ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Trogodisnja srednja skola (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1451)

pelcer224 13.10.2015 07:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 57379)
Sve je to u redu,jedna je majka jedna je domovina,ali ipak da te podsetim da hoces da imigriras ovamo,i kad budes polagao Americko drzavljanstvo ti se zaklinjes da ces braniti Ameriku kao svoju domovinu,tako da nedaj boze ako bude ovde rata....

Mnogi su se zakleli da ce cuvati i SFRJ pa nisu. Papir trpi sve. Ako potpise na papiru da ce braniti USA ne znaci da ce uzeti pusku u ruke i braniti je, nego put pod noge. Njega prica o vojsci zanima kako da ispuni uslove da ga izvuku, a ne u prici cim bi se bavio u USA i za koga bi ratovao...

lana.v 16.10.2015 07:48

Zavrsena srednja trogodisnja, zatim Visa tehnicka skola.
Sta odabrati u prijavi? Vocational school kao opcija veca od high school ili University degree?
High school ne mogu jer je trogodisnja srednja skola.
Hvala.

markoss 16.10.2015 08:38

ja imam visu poslovnu i koliko mi se cini stavio sam vocational

Ivanica 21.10.2015 21:35

Cao svima, ja sam nova ovde nesto sam malo procitala o dobijanju zelene karte.
Naime ja imam zavrsenu trogodisnju skolu ali imam 12 godina radnog iskustva, jel to moze da se uzme u obzir?
Takodje imam zavrsen Italijanski jezik visi nivo.

mikiSA 22.10.2015 02:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ivanica (Poruka 57832)
Cao svima, ja sam nova ovde nesto sam malo procitala o dobijanju zelene karte.
Naime ja imam zavrsenu trogodisnju skolu ali imam 12 godina radnog iskustva, jel to moze da se uzme u obzir?
Takodje imam zavrsen Italijanski jezik visi nivo.

Zavisi koje je radno iskustvo, vidi par stranica prije.

MikiSale 31.10.2015 20:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 57663)
ja imam visu poslovnu i koliko mi se cini stavio sam vocational

Ja imam završenu Visoku tehničku od 3 godine, zvanje Saobraćajni inženjer.

Šta da štikliram u prijavi?

margos13 01.11.2015 00:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MikiSale (Poruka 58092)
Ja imam završenu Visoku tehničku od 3 godine, zvanje Saobraćajni inženjer.

Šta da štikliram u prijavi?

Štikliraj university degree, a isto važi i za višu poslovnu.

Nerina 01.11.2015 04:11

Mala pomoć molim vas.Suprug ima diplome od dvije škole, trogodišnje i četverogodišnje.Četverogodišnju je završio tako što je polagao razliku predmeta ali bez pauze, sve je redovno išlo, dakle, u pitanju je dvanaestogodišnje neprekidno školovanje.Da li da navede da ipak ima završen četvrti stepen, to nas malo buni.Hvala

MikiSale 01.11.2015 12:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik margos13 (Poruka 58095)
Štikliraj university degree, a isto važi i za višu poslovnu.

Da, saznao sam to juče, ali hvala u svakom slučaju na brzom odgovoru...

NIP 17.04.2016 20:02

Svedocanstva

Dali mogu da me odbiju na intervju ako vide da sva 11 svedocanstva imaju zavrsenu skolu kao REDOVAN a poslednjo svedocanstvo IV godinu srednju skolu kao VANREDAN ?
Dali moram da nosim svedocanstva na intervju ili je dovoljna samo diploma na kojoj ne pise ni redovno ni vanredno zavrsenu srednju skolu?
Inace obrazovanje mi je u kontinuitetu 12 godina bez prekida

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:54.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.