grabovac84 |
27.10.2015 19:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ejpril88
(Poruka 57966)
Ljudi, razumem da se svi trudite da pošaljete odgovarajuće fotografije, ali verujte mi, zaista nema potrebe da bacate pare na fotografa za prijavu. To i drugi članovi mogu da vam potvrde. Mi smo se slikali mobilnim telefonom, čija kamera nije ništa specijalno, i vize u pasošu govore da je to bio dobar potez :;D:
|
Takodje supruga i ja se slikali mobilnim telefonom, odradili online sve sto treba da zadovolji validator i poslali i evo hvala Bogu izvuceni...tako da batalite vise pricu o slikama molim vas nema smisla vise zaista.....
|
Nina-Nina |
28.10.2015 07:45 |
Pratim ovu temu cijelo vrijeme i primjetila sam da problema imaju pretežno oni koji se slikaju kod ''profesionalnog'' fotografa. Kao što je par postova iznad već rečeno ne vidim nikakvu potrebu za tim. Jer logično da će vas fotograf ubijedit da zna šta radi i da je sve razumio a na kraju vas opet uslika po svom. On stavi pare u džep i baš ga briga dali će tebi ta slika odgovarati ili ne. A kao što vidimo pretežno ne odgovara. Zato ljudi fino mobitel u ruke ili digitalni fotoaparat i slikajte se sami onako kako je mikiSA objasnio. Tako smo se i mi (nas četvero) slikali i nikakvih problema sa slikama i photo tool-om nismo imali. Najbitnije je da je glava gdje treba biti, da je slika jasna i da nema nikakvih sjenki. Stvarno nije nikakav problem sam se uslikati i k tome još možeš ponoviti slikanje ako nisi zadovoljan dok kod fotografa baš i ne možeš previše izvoljevati.
Ne komplicirajte bespotrebno.
|
nikita61 |
28.10.2015 08:24 |
Ma ok, ja sam imala dve fotografije slikane kod fotografa, a dve je sin slikao i sve su 600X600,imaju oko 80 kb,srazmerne su,ciste,nema senki,prosle validator....i to je to.
|
Trepavica |
30.10.2015 14:44 |
Narode, treba mi pomoc:
Na sajtu pise:
"No Decorative Items:
The subject must not wear sunglasses or other items that detract from the face"
Da li to znaci da moje dete, koje nosi naocare za vid, mora da se slika bez njih?!
vala
|
nikita61 |
30.10.2015 14:56 |
Ne znaci...ne sme da ima naocare za sunce,tamne, niti da se vidi odbljesak kada se slika.
|
Trepavica |
30.10.2015 15:11 |
vala na brzinskom odovoru :) Taman smo upakovali slicice kakve treba da budu :D
|
nikita61 |
30.10.2015 15:33 |
Samo saljite, zelim vam sve najbolje.Vredi pokusati:bravo:
|
DzokicaMicev |
29.04.2016 15:53 |
Znam da kasnim ali slika treba biti bez naocara. Ne dozvoljavaju da se slikate sa njima. Poz
|
BetterFuture |
29.04.2016 16:30 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev
(Poruka 60732)
Znam da kasnim ali slika treba biti bez naocara. Ne dozvoljavaju da se slikate sa njima. Poz
|
Moram da te ispravim, naocare za vid su dozvoljene na slici za prijavu. Ne sme biti refleksije na staklima i ne smeju biti zatamnjena. Evo link https://travel.state.gov/content/vis...al/photos.html
|
DzokicaMicev |
29.04.2016 17:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 60735)
|
U pravo si ali mislio sam na naocare za sunce koje se racunaju za dekoraciju I naocare koje imaju tamna stakla. :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:13. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.