-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
stizeljeto |
07.10.2008 11:12 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mvp977
(Poruka 4241)
Odoh sad da zovem KCC.
|
I ja ne vidim razloga panici. Posalji onakav upit na KCC emailom, kako sam i ja napravila, mislim da je Landlord otvorio poseban thread sa mojim emailom i ne trosi bezveze pare na poziv u Ameriku. Ni meni prvi put nisu odgovorili jer nisu imali jos odreden datum, no na drugi email koji sam poslala za 10 dana su mi odgovorili sa datumom intervjua. Ja bi zvala KCC tek u 11. mjesecu za kada ce ti vjerojatno biti zakazan intervju. Prije toga ne bi dizala paniku. Sretno!
|
steficacvek |
07.10.2008 11:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mvp977
(Poruka 4241)
Upravo sam nazvao ambasadu u Sarajevu , i oni imaju dokumente samo za osobe koje trebaju na intervju u oktobru. Kad sam joj rekao da je moj broj
95xx i da je po visa bulletin-u moj rasporedu u novembru , rece mi da ne razumije zasto ljudi panice , da mi intervju moze biti i krajem novembra , a da ga mogu pomjerati do kraja fiskalne godine. E ja onda upitah , s obzirom da su nekom na forumu rekli da je najbolje da ide odmah na intervju zbog popunjavajna kvote , da to nema nikakve veze , tj da ja kad dobijem drugi koverat ja sam u registru do 09/2009.
Odoh sad da zovem KCC.
|
Bezobrazno! Pa vidjela bih sto bi ta osoba bila smirena da se radi o njoj ... Ima jos vremena, moj savjet je da posaljes mail KCC i vidis sa njima. A dokumente polako skupljaj, znas sta ti treba.
|
steficacvek |
07.10.2008 14:41 |
usput mvp977 na koji broj si zvao ambasadu? da ga upisem u arhivu :D
|
tel. : +387 33 445-700 i onda onda odmah ukucas lokal 2453
Inače poslao sam 2 e-maila na KCC i odgovor je isti ; in process ...
|
steficacvek |
08.10.2008 08:43 |
hvala!
ma sacekaj jos malo, pa opet. nemoj samo da se sekiras, jos je rano za to :)
|
Ja se uopste ne s(j)ekiram , čak nisam ni dokumenta počeo da skupljam , i ne pada mi na pamet da dajem pare prije jareta :==D:
7 dana je sasvim dovoljno da se sve skupi , ako je čovjek organizovan, naravno. Samo molim boga da neka od ambulanti u Banjaluci ima licencu za ljekarski , da se ne patim po Sarajevu.
|
steficacvek |
08.10.2008 09:38 |
eh pa super onda! nista ne moze da te omete :)
samo opusteno i bice to sve kako treba ...
|
Ajd' za kraj oktobra da se prebrojimo:naughty:
kolja < 1000 Visa granted
Seekimo 4xxx Visa granted
zed 49xx Visa granted
stizeljeto 5xxx Visa granted
tapih.hr 6xxx novembar
mvp977 95xx novembar
Olivera 10xxx novembar
Veronika 11xxx decembar
sunshine/xeg 14xxx
mariags 15xxx
Anci Komanci 15xxx
15xxx 15xxx
PaulGarrett 17xxx
steficacvek 17xxx
Gringo 17XXX
landlord 187xx
Misa 19xxx
zokipoki76 20xxx
moni/Neky 21xxx
Macedonia Ohrid 21xxx
jm2001 23xxx
ddukuc 23xxx
Wingreen 237xx
Laki 23xxx
Sandman 24xxx
gox79 25xxx
Daca ? (NL maj)
marija78 ? (NL april/maj)
Marija ? (ilegalac)
Lili ?
Upis novih do izlaska sledeceg biltena:grin:
|
srdjevic |
01.11.2008 00:37 |
Visa Granted = Položio
novembar = Usmeni (ili novembarski rok)
:lool:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.