ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pitanja i odgovori - Q&A (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1327)

draskoni 09.03.2014 14:06

Obogacujemo vam okolinu!! :) Salim se,ima i ovde par ljudi poreklom iz Makedonije.Dosli sto zbog posla,sto zbog ljubavi! :)

belidelfin87 28.03.2014 14:53

[quote=noki;44462]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik draskoni (Poruka 44460)
Hvala Noki,zamenio sam komp,a nisam zapamtio CN negde na netu.Sad jos da se obradujem 1. maja i opusteno.

Svu srecu vam zelim u izvlacenju 1. maja
(a bas jedini nasi u blizini su jedan Makedonac sa zenom iz Ivanjice)

Pitanje, nesto bas i nerazume pa mala pomoc ako moze. Danas sam popunio i poslao prijavu za Zelenu lutriju. Neznam za koje i kada izvlacenje. Da li i ja mogu ocekivati da budem izvucen? Ako nije problem da mi pojasnis.

Hvala,

noki 28.03.2014 15:39

[quote=belidelfin87;44689]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 44462)

Pitanje, nesto bas i nerazume pa mala pomoc ako moze. Danas sam popunio i poslao prijavu za Zelenu lutriju. Neznam za koje i kada izvlacenje. Da li i ja mogu ocekivati da budem izvucen? Ako nije problem da mi pojasnis.

Hvala,

Izvini ali ja tebe ne razumem. Ako mislis na zvanicnu lutriju onda mora da cekas do oktomvra. Samo u tom periodu od oktobra do novembra mozes da apliciras za lutriju, i tek onda da cekas izvlacenje 1-og maja naredne godine.

DzokicaMicev 31.03.2014 09:55

Zdravo

Napravili smo jednu najverovatno veliku gresku u popunjavanju formulara za DV2015. Stavio sam greska godinu radzanja namesto 1983, stavili smo 1982 i sada je tako i na CN molim vas neko da mi kaze dali moze to proci ili uopste i da se ne nadamo i ako nas daj boze izvuku.

Pozdrav

belidelfin87 31.03.2014 14:13

[quote=noki;44690]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik belidelfin87 (Poruka 44689)

Izvini ali ja tebe ne razumem. Ako mislis na zvanicnu lutriju onda mora da cekas do oktomvra. Samo u tom periodu od oktobra do novembra mozes da apliciras za lutriju, i tek onda da cekas izvlacenje 1-og maja naredne godine.

Ok, shvatam to, ali ja sam pre par dana poslao pijavu i prihvacena je. Zbog toga ni meni nije jasno.

belidelfin87 31.03.2014 14:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 44713)
Zdravo

Napravili smo jednu najverovatno veliku gresku u popunjavanju formulara za DV2015. Stavio sam greska godinu radzanja namesto 1983, stavili smo 1982 i sada je tako i na CN molim vas neko da mi kaze dali moze to proci ili uopste i da se ne nadamo i ako nas daj boze izvuku.

Pozdrav

Znaci ako posaljem prijavu u oktobru 2014, izvlacenje ce biti u maju 2015?

Pozdrav,

noki 31.03.2014 17:34

Bas tako,popunis formular u Oktombru 2014, i cekas da dodje 1 maj 2015,i da proveris dali si izvucen.Ovo ti je link za jedinu validnu stranu na kojoj treba da popunis aplikaciju-sve drugo nije validno

http://travel.state.gov/content/visa...sity-visa.html

DzokicaMicev 31.03.2014 17:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 44720)
Bas tako,popunis formular u Oktombru 2014, i cekas da dodje 1 maj 2015,i da proveris dali si izvucen.Ovo ti je link za jedinu validnu stranu na kojoj treba da popunis aplikaciju-sve drugo nije validno

http://travel.state.gov/content/visa...sity-visa.html

Da ja sam poslao formular preko oficijalne strane u oktomvru ali sam stavio greska godina radzanja.

NightSky 31.03.2014 18:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 44713)
Zdravo

Pozdrav

Ja bih ti predložila da ne paničarite i da se ne nervirate unaprijed. Najprije sačekajte 1. maj da vidite jesu li vas izvukli. Ako budete izvučeni, nazovite Ambasadu, objasnite da vam se potkrala greška prilikom prijave i pitajte za savjet. Mada, vjerujem da to nije velika greška jer bilo da je u pitanju 1982 i 1983 god, u oba slučaja osoba je punoljetna, što je uvjet za sudjelovanje u lutriji, a iz zvaničnih dokumenata se vidi stvarno godište.

Take it easy i sretno 1. maja!

DzokicaMicev 31.03.2014 18:49

Hvala ti puno na velikom ohrabrenju. Srecno i vama

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:49.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.