ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2022 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2056)

pablo 18.10.2020 21:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mikalica (Poruka 81314)
Cao,imam i ja slicno pitanje. Ja sam izvucena ove godine u vezi sam i sad momak ima zavrseno vanredno 3 i 4 srednje skole,a nakon toga zavrsen fakultet sve redovno. Ovo pitam u slucaju da se vjencamo i da njega ubacim u proces sa mnom,da li ce to praviti problem?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee.

slucajni_prolaznik 19.10.2020 09:33

Citat:

Cao,imam i ja slicno pitanje. Ja sam izvucena ove godine u vezi sam i sad momak ima zavrseno vanredno 3 i 4 srednje skole,a nakon toga zavrsen fakultet sve redovno. Ovo pitam u slucaju da se vjencamo i da njega ubacim u proces sa mnom,da li ce to praviti problem?

Tvoje redovno obrazovanje je bitno u ovom slučaju. Suprug kako god.

bokabl 19.10.2020 11:38

Sedma prijava, šesti put x2. :pozdrav:

(The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.)

bokabl 19.10.2020 11:39

Srećno svima i da za DV2022 ne bude problema kao ove godine :blink:

(The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.)

Todor25 19.10.2020 15:34

Uspjesno prijavljen po drugi put 🙂 pa da vidimo sta ce biti. Srecno svima !😉

Lazar90 19.10.2020 20:19

Citat:

Na jednoj temi si napisala da si vec popunila DS obrazac i da si broj ispod 2.000, što znači da ćeš intervju imati među prvima !
Ako planirate zajednički odlazak i ako ste ozbiljni, potrebno je da se uzmete u opštini ASAP !
Potrebno je da KCCu pošalješ zahtev da ti otključaju DS obrazac kako bi unela promene(u tvom slučaju, bračni status)
Potpuno je irelevantno šta derivant(suprug, deca...) ima od škole. Gleda se samo onaj ko je izvučen.
Detaljnije o tome je pisao i Brit Sajmon:
http://britsimonsays.com/marital-sta...ttery-process/

Imaj na umu da su Amerikanci vrlo osetljivi na prevare pa savetujem isto što i Brit! Ako je vaša veza to to! Ako se zaista vidite u zajedničkom životu, GO FOR IT !! Trebaće vam samo nešto dokaza da dokažete da je vaša veza istinska.
Ako je pak brak iz koristi(brak da bi i drug/poznanik/naručilac/ko god dobio papire), onda budi sigurna 200%, znači ne 50%, ne 60% ne 100%! Budi sigurna 200% da će Amerikanci to znati i da ćeš biti diskvalifikovana. Samo imaj na umu da je godina 2020 na zalasku.
Sve najbolje u procesu !:baloni::baloni::baloni:

slucajni_prolaznik 19.10.2020 23:36

Sve potpisujem sto je Lazar90 napisao, sem onog "ASAP". Moj savet je da se vencate kada i kako vam je zgodno ako imate dovoljno dokaza da je veza postojala pre izvlacenja. Licno smo tako uradili, cak nismo pravili ni svadbu (da ne kazem "cirkus", pa da se neko uvredi) niti je previse ljudi znalo za ista od svega i prosli smo bez ikakvih problema. Takodje cete mnogo lakse cete finansijski sve podneti ako/kada oboje pocnete da radite.

SarMan89 20.10.2020 00:08

Pozz svima idemo i supruga i ja po treću ili četvrtu sreću, ne znam ni ja hahah

Pitanje za one koji znaju oko fotografije. Može li supruga koristiti šminku tokom fotografisanja, ne možeš je natjerati da se fotka bez nje :D :D :D

ikac89 20.10.2020 00:12

Nije baš ASAP, ali je blizu. Ako je tačno ovo što Lazar piše tj. da je cn ispod 2000, to znači da će joj intervju biti u januaru, ukoliko se naravno ne produži ban. Sada je kraj oktobra, dakle ostaje dva, dva i po meseca do intervjua. A potrebno je da se venča, da otključa i promeni DS260, da pošalje dodatna dokumenta itd i da se sve to obradi. U principu uvek je bolje da se venčanje odradi pre slanja DS260, zato što je generalno manje sumnjivo, a realno i logičnije, ali ukoliko je veza stvarna i ukoliko postoje dobri dokazi veze ne bi trebalo da predstavlja problem ni naknadno venčanje.

Inače ovo je tema DV2022, tako da ovo nije prava tema za ovu diskusiju.

Edit Uleteo SarMan89 sa postom, hteo sam da se nadovežem na priču oko venčanja.

saleee 20.10.2020 00:15

Jedno pitanje, mozda neko zna. Ako je neko zavrsio ds260 pa se nakon toga vencao i dobio dete, ali supruga i dete nece da idu za USA. Da li mora ipak da otkljuca ds i da promeni bracni status ili ne? Ja mislim da mora, ali ajde da pitam ovde mozda neko zna

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:58.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.