-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Ds-260 dv-2015
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1421)
| Silvija29 |
20.05.2014 23:10 |
da li znate zasto ne mogu za dete da poslajem, nista se ne desava kad kliknem vec nekoliko puta, a sve je popunjeno ok?
|
| Tomislav1970 |
20.05.2014 23:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dulei86
(Poruka 46276)
Ne odgovara, imas vec kako izgleda obrazac na pocetku teme.
|
Buduci da sam ponovio link koji je Spartacus naveo (iz prvog posta) u mom pitanju, mislio sam na njegov link, a ne na moj.
Iz tvog odgovora zakljucujem da taj link (iz prvog posta) sadrzi taj obrazac koji ste popunjavali
Hvala na pomoci
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tomislav1970
(Poruka 46279)
Buduci da sam ponovio link koji je Spartacus naveo (iz prvog posta) u mom pitanju, mislio sam na njegov link, a ne na moj.
Iz tvog odgovora zakljucujem da taj link (iz prvog posta) sadrzi taj obrazac koji ste popunjavali
Hvala na pomoci
|
Jeste, link koji ti je on dao je dobar i taj fajl odgovara obrascu koji ces popunjavati online. Nisam primetio da si drugi put naveo njegov link ali bitno je da smo se razumeli. :)
|
Pozdrav svima! Koju adresu da pišem u DS260? Onu iz lične karte ili onu iz pasoša? Ako pišem onu iz lične karte, onda se dete i ja nećemo voditi na istoj adresi. A bilo je pitanje da li dete živi sa mnom. Pomagajte! :nene:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Iva75
(Poruka 46284)
Pozdrav svima! Koju adresu da pišem u DS260? Onu iz lične karte ili onu iz pasoša? Ako pišem onu iz lične karte, onda se dete i ja nećemo voditi na istoj adresi. A bilo je pitanje da li dete živi sa mnom. Pomagajte! :nene:
|
Mislim da treba da pises onu iz pasosa posto njega koristis kao identifikacioni dokument u ambasadi. Sad mozda to nije tacno, ne znam, sacekaj da ti neko iskusniji da odgovor imas jos vremena za popunjavanje DS260.
|
Ja sam pisao adresu iz LK jer mi je ona bila novijeg datuma od pasosa. Pasos sam vadio dve godine ranije dok sam bio prijavljen na drugoj adresi. U ambasadi nisu nista pitali oko toga.
|
| sile2302 |
21.05.2014 07:11 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Iva75
(Poruka 46284)
|
Po meni je logičnije da ide adresa iz lične karte (trenutna adresa prebivališta), jer čim mjenjaš adresu trebalo bi da vadiš novu ličnu kartu, a pasoš ne moraš da mjenjaš.
Ja imam sličan problem, postavljao sam ranije pitanje i niko mi još nije odgovorio, a i sam ne znam šta da uradim. Kćerka i ja smo na istoj adresi od njenog rođenja, tako da bar to nije problem, ali supruga i ja se ne vodimo na istoj adresi ni u istom kantonu ni u istom gradu. Ona zbog porodiljskog bolovanja mora imati prebivalište tamo gdje je radila, a čim se porodila mi smo se preselili u drugi grad, a ako bi ona promjenila adresu prebivališta izgubila bi pravo na bolovanje. Pa ne znam šta da upišem u prebivalište u zadnjih par godina, odnosno ne znam da li ako prilagodim prebivališta da budu ista, oni mogu da provjere ispravnost tih mojih navoda, pa da dobijem odbijenicu zbog toga, ili da upišem onako kako jeste, ali po tome supruga i ja ne živimo na istoj adresi već neko duže vrijeme?!
|
Pisete adresu na kojoj ste ZVANICNO PRIJAVLJENI.
Prosle godine je u obrascu trebalo navesti i sve adrese na kojima ste stanovali nakon 16te godine vise od 6 meseci. Ukoliko se ovo trazi i na ovom novom online obrascu opet navodite adrese na kojima ste bili zvanicno prijavljeni.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRECNIK
(Poruka 45905)
Imajte u vidu da će biti potrebno da dok popunjavate ovaj online formular prikačite (upload) i vašu fotografiju u elektronskom obliku (JPEG)! Fotografiju MORATE prikačiti uz formular.
|
Ja se izvinjavam ali nigde u toku popunjavanja DS-260 formulara nije trazeno da se prikaci fotografija. Jel ovo mozda moj previd ili...?
|
| Spartacus |
21.05.2014 11:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lazza
(Poruka 46299)
Ja se izvinjavam ali nigde u toku popunjavanja DS-260 formulara nije trazeno da se prikaci fotografija. Jel ovo mozda moj previd ili...?
|
i mene zanima isto vec sam postavio ovo pitanje ranije...na kraju sam procitao samo da su naznacili da treba dve slike da se ponesu na razgovor u ambasadi
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:58. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.