ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui dv2010 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=539)

dragonn 26.12.2009 07:46

Pozz,

Sto se prevoda dokumenata tice ja nista nisam prevodio. Nosio sam samo originale i fotokopije najobicnije, originale su mi pogledali i zadrzali potvrde iz suda i policije i izvod iz maticne knjige rodjenih ali onaj medjunarodni. Fotokopije mi niko cak nije ni trazio ni pogledao.

Puno srece i od mene naravno :)

LjupkaB 30.12.2009 10:18

Zdravo svima
Evo da i ja prenesem malo pozitivu energiju
Juce smo ja, moj suprug i nas trigodisji sin dobili vizu:1081:
Razgovor je trajao ne duze od 2 minuta, t.e isto kao i da nije bilo razgovora.
Konzul ni je samo cestitao, i rekao- srecno u ostvarenje vas Americki san. I naglasio da ponesem original iz moje diplome zato sto mi je potrebna i u USA.
Zelim srecu svima i hvala jos jednom sto ste u toku ovih 6 mjeseca bili uz nas.
Pozdrav i sreka i za site makedonci- znaci intervjuto e najlesniot del od celava ovaa postapka. Samo opusteno i hrabro.
Drzime sreke na site!!!!!!!1

dragonn 30.12.2009 10:43

Cestitke na dobijenoj vizi i sve najbolje :)

Neverhood 30.12.2009 12:00

Tako je ljudi samo pozitivno! Idemo!

mitar 30.12.2009 16:03

Cestitke svima koji su vizirani!

krajce2 30.12.2009 21:33

Cestitki LjupkaB, zelim vam sve najbolje :bravo::bravo::bravo:

LjupkaB 31.12.2009 16:04

Fala na site!!!!!!

I Srekni Novogodisni i Bozikni praznici :beer:

cile 01.01.2010 14:56

Cestitke i sve najbolje Vam zelimo!:;D:

imarkovic 04.01.2010 20:33

Cestitke i od mene. Da bog da meni ovako cestitali.:grin:
Imam jedno pitanjce, i pored toga sto su mi oci ispale trazeci nesto slicno na forumu, i dalje sam u nedoumici.
Pre nego sto se zakunem da je sve na onoj prijavi popunjenoj u junu istina, da li cu moci da je vidim? Naime, nista mi nismo slagali. Neke sitnice su se promenile, muz je bio nezaposlen, sad radi, ja sam nasla stari pasos sa USA vizom... I, najvaznije, prijavu mog muza imam kopiranu, pa sam primetila da sam neki datum omasila za par dana. A trudila sam se, majke mi. Trema valjda. A u svojoj nemam pojma sta sam pisala. Ako ima gresaka, nisu namerne. Da li je neko nesto pogresio, kao ja, slucajno, pa to ispravljao na licu mesta?

dejancic 04.01.2010 22:15

Nemoj sad da se vadis, bolje lepo priznaj da si lagala u prijavi pa da ti onda odgovorimo na postavljeno pitanje :belj: :grin:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:06.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.