
10.07.2014 09:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik familly
(Poruka 47424)
Svakako planiramo da uzmemo diplomu, a posto je studirao elektroniku 5 godina moze sada da uzme master diplomu. Medjutim, rekli su nam na fakultetu da to ne moze biti pre septembra, a interju nam je u avgustu. Bitno mi je za sada da nije neophodno za intervju. Hvala puno.
|
Mislim da u svakom slučaju može da uzme Uverenje da je diplomirao, mada kao što su vam već rekli to nije neophodno za njega za intervju.
|
elefteros |
10.07.2014 14:07 |
Društvo, drugar mi je juče poslao neki info koji je iskopao na fejsu (iz grupe Američke Ambasade) a u kojem stoji da svi koji imaju broj predmeta veći od 45000 neće ove godine biti pozvani na intervju? Da li je nekome to poznato?
|
Joka1809 |
20.07.2014 08:41 |
Dragi zelenasi i svi nadam se svi buduci sunarodnici :D
Zavrsila lekarski, intervju mi je zakazan za 23.07 u 08:30 ambasada Beograd, pa eto nadam se najboljem i pisem svoje utiske nadam se pozitivne kada se sve zavrsi :D
Zelela bih da se zahvalim svima koji su pisali svoje utiske, jer sve sam zavrsila sto se dokumentacije tice zahvaljujuci ovom forumu :D
Jos se dvoumim da li da vadim drzavljanstvo posto nemam vazece, jer vidim da ne treba ali ne znam da li da ponesem za svaki slucaj ??
Izvod iz maticne knjige rodjenih imam iz 2011 ali ako ne gresim to je sada trajno???
Pozdravljam vas sve i nadam se pomeranju cut off/a za sve sa velikim brojevima i zelim nam svima da zivimo americki san
ljubim vas sveeeeeeeeeeeee
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:14. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.