milica.mica |
08.05.2016 18:37 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnywalker
(Poruka 54482)
|
:no::no::no:Ne pojavljuje se ništa na ovom linku.U čemu je problem?Piše da stanica nije pronađena
|
BetterFuture |
08.05.2016 18:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik milica.mica
(Poruka 61825)
:no::no::no:Ne pojavljuje se ništa na ovom linku.U čemu je problem?Piše da stanica nije pronađena
|
Vratite se malo unazad. Tikica je dala link ka svom drive-u gde je postavila taj dokument.
|
Meni posos istice u martu 2020 godine jel to nije problem kad se popunjava posto mi je neko rekao da mora bar 5 godina da vazi jos.Da znam ako treba i ja nov da vadim!?
Hvala
|
johnywalker |
09.05.2016 13:14 |
nema potrebe da vadis novi pasos. taj je sasvim OK.
|
milica.mica |
09.05.2016 19:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 61826)
Vratite se malo unazad. Tikica je dala link ka svom drive-u gde je postavila taj dokument.
|
Hvala na obaveštenju! Našla sam.I svaka čast Tikici na uloženom trudu.
|
Zdravo svima izvucen sam za green card i imam pitanje ppsto mi pasos istice 2017 izvadicu novi nije to problem jel bolje da stavim taj stari u ds260 darum isteka i to ili da sacekam 10-15 dana dok mi ne bude gotov novi ali nzm hoce li biti prekasno za slanje dsa tada sa obzirom da je danas 10ti, fala
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zmija
(Poruka 61910)
Zdravo svima izvucen sam za green card i imam pitanje ppsto mi pasos istice 2017 izvadicu novi nije to problem jel bolje da stavim taj stari u ds260 darum isteka i to ili da sacekam 10-15 dana dok mi ne bude gotov novi ali nzm hoce li biti prekasno za slanje dsa tada sa obzirom da je danas 10ti, fala
|
I jos nesto prosle god nisam prosao na work and travel razgovoru zbog par ispita znam da to nema veze sa ovom temom ali ima veze sto sam naveo da nemam nikog u americi a ustvari imam oca ali kao da ga nemam tako da onoznate vec da ne duzim nebitno mene interesuje posto nismo na istim prezimenima ja sam na majcinom a vamo u formularu pise za oca podatke i adresa pa sta je pametno da napisem mogu li oni provjeriti to
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zmija
(Poruka 61914)
I jos nesto prosle god nisam prosao na work and travel razgovoru zbog par ispita znam da to nema veze sa ovom temom ali ima veze sto sam naveo da nemam nikog u americi a ustvari imam oca ali kao da ga nemam tako da onoznate vec da ne duzim nebitno mene interesuje posto nismo na istim prezimenima ja sam na majcinom a vamo u formularu pise za oca podatke i adresa pa sta je pametno da napisem mogu li oni provjeriti to
|
Edit 3x ja se izvinjavam ali stvarno nemam pojma nista a onaj broj 2017xxxx mi je 9000-9100 da ne pisem sad tacno koji ima li to kakve veze sa slanjem dsa
|
Koliko ja znam, ko i gde ti je otac nema uticaja da li ces dobiti vizu. Podatke moras ispuniti tacno, jer KCC, a posle i ambasada, proverava sve podatke. E sad sta oni tacno mogu da provere, mi ne znamo, ali svakako ako pronadju neistinite podatke nece ti dati GC. Sta ti pise u izvodu iz maticne knjige?
Inace, po tvom broju bi intervju mogao da bude u novembru, ako bude kao prosle godine i ako ds posaljes u maju. Ako ds posaljes na primer u junu, intervju moze biti u decembru (avgust-u februaru)... to ti je otprilike i ne uzimaj za 100% tacnu informaciju. Pratices 'bulletin' za cut-off i imas vremena da procitas forum pre nego sto posaljes DS.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ana009
(Poruka 61919)
Koliko ja znam, ko i gde ti je otac nema uticaja da li ces dobiti vizu. Podatke moras ispuniti tacno, jer KCC, a posle i ambasada, proverava sve podatke. E sad sta oni tacno mogu da provere, mi ne znamo, ali svakako ako pronadju neistinite podatke nece ti dati GC. Sta ti pise u izvodu iz maticne knjige?
Inace, po tvom broju bi intervju mogao da bude u novembru, ako bude kao prosle godine i ako ds posaljes u maju. Ako ds posaljes na primer u junu, intervju moze biti u decembru (avgust-u februaru)... to ti je otprilike i ne uzimaj za 100% tacnu informaciju. Pratices 'bulletin' za cut-off i imas vremena da procitas forum pre nego sto posaljes DS.
|
Koliko sam skontao nemoram zuriti sa slanjem dsa jos, jer cekam pasos jos 15tak dana, a sto se tice maticne knjige pise mi majcino prezime ako na to mislis
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:57. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.